Gelin Arabası Sözü

ya da bir halt yiyoruz ama hayırlısı

ya da sakata geldik

Son düzenleme:
benimde aklıma takılıyo bazen bu konu :)) davetiye içinde düşünüyorum aşk dolu bi söz olsun die

Inanmiyorum, bu hikaye de oldukca ilgincmis. Bebeklerin kaka yapamaz cümlesi nasil geldi akliniza bilmiyorum ama...

Sizin de sözünüz: "Bebeklerimiz rahat rahat kaka yapsinlar diye..."

Ay cok güldüm!!! :)

Bilmiyorum nerden aklima geldi ama bidr ben bunu derken agliyordum nasil bir dusuncedeysem artık :)) bakalim bebegimizdr inşallah kakayla ilgili sorun olmaz dogsun rahat rahat yapsin kizim sonuçta evlikik sebebimiz :))

güzel şeyler yazabilirsiniz ama şuan aklıma birşey gelmiyor.:44:
sadece birşey söyleyeyim "sakın seni aldım veya anne kızını alıyorum"tarzında birşey olmasın.biz kadınlar oyuncak,sebze,meyve falanmıyız bizi alsınlar.
hani erkek tarafı diyorya "x"ın kızını aldık" diye.hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden.
yada siz değişiklik yaparak erkek arkadaşınızın adını yazın plakaya "x"ı alıyorum"diye. bir seferde biz kadınlar alalım eşlerimizi

Son düzenleme:
Bilmiyorum ne kadar süredir berabersiniz ama biz Allah nasip ederse ' Üzülme annesi ben çok bekledim ' yazdıracağız :)

Sultanlık bitti ! Demokrasiye geçiyoruz... :)

Anamın ilk/son gelini - Babamın ilk/son damadı

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım...

Aminn. Ovv sultanlık bitti demokrasiye geciyoruzda espri havasında arayanlar icin cok iyiymiş ya :) süper

EVet benim de çok hoşuma gidiyor haberlerde görmüştüm bir çift gelin arabasına şunu yazdırmış çok gülmüştüm ya

Evleniyoruz Evleniyor Hüloouğğ!...

.

Son düzenleme:
biz "düğün var dediler dediler geldik" yazdırmayı düşünüyoruz:d yada "elveda 5bin sms"D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…