• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin Arabası Sözü

ya da bir halt yiyoruz ama hayırlısı

ya da sakata geldik

Son düzenleme:
benimde aklıma takılıyo bazen bu konu :)) davetiye içinde düşünüyorum aşk dolu bi söz olsun die :16:

Inanmiyorum, bu hikaye de oldukca ilgincmis. Bebeklerin kaka yapamaz cümlesi nasil geldi akliniza bilmiyorum ama...

Sizin de sözünüz: "Bebeklerimiz rahat rahat kaka yapsinlar diye..."

Ay cok güldüm!!! :)

Bilmiyorum nerden aklima geldi ama bidr ben bunu derken agliyordum nasil bir dusuncedeysem artık :)) bakalim bebegimizdr inşallah kakayla ilgili sorun olmaz dogsun rahat rahat yapsin kizim sonuçta evlikik sebebimiz :))

güzel şeyler yazabilirsiniz ama şuan aklıma birşey gelmiyor.:44:
sadece birşey söyleyeyim "sakın seni aldım veya anne kızını alıyorum"tarzında birşey olmasın.biz kadınlar oyuncak,sebze,meyve falanmıyız bizi alsınlar.:9:
hani erkek tarafı diyorya "x"ın kızını aldık" diye.hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden.
yada siz değişiklik yaparak erkek arkadaşınızın adını yazın plakaya "x"ı alıyorum"diye.:52: bir seferde biz kadınlar alalım eşlerimizi :33:

Son düzenleme:
Bilmiyorum ne kadar süredir berabersiniz ama biz Allah nasip ederse ' Üzülme annesi ben çok bekledim ' yazdıracağız :)

Sultanlık bitti ! Demokrasiye geçiyoruz... :)

Anamın ilk/son gelini - Babamın ilk/son damadı

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım... :16:

Aminn. Ovv sultanlık bitti demokrasiye geciyoruzda espri havasında arayanlar icin cok iyiymiş ya :) süper

EVet benim de çok hoşuma gidiyor haberlerde görmüştüm bir çift gelin arabasına şunu yazdırmış çok gülmüştüm ya

Evleniyoruz Evleniyor Hüloouğğ!...

.

Son düzenleme:
biz "düğün var dediler dediler geldik" yazdırmayı düşünüyoruz:d yada "elveda 5bin sms":DD

Back