- 15 Kasım 2017
- 66
- 28
- 3
- 33
- Konu Sahibi Miniimalistt
Kuzum sen bu ayda klomen kullancakmisnHayırlı olsun tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum sen bu ayda klomen kullancakmisnHayırlı olsun tatlım
Canım kullandım bitti ama yumurta istenilen boyutta oluşmadı.Kuzum sen bu ayda klomen kullancakmisn
Neden ne peki demedimi doktor birsey geçen ay kullanmistinn sen olmamıştı bu ayda kullandin demiCanım kullandım bitti ama yumurta istenilen boyutta oluşmadı.
Olur dedi valla. İlaç kullanmak illa yumurta oluşacak demek değilmiş. Perşembe tekrar kontrol edecek bakalımNeden ne peki demedimi doktor birsey geçen ay kullanmistinn sen olmamıştı bu ayda kullandin demi
İnşallah olur canm benjm benimde bu aydan umudum yok çünkü son 2 haftada 2 kere beraberlik oldu ondan pek umudum yok tabi bellide olmaz diğer aylarda hergün olunca ne oldu yine hamile kalamadim eğer adet olursam bu ay klomene basliycamOlur dedi valla. İlaç kullanmak illa yumurta oluşacak demek değilmiş. Perşembe tekrar kontrol edecek bakalım
aynen canm herşey nasip.Amin inşallah :) Nasip♡
Olursa nasip olmazsada bi hayır vardır diyordumda gerci yine oyle de,ciddi bi olumsuzluk yasayincada garip oluyor.Tekrarlama riskide yuksek suan o da ayri korkutuyor.
Sen ne zaman basliyorsun yoksa test mi yapacaksin? :)
Gunaydin canm insallah darısı başımızaKızçeler günaydın,,
Yeni anneler,, tebrikler darısı bize olsun
İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur canım. Dünyaya geleceği saat belli ne yaparsak yapalım. Ama insan ister istemez beklentiye giriyor ve üzülüp yoruluyor.İnşallah olur canm benjm benimde bu aydan umudum yok çünkü son 2 haftada 2 kere beraberlik oldu ondan pek umudum yok tabi bellide olmaz diğer aylarda hergün olunca ne oldu yine hamile kalamadim eğer adet olursam bu ay klomene basliycam
İnşallah kuzum insallahİnşallah tedaviye gerek kalmadan olur canım. Dünyaya geleceği saat belli ne yaparsak yapalım. Ama insan ister istemez beklentiye giriyor ve üzülüp yoruluyor.
Bu arada profil resmin tanıdık geldi :)İnşallah kuzum insallah
Çocukların kaç yaşlarında canm ?Kızlar ben 3. bebek düşüncesinden vazgeçtim ama burdayım sizlere destek olmaya devm edeceğim elimden geldiğince:)
Ah ah ne güzel buarada hayırlı olsun ve gözün aydın canm.benim hamileymissin çok sveindim darısı basimiza inşallah gittinmi doktora kaç haftalık ve kendiliğinden hamile kaldın demi özel birsey yaptinmi
Neden kuzumKızlar ben 3. bebek düşüncesinden vazgeçtim ama burdayım sizlere destek olmaya devm edeceğim elimden geldiğince:)
Gözün aydın sağlıkla al kucaginaOzel birsey yok kuzum cok tesekkur ederim bugun kan verdim tekrar sonucu bekliyorum bakalim. Korunmayi biraktigim 2. Ay hamile kaldim
Aaa iki tane mi cocugun var Allah bagislasin canimKızlar ben 3. bebek düşüncesinden vazgeçtim ama burdayım sizlere destek olmaya devm edeceğim elimden geldiğince:)
Merhablar hayırlı olsun inş neler yaptını acaba bu süreçte hamile kalabilmek için ?Sagol canim senin topikte pek beklemedim kac hamis topiginde adim gecti hepsinde sona kaldim herkes aldi basini gitti :)) ben de size ugur getiririm insallah .Sormak istediginiz bir sey olursa yardimci olurum tedaviyle hamile kaldim
Tesekkur ederim cok zor surecler atlattim hepsini burda paylastimMerhablar hayırlı olsun inş neler yaptını acaba bu süreçte hamile kalabilmek için ?
Çocukların kaç yaşlarında canm ?
Neden kuzum