Arabada bulduğum kolye

İki yıllık ilişkiden çıkıp 6 ay sonra yeni bir ilişki arayışı çok erken geldi bana.Eskiye ait daha çok kırıntılar görebilirsiniz.Surekli bir karşılaştırma olur sizinle.
Kolyeye gelince de el altında bulundurması şüpheli bir durum,sanki hala konuyu kapatmamis gibi,ne olur ne olmaz dursun şurada der gibi..
Esimde 3 yıllık ilişkiden ayrildiktan 7 ay sonra benimle tanıştı.bende başta çok kiyasliyordum falan ama çok şükür 11 yıldır evliyiz bı kez bile acaba mi dedirtmedi.erkekler bizim gibi değil bence kolyeyi görmüştür ama umursamamistir.oyle duygusal bağ falan kuramayacak kadar öküzler 😊

Belkide bilerek kolyeyi oraya bıraktı açıp görün diye.ben normalde aşırı supheciyim eşimle yeni svegiliyken telefonunu masaya bırakıp gitti.normalde olsa saniyesinde bakarım ama ilk zamanlar ayıp olmasin diye bakmamistim.esim sonradan söyledi bilerek yapmış beni denemek için.

Konu sahibi hakikaten hiç yol yordam bilmiyorsunuz. Bi insanın arabasını kurcalamak çok çok çiğ bir davranış. Hakeza telefonunu veya evini karıştırmak da öyle. Neyse madem size normal geliyor 1 haftalık evliyken kv niz evinizi karıştırırsa normal karşılarsınız.

Adam doğru söylüyor olabilir. Ama ben olsam size sert çıkardım. Hop dur bakalım imajı çizerdim..bugün size bu imajı cizemeyen adam yarın kimseye çizemez.

Adam kötüdür diyemem ama kendi sınırlarına dahi saygı duymayan bi adam. E siz de sınırları tanımıyorsunuz zaten. Şimdiden sonu başından belli olan bi şey sizinki.

Konu sahibi hakikaten hiç yol yordam bilmiyorsunuz. Bi insanın arabasını kurcalamak çok çok çiğ bir davranış. Hakeza telefonunu veya evini karıştırmak da öyle. Neyse madem size normal geliyor 1 haftalık evliyken kv niz evinizi karıştırırsa normal karşılarsınız.

Adam doğru söylüyor olabilir. Ama ben olsam size sert çıkardım. Hop dur bakalım imajı çizerdim..bugün size bu imajı cizemeyen adam yarın kimseye çizemez.

Adam kötüdür diyemem ama kendi sınırlarına dahi saygı duymayan bi adam. E siz de sınırları tanımıyorsunuz zaten. Şimdiden sonu başından belli olan bi şey sizinki.
Bazen gerekiyor biseyleri kurcalamak.Yillar önce biri vardı illa benimle ilişki başlatmak istiyordu, sürekli buluşmak istemeler vs.Olabilir aslında dediğimde ilk firsatta o zamanlar msn diyorduk onu karıştırdım ve aslında halihazırda farklı bir ilden biriyle zaten ilişkisi olduğunu tespit etmiştim.Kurcalamasam inanacaktim baglanacaktim

Sacmalamissiniz benim fikrim bu .Paslanmış erkekler bazen arabada neler unutur ben iç dış temizliğe önem veririm eşim söylemesem arabada kedi kaybolsa ölüsünü buluruz tövbe o derece yani umursamaz.Tabi benim dememle temizler Açıklama yapmış size olabilir herşeye böyle anlam yüklemeniz yorucu ben olsam bir kere söyler sahada aciklma yapmam size.Sanki bir telefon yada birini görmüş tepkisi olmaz.Ben geçmişin izi ve geçmişe takıntılı hesap soranlarda sorun olduğunu düşünüyorum güvensizlik yetersizlik .Benim fikrim bu katilmayadabilursiniz begenmeyedebilirsiniz

Bu kişi size değer veriyor galiba derim ayrıca çünkü ben olsam bana geçmişin hesabını soran kim olursa olsun uğurlar olsun diye uğurlarim hayat zor bide yaşadığımız her anın yada geçmişin o kişiyi tanımadan yaptıklarımızın hesabınımi vereceğiz .Takıntılı insanların ilişkileri çok sorunlu oluyor .Birde yeni ilişkinin enerjisini eski ile değiştirdiniz boşu boşuna.

Birini sağda solda sorup araştırmakla özel eşyasını karıştırmak aynı şey değil. Arabada göz önünde olsa bile sorulması ayıp. Kapalı bölmeyi açıp, oradaki bir eşyayı alıp bu kimin diye sormak kabalık. Bunu sevgiliniz yapsa hepimiz kızardık. Ne hakla eşyanı karıştırıyor derdik. Adam siz lavaboya gidince çantanızı karıştırsa ne hissederdiniz?

