Gelin Arabası Sözü

Bizde 6yil çıktık esim baslarda her erkek gibi evlilikten kaciyordu sonra bende ayrildim tabi oda kaybetmemek icin bi kac kez evlenme teklifi yapti Hayır dedim çünkü bazi sebeplerden dolayi kirgindim neyse buda artik vazgeçtigini ama baskasiyka evlenecegini soyledi bana ates dustu tabiki duydugum an taksiye atladm evlerine gittim herkes vardi "sen o kizla evlenirsen bebeklerin kaka bile yapamaz gel benle evlen bebeklerimiz rahatca kakalarini yapsinlar dedim " herkes güldü esim sarıldı evet diyor bide herzaman anlatir ben teklif etmedim o etti diye :)) tabiki sonra öğrendim ki oyle bir kiz yok beni kiskandirmak için uydurmus ama iyikide uydurmus rahat battı ama yinede iyiyiz :))

hahahahahaha bebeklerin kaka bile yapamaz mı hahahahahhahahahahahaha gel benle evlen rahat rahat yapsınlar hahahahahha çok tatlıymış bu

aynen aynen risk alamam öyle bir günde

ay anlamayan öne baksın diyince şeytan dürtüyor napim

yalnız sanki konu sahibi benim herkese cevap yetiştiriyorum ya

Aklıma bi fıkra geldi

Inanmiyorum, bu hikaye de oldukca ilgincmis. Bebeklerin kaka yapamaz cümlesi nasil geldi akliniza bilmiyorum ama...

Sizin de sözünüz: "Bebeklerimiz rahat rahat kaka yapsinlar diye..."

Ay cok güldüm!!! :)

ilk aklıma gelen öne ''teklif ettim ama'' arkaya da ''sarhoştum hatırlamıyorum'' oldu ama yanlış anlaşılmalara mahal verir mi bilemedim??

bayıldımm. çok teşekkürler yüreğine sağlık.

Konu sahibi sanirim siz daha mutaassip cümleler mi istiyorsunuz? Böyle farkli espirili fikirlerle konunuzu bölmüs gibi olduk.
Bence nasil tarz cümlelerden hoslandiginizi ifade edin ki ona göre insanlar yazsinlar.
Daha klasik mi? Daha mutaassip mi?
Daha özgür mü?
Daha komik mi?
Ironik mi?

vs.

onlar evlenseydı bebeklerı nıye kaka yapamıycaktı
kabızlık sorunu mu olacaktı

sen benim bugünüme şükür yarına dua edişimsin...
diye arabanın camına yazılabilir ne dersiniz?

estagrurullah siz benim misafirlerimsiniz. :) ben ağır şeyler beğeniyorum sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…