doğru lambım
ben mutluyuz yazdırmaya karar verdim
Hahahahah :):):):)
Bir aksilik cikmasin diyorsun yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru lambım
ben mutluyuz yazdırmaya karar verdim
varya bizim burda öyle yazsam ne anlamlar çıkarırlar aklın durur
ben hiç bulaşmayım iyisi mi
Buna bayildim. Bence de arabesk sözlerden ziyade, böyle tatli espirili yazilar cok daha hos olur.
Benim bir arkadasim da cok nazliydi. Cok seviyordu ama öyle sakasina biraz da "hayirrr canimmm ne münasebet" derdi. Neyse evlenme teklifi aldi, biz heyecanla etrafini sardik, eeee anlat diyoruz: " aman ne anlatacagim, evet demisim, öyle diyor" dedi. Ben de sakasina; " heee "evet demisim, e hadi öyle olsun, sen mi kiracagim?" mi dedin sen de demistim, cok gülmüstük.
O da öyle yazdirdi: "Evet demisim, e hadi madem, öyle olsun :)"
Bir arkadasim da evlilik teklifini alabilmek icin tam 8 yil bekledi, biz catladik adam hala sadede gelemiyor.
Onlarin sözü de suydu: "Pasamiz sonunda tesrif edebildi." :)
Ben de sey yazdiracaktim: "Kadinligima laf getirmem, teklifi ben ettim." ama kargasaya geldi o kismini unuttuk. :) Aslinda evlilik teklifini o etti ama iliskiye baslama teklifi benden gelmisti.
Neden ayip dediniz anlayamadim. Hani "ayip" kavramina nasil vardik?
aynen aynen risk alamam öyle bir gündeHahahahah :):):):)
Bir aksilik cikmasin diyorsun yani.
Senin için fesat
Evleniyoruz mutluyuz'la kal o zaman
Bileydim ben de şöyle isterdim, evleniyoruz iyi b.. yiyoruz
Geyik yapmıyoruz söz paylaşıyoruz .Sözlerin mizahında var suç , biz napalım..
Bizde 6yil çıktık esim baslarda her erkek gibi evlilikten kaciyordu sonra bende ayrildim tabi oda kaybetmemek icin bi kac kez evlenme teklifi yapti Hayır dedim çünkü bazi sebeplerden dolayi kirgindim neyse buda artik vazgeçtigini ama baskasiyka evlenecegini soyledi bana ates dustu tabiki duydugum an taksiye atladm evlerine gittim herkes vardi "sen o kizla evlenirsen bebeklerin kaka bile yapamaz gel benle evlen bebeklerimiz rahatca kakalarini yapsinlar dedim " herkes güldü esim sarıldı evet diyor bide herzaman anlatir ben teklif etmedim o etti diye :)) tabiki sonra öğrendim ki oyle bir kiz yok beni kiskandirmak için uydurmus ama iyikide uydurmus rahat battı ama yinede iyiyiz :))
aynen aynen risk alamam öyle bir günde
ay anlamayan öne baksın diyince şeytan dürtüyor napim
yalnız sanki konu sahibi benim herkese cevap yetiştiriyorum ya
Yaşlı nene ile dedenin evleri ön ve arka olarak ikiye bolumludur arka bölümü kiralamak Isterler adam kiralık yazısını yapıştırıcı sürer ve sandalyeye koyar. Kadın yanlışlıkla oturup yazı ile dışarı çıkar. Onu gören genç dalga geçmek için teyze sadece arka Kismi kiralık deyince ninede he kuzum ön taraf dedenle bize anca yetiyor der
Elhamdulillah seni yanimda var gönlumde yar edene
Bizde 6yil çıktık esim baslarda her erkek gibi evlilikten kaciyordu sonra bende ayrildim tabi oda kaybetmemek icin bi kac kez evlenme teklifi yapti Hayır dedim çünkü bazi sebeplerden dolayi kirgindim neyse buda artik vazgeçtigini ama baskasiyka evlenecegini soyledi bana ates dustu tabiki duydugum an taksiye atladm evlerine gittim herkes vardi "sen o kizla evlenirsen bebeklerin kaka bile yapamaz gel benle evlen bebeklerimiz rahatca kakalarini yapsinlar dedim " herkes güldü esim sarıldı evet diyor bide herzaman anlatir ben teklif etmedim o etti diye :)) tabiki sonra öğrendim ki oyle bir kiz yok beni kiskandirmak için uydurmus ama iyikide uydurmus rahat battı ama yinede iyiyiz :))
Aklıma bi fıkra geldi
bayıldımm. çok teşekkürler yüreğine sağlık.
bayıldımm. çok teşekkürler yüreğine sağlık.
neyse konu sahibine bişeyler bulalım artık :)
ay cok güldüm
Yok evleneceği kızı Basur'lu sanıyormuşonlar evlenseydı bebeklerı nıye kaka yapamıycaktı
kabızlık sorunu mu olacaktı
Konu sahibi sanirim siz daha mutaassip cümleler mi istiyorsunuz? Böyle farkli espirili fikirlerle konunuzu bölmüs gibi olduk.
Bence nasil tarz cümlelerden hoslandiginizi ifade edin ki ona göre insanlar yazsinlar.
Daha klasik mi? Daha mutaassip mi?
Daha özgür mü?
Daha komik mi?
Ironik mi?
vs.
estagrurullah siz benim misafirlerimsiniz. :) ben ağır şeyler beğeniyorum sanırım.