• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gelin Birlikte Bekleyelim Bebişlerimizi:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur dedi valla. İlaç kullanmak illa yumurta oluşacak demek değilmiş. Perşembe tekrar kontrol edecek bakalım
İnşallah olur canm benjm benimde bu aydan umudum yok çünkü son 2 haftada 2 kere beraberlik oldu ondan pek umudum yok tabi bellide olmaz diğer aylarda hergün olunca ne oldu yine hamile kalamadim eğer adet olursam bu ay klomene basliycam

Amin inşallah :) Nasip♡
Olursa nasip olmazsada bi hayır vardır diyordumda gerci yine oyle de,ciddi bi olumsuzluk yasayincada garip oluyor.Tekrarlama riskide yuksek suan o da ayri korkutuyor.

Sen ne zaman basliyorsun yoksa test mi yapacaksin? :)
aynen canm herşey nasip.

Bizde çok ani bi kararla karar verdik aslında bu sene düşünmüyodum ama yusuf asafı takip edince kardeşi olması gerektiğini süşündüm zamanı geşdiğini anladım. Aslında çokda bi çalışmamız olmadı ama kısmet herşey işte belki tutar diyerekten bat ımı bekliyorum 17sine kadar olmazsam test yapıcam bakalım hayırlısı herşeyin :))

İnşallah olur canm benjm benimde bu aydan umudum yok çünkü son 2 haftada 2 kere beraberlik oldu ondan pek umudum yok tabi bellide olmaz diğer aylarda hergün olunca ne oldu yine hamile kalamadim eğer adet olursam bu ay klomene basliycam
İnşallah tedaviye gerek kalmadan olur canım. Dünyaya geleceği saat belli ne yaparsak yapalım. Ama insan ister istemez beklentiye giriyor ve üzülüp yoruluyor.

Ah ah ne güzel buarada hayırlı olsun ve gözün aydın canm.benim hamileymissin çok sveindim darısı basimiza inşallah gittinmi doktora kaç haftalık ve kendiliğinden hamile kaldın demi özel birsey yaptinmi

Ozel birsey yok kuzum cok tesekkur ederim bugun kan verdim tekrar sonucu bekliyorum bakalim. Korunmayi biraktigim 2. Ay hamile kaldim

Sagol canim senin topikte pek beklemedim kac hamis topiginde adim gecti hepsinde sona kaldim herkes aldi basini gitti :)) ben de size ugur getiririm insallah .Sormak istediginiz bir sey olursa yardimci olurum tedaviyle hamile kaldim
Merhablar hayırlı olsun inş neler yaptını acaba bu süreçte hamile kalabilmek için ?

Back