1 hafta önce tanıştığım biri eşyamı arabamı karıştırsa hemen yol verirdim. Hiç güvenli bulmam.

ya düzenli ve temiz tutuyorsa arabasını önceden atabilirdi. ben hala manevi bir bağı varmış gibi hissettim kolyeyle, illa eski sevgilisine hala aşık demek değil tabii ki.

hadi ayrıldıktan sonra atmadı.. sizinle tanısıp artık bir ilişki yaşayacağınız belli olduğunda, ya da ne biliyim sizi arabasına almadan önce atabilirdi. biraz sorumsuz ve saygısız bir davranış bence. ben de alınırdım ama sadece bu olaya takılıp da ilişkiyi kesmezdim. temkinli olurdum ama.
Daha Bi haftalık tanışıklık😐

Bence attığı mesaj gayet açıklayıcı ve düşünceli olmuş. Henüz yeni bir ilişki hani 6 ay sonra o kolyeyi bulmanız hoş olmayabilirdi ama bu kadar erken adamın kolyeyi atma fırsatı olmamış yanında başka eşyalar da varmış hem. Bence çocuk olgun davranmış siz de çok takılmayın böyle anlamı olmayan şeylere.

Arabayı kurcalamışsınız ki bence yanlış, sormuşsunuz ve cevabını almışsınız. Güvenmiyorsunuz onu anlıyorum. Birine güvenmekte cidden zor ona da tamam. Bilemedim ben inandım sevgilinize şahsen. Zaten kimseye yüzde yüz güvenip de yelkenleri indirmeyin. Konuyu kapatın bir şey varsa zaten karşınıza elbet çıkar. Siz de 1 haftalık bir ilişkide lütfen karıştırmayın bir şeyleri... Gerçekten farketmemiş olabilir doğaldır

Vallahi sizi %100 haksız buldum daha bir haftalık tanıdığım biri arabamı karıştırıp hesap soracak sıkıntılısınız bence. Çocukta garip kolyeyi atmış 1000 tane açıklama mesaj
Yani iki hafta sonra birbirinizi engelleme ihtimaliniz var çok gereksiz geldi bana iki tarafında davranışları

Ya neden adamı biriyle basmış gibi tepki veriyorsunuz ve o neden bukadar açıklama ozurler dileme gereği duyuyor daha 1 haftadır görüşüyorsunuz.Yani bu adamın geçmişinde birileri olabilir olmuş bitmiş kolye yani alt tarafı bukadar drama gerek yok

Bu da bir şey mi, ben 4 yıl önce ayrıldığı eşinin güneş gözlüğünü arabasında unutan ve aynı şekilde umursamamazlıktan fark etmeyen bir erkek arkadas duydum :)) kıyas yapmiyorum bu arada, aklıma geldi 🤣

Sacmalamissiniz benim fikrim bu .Paslanmış erkekler bazen arabada neler unutur ben iç dış temizliğe önem veririm eşim söylemesem arabada kedi kaybolsa ölüsünü buluruz tövbe o derece yani umursamaz.Tabi benim dememle temizler Açıklama yapmış size olabilir herşeye böyle anlam yüklemeniz yorucu ben olsam bir kere söyler sahada aciklma yapmam size.Sanki bir telefon yada birini görmüş tepkisi olmaz.Ben geçmişin izi ve geçmişe takıntılı hesap soranlarda sorun olduğunu düşünüyorum güvensizlik yetersizlik .Benim fikrim bu katilmayadabilursiniz begenmeyedebilirsiniz
hayır kolye arabada paslanmamış, bu kolye paslandı aldığın yerde temizlet vs şekilde koymuş kız bana söylediği bu

Bu kişi size değer veriyor galiba derim ayrıca çünkü ben olsam bana geçmişin hesabını soran kim olursa olsun uğurlar olsun diye uğurlarim hayat zor bide yaşadığımız her anın yada geçmişin o kişiyi tanımadan yaptıklarımızın hesabınımi vereceğiz .Takıntılı insanların ilişkileri çok sorunlu oluyor .Birde yeni ilişkinin enerjisini eski ile değiştirdiniz boşu boşuna.

enerjiyi değiştirince ne oluyor 😕

Bir haftalık ilişkimdeki kişi arabayı karıştırsa hırsız diye düşünürüm hakkında. Kolyeden ziyade sizinkisi terbiyesizlik bence ,sınır bilmemek ! Çocuk iyi ayrılmamış halen sizden

yalnız alttan aldıkça abartmaya başladınız tamam yaptığım saygısızlık ve ayıp ama hırsız demeniz de çok abartı şuanda bu kadar da değil her neyse, yorumunuz için teşekkür ederim.

Birini sağda solda sorup araştırmakla özel eşyasını karıştırmak aynı şey değil. Arabada göz önünde olsa bile sorulması ayıp. Kapalı bölmeyi açıp, oradaki bir eşyayı alıp bu kimin diye sormak kabalık. Bunu sevgiliniz yapsa hepimiz kızardık. Ne hakla eşyanı karıştırıyor derdik. Adam siz lavaboya gidince çantanızı karıştırsa ne hissederdiniz?

1 hafta önce tanıştığım biri eşyamı arabamı karıştırsa hemen yol verirdim. Hiç güvenli bulmam.

haklısınız

X