Hanımlar merhaba ben geçen hafta biriyle tanıştım. şimdiden oldukça iyi anlaşıyoruz ikimiz de işimizde gücümüzdeyiz o 26 ben 27 yaşındayım hayat görüşü olarak birçok ortak yönümüz var ve bir haftada bile öyle güzel anlaştık ki her fırsatta buluşup vakit geçiriyoruz. tanıdığım kadarıyla dürüst ve net bir insan.
Gel gelelim düne kadar her şey iyiydi dün kendisi arabadan inip benzin alırken içimi bir şey dürttü ve kol konulan kısmı kaldırdığımda birkaç parça eşyanın içinde paslanmış eski bir kolye gördüm. elime aldım ki kadın kolyesi, hiç uzatmadım direkt olarak sordum bu kimin diye. Bana daha önceden bahsettiği 6 ay önce bitmiş, totalde 2 sene sürmüş bir ilişkisi vardı ona ait olduğunu söyledi direkt gevelemeden söyledi açıkçası.Ben sorar sormaz da kıza ait olduğunu söyleyip en yakın yerde durup atayım dedi ve attı bu arada. O ara bunu iyice gözlemledim öyle paniklemedi. Madem unuttuğun birisi bu kolye elinin altında ne geziyor dediğimde bu zamana kadar önemsemediğini o yüzden görünce ilgisini dahi çekmediğini, hatta bu kolyeyi eski sevgilisinin ilişki bitiminde değil de aşağı yukarı 1 sene önce oraya paslandı diye koyup bıraktığını o günden beri hiç dokunma gereği duymayacak kadar umursamadığını söyledi. Duygularının tükenip bittiğini birbirlerini tükettiklerini ilişkinin daha devam ederken bile bir şeylerin kendi içine bitişini hep söylüyordu zaten. Birbirlerini çoktan tükettiklerini bıktırdıklarını tekrar tekrar belirtti.
Buna şahit olduğum için çok üzüldü defalarca kez özür diledi. Keşke daha önce alıp atsaydım şeklinde ihmalkarlığına üzüldü ve iyiki ilişkinin ilerleyen zamanları görmedin yoksa daha da kötü olabilirdi iyiki şuan gördün şeklinde konuştu.
Orada olan birkaç parça şeyi de gösterdi içlerinde kopmuş eski bir anahtarlık vardı mesela, o da ortak bir tanıdığımız birine aitmiş bunu da istersen gidelim soralım diye tutturdu ben uğraşmak istemedim. Bir tane de erkek kolyesi vardı. En yakın erkek arkadaşınmış ta ne zaman atmıştı burda kalmış ellemem kaldı dedi. Arabası genel olarak temiz düzenlidir.
Kızla aynı iş yerinde farklı birimdeler kızın adına kadar biliyorum çok küçük bir yerdeyiz. saatlerce eğmeden bükmeden açıklama yaptı. yine de elimin altında kadın kolyesi görmek beni hayal kırıklığına uğrattı.inanmak mı istiyorum yoksa durum inandırıcı mı karar sizin yorumlarınıza ihtiyacım var
gece de şöyle bir mesaj atmış ;
ne yapmalıyım ..