Gelin Arabanıza Kim Oturacak?

Oturma kız yazık, arkadaşın seni kırmamak için teklif etmiştir. Onlarda yanlız olmak ister arkada...

olay çıktı... yarın evleniyorum kayınvalidem ben oturcam öne demiş gelin arabasına... ya çıldırcam.. kız kardeşim otursun istiyorum ben.. neymiş ayıpmış bilmem ne.. daha neler neler oldu hiçbirimizde tat tuz kalmadı... ve yarın nikahım var.. akıl verin lütfen ya .( söyledi annem telefonda nişanlım ayrı söyledi kız kardeşi oturcak dedi ama yok olamaz öyle bişi asla diyomuş :59::52:

bi değişiklik olmazsa benim amcamın kızı oturacak.beni hiç yanlız bırakmayan canım kuzenimmm

olay çıktı... yarın evleniyorum kayınvalidem ben oturcam öne demiş gelin arabasına... ya çıldırcam.. kız kardeşim otursun istiyorum ben.. neymiş ayıpmış bilmem ne.. daha neler neler oldu hiçbirimizde tat tuz kalmadı... ve yarın nikahım var.. akıl verin lütfen ya .( söyledi annem telefonda nişanlım ayrı söyledi kız kardeşi oturcak dedi ama yok olamaz öyle bişi asla diyomuş :59::52:

üzülme canım. her düğün zamanı böyle şeyler oluyor.
ya da kardeşin erken hazırlanıp otursun herkesten önce ön koltuğa:69::69::69::69:

bizim arabamıza planlar yapılmış benim haberim olmadan hatta eşimin haberi olmadan. kayınvalidem ve çetesi yani 2 arkadaşı oturcakmış. bizde eşimle farklı planlanmıştık. hı hı dedik o gün ortada bıraktık onları. ablam eniştem eşim ben arabada sefamızı sürdük gezdik tozduk ohhhh mis gibide oldu şimdi hatırlıyorumda boşuna kızmışım eşim sakin ol bak ben halledicem demişti de ben inanmamıştım. sessiz sakin adam yapamaz bişey demiştim ama utandırdı beni yaşasın kötülük karı koca çooooooook kötüyüz biz herkesi hasta ederizzzzzzzz:47::47::47::47::47::27:

bizim arabamıza planlar yapılmış benim haberim olmadan hatta eşimin haberi olmadan. kayınvalidem ve çetesi yani 2 arkadaşı oturcakmış. bizde eşimle farklı planlanmıştık. hı hı dedik o gün ortada bıraktık onları. ablam eniştem eşim ben arabada sefamızı sürdük gezdik tozduk ohhhh mis gibide oldu şimdi hatırlıyorumda boşuna kızmışım eşim sakin ol bak ben halledicem demişti de ben inanmamıştım. sessiz sakin adam yapamaz bişey demiştim ama utandırdı beni yaşasın kötülük karı koca çooooooook kötüyüz biz herkesi hasta ederizzzzzzzz:47::47::47::47::47::27:

En güzelini yapmışsınız valla tebrik ettim. :9:

En güzelini yapmışsınız valla tebrik ettim. :9:

ee napalım biz en başında söylemiştik planımızı. bizi ezip geçeni bizde ezip geçtik. mosmor olmuşlardı arada hatırlar gülerim.resimlere bile yansımış o ruh halleri. çok komiktiler. bence herkes bunu yapmalı. yoksa içinde kalır herşey. mesela ben davul zurna istemiştim gelin almada. hatta tek isteğim de o olmuştu. ama onu bile yapmadılar. ben niye onların her istediğini yapıcakmışım ki çokta umrumdalar sanki :47::47::47:

şu düğün zamanı en ufak şeylrden sorun çıka biliyor.benim arabayı eniştem kullandı önde ablam arkadada yeğenm çok istedi o oturdu bizimle..

kızlar yemin ediyorum ki okudukca okudukca sınırlerım zıpladı....ayyy öle sorunlu gunler benıde beklıo bılıyorum dusundukce zıvanadan cıkacak gıbı oluyorum. nedır bu mılletın gelın arabası meragı cozmus deılım. kardesım sen kendı gelın arabana bınmedın mı yada zamanı gelınce bınmıcekmısın onda cıkar tadını ınsanların canını nıye sıkıyosun kı.benım eltımde gelın arabasında erkek tarafından kımseyı ıstememıs uzerınden 15 yıl gecmıs kayınvalıdem benı arabada bıle ıstemedı dıye anlatıyo.. sımdı guler mısın aglar mısın bılıyorum kı banada aynı problem yasatılıcak bende kımseyı ıstemıyorum cok samımı oldugumuz arkadaslarımızdan karı koca onde otursunlar erkek kullansın kız yanında olsun bızde arkada tadını cıkaralım dıyoruz ama bakalım

nişanda büyük kız kardeşimi öne küçük cimcime kardeşimide arkaya yanıma alacaktım ama ogün kuaförden geç çıktım küçük kardeşim benden önce başka bi arabayla gitti salona büyükte yetişemedi saçı ben resime gittim o daha kuafördeydi çünki akılsız ben herkesle aynı kuaföre gitmeyi kabul ettim yetişmedik istediğim gibi olmadı önde yanımda boştu kimse binmedi ama kardeşlerimin içinde kaldı nikahta kardeşlerimle aynı kuaföre gidicez gelin arabasındada sadece onları istiyorum

bizim burda gelini kayınvalide ve akrabalar alır damat evde ayağına bekler yani:37:
sonra yaklaşınca yolda sadıçlar gelinin ayakabısını alırlar damada götürürler para alırlar tekrar geri getirirler geline
sonra damat karşılar arabadan indirir gelini sonra eve :69:

Son düzenleme:
Back