• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Arabası Sözü

Bunu ön plakaya yazdır ..

Arka plakaya da '' öyle umuyorum '' yazdırın

-mutluyuz
-öyle umuyorum..

haha :52::52::52::52:

jag uğraştırma beni :52:
şimdi önce arkayı okuyanlar olur falan

düğün telaşında millete anlatmakla uğraşamiyciim :60:

Ben gercekci bise olsun istedim esimle "rahat battı" yazdirdik zamanla ne kadar hakli olduğumuzu görüyoruz :)

Buna bayildim. Bence de arabesk sözlerden ziyade, böyle tatli espirili yazilar cok daha hos olur. :16:

Benim bir arkadasim da cok nazliydi. Cok seviyordu ama öyle sakasina biraz da "hayirrr canimmm ne münasebet" derdi. Neyse evlenme teklifi aldi, biz heyecanla etrafini sardik, eeee anlat diyoruz: " aman ne anlatacagim, evet demisim, öyle diyor" dedi. Ben de sakasina; " heee "evet demisim, e hadi öyle olsun, sen mi kiracagim?" mi dedin sen de demistim, cok gülmüstük. :9:

O da öyle yazdirdi: "Evet demisim, e hadi madem, öyle olsun :)"

Bir arkadasim da evlilik teklifini alabilmek icin tam 8 yil bekledi, biz catladik adam hala sadede gelemiyor.

Onlarin sözü de suydu: "Pasamiz sonunda tesrif edebildi." :)

Ben de sey yazdiracaktim: "Kadinligima laf getirmem, teklifi ben ettim." ama kargasaya geldi o kismini unuttuk. :) Aslinda evlilik teklifini o etti ama iliskiye baslama teklifi benden gelmisti. :31:

Düğün günü zaten yorgun olurum , beni daha fazla yormayın diyorsun demi abla..

Anlıyorum ..:52::52::52::52::52::52::52::52:

hadi len manyak :60: :60:
daha fazla geyiğe bağarsak bu kez 1 ay koymaz beni mune kkya :27:

Rahat batti nedir ya ne ayip sey. Biraz agir olunmali kimse kusura bakmasinda.
Neseli seyler varken...
Mutluyuz evleniyoruz tarzi alisegeldik seyler en guzeli tabiki:38:

Back
X