Gelin Arabanıza Kim Oturacak?

Bizim açımızdan bu tartışmaya açık bi konu değil..
Sadece ikimiz olcaz diye bi karar çıktı nişanlımdan öyle olmasını istio..
O kullancakmış arabayı..
Evlendirme dairesine geldiğimzde de koşa koşa inip kapımı aççakmışş hayaliymiş..
Bende peki dedim madem hayalin suya düşmesin bari kaydirigubbakcemile3

Eğer ablanın olmasını istiosan söyle nişanlına anlatsın kardeşine bak bizden biri war onlardan da olması lazım ablası hem daha büyük o oturcak önde diye..

Arkadaşlarında dedği gbi arkada çok tıkış pıkış olcağınızı zannetmiorum ama görümcen çok cızz bızz ederse arkaya yanınıza alın onuda ama ablan önde otursun yerimseniben

nişanımda eşimle beraber öndeydik eşim kullandı arabayı arkadada 2kuzen bi de kardeşim vardı
düğünde ise kankim kullandı arabayı biz arkadaydık eşimle öndede kardeşim vardı sadece
ben de gelin arabalarının kalabalık olmasını sevmiorum

bizim düğünde de arkadaşımız arabayı kullanmştı yanında da eşi vardı
kocacmla arkaya anca oturduk gelinlik kocaman olduğu için :)))
hemen yan arabada da sadıçlar gelmişti:)))

Kızlar benim bir sorunum var. Galin arabamın ön koltuğuna nişanlımın kardeşi oturmak istiyor ama ben ablam otursun istiyorum. Görümcem 17 yaşında çokta önem verir böyle şeylere meraklıdır yani. Kendi kuzeninin nişanında tepsiyi 12 yaşındaki başka kuzeni tuttu diye afra tafra yapmıştı alsanaalsanasmile , küser hemen huyudur. Onuda çok seviyorum ama ben yinede arabada ablam olsun istiyorum. Sonuçta inerken binerken bana yardım edecek biri lazım. Bi de zaten arabayı erkek tarafından biri kullanıcak bi de kız tarafından oturması gerekmez mi?
Sizce ben bunu görümceme ne zaman ve nasıl söylemeliyim kırmadan?
Sizin arabanızda önde kim vardı?

benim bildiğimde öyledir...
bende arka tarafa kimseyi almayı düşünmüyorum ön tarafta damat tarafından biri arkada yanında da benim seçtiğim bana yardımcı olacak birii tamam bitti gitti kimse küsmesin darılmasın valla
yerimseniben

Ben evlenmeden önce ıstanbul Üsküdar'da oturuyordum ve evlendikten sonra da Ümraniye'de oturacaktım.Ancak düğünümüz eşimin memleketi Bursa'da oldu.Ve gelin arabası ile yaklaşık 2,5-3.00 saat ile gidilebilirdi.Eşimde gerilirim ben o kadar saat yolda dedi.Ve ikimizin kararı ile bizden başka hiç kimse yoktu arabada.Ailemde de ilk oldu bu herhalde : )

benim nikahımda öne kardeşim, arkaya da görümcem oturmuştu. mutlu mesut gittik, biraz sıkışma olsa bile onun o anki mutluluğu yeter bence. nasıl ki biz 1 kere evleniyorsak onun abisi/kardeşi de 1 kere evleniyor. bence sorun yapmayın, bırakın yanınıza da o otursun. zaten gelinlikle en büyük yeri gelinler kaplıyor, sıkışacaksa o sıkışacak yerimseniben

bizdede eşimın abisi kullanmışı küçük abiside ön koltukda oturmuştu kız kardeşimi ben yanıma aldım çok ağlıyodu çün kü kıyamadım kuzuma.....

Yok arka tarafta oturmayı kesinlikle kabul etmez illa ön taraf olucak. Nişanlımla tekrar konuştum sen üzme kendini ben konuşurum olur biter dedi :lepi:

Bizde de olay çıktı, eşimin ablası ve teyzesi binicek dediler, şoför de yine erkek tarafından.Gelin arabasına bir erkek tarafı bir kız tarafı biner.ıkiz kardeşim yanıma oturdu , arkada 3 kişiydik.Önde eşimin ablası.Şoför de eşimin kuzeni.Ama şoförü beraber seçmiştik zaten. Aslında ilk başta eşimle arabaya benim kardeşimi ve en yakın arkadaşını alırız diye karar vermiştik.Sonra eşimin tarafı böyle bişey deyince olay değişti.Daha çok olay vardı bu konuyla ilgili ama neyse , eşimi çok sevdiğim için hepsini unuttum işte.

yaa baskasının ne ısı olur kı gelı arabasında hıc anlamam
bızım nısanlımla hep hayalımızdı arabayı kendı kullanmak ıstıyo ve bende ön koltukda oturucam tabı
o benım en guzel gunum olacak dıyo.
dugunde naısıl olacak bılmıyorum ama en azından nısanda bunu yaptık :))))

Üff ya söylemiş nişanlım kardeşine, ablasıoturucak arabaya diye ama huzursuzluk çıkarmış illa ben oturucam diye. Uyuz oluyorum böyle şeylere...

ablanı bence yanına almalısın.. gorumcende onde otursun..kalp kırılmaz böylece.

bizmkindede geln arabası nişanlımın abisnn arabası arabayıda suren o olcak.onun yanınada nişanlısı oturcak bizimkilerde kesn arkaya bizden birini koyarlar ama ben kmseyi istemıom arkaya ya 3 kişi arkaya nasıl otuyrcaz bide gelinlik kabarık oluo sonucta istemem deyıncede sorun oluo sanki benden baska hersek ewlenıuo kendi dugunmde kendi istediigm bişiyi yapamıom mafoldumben

bizim nişanlım ve benim en yakın arkadaşlarımız oturcak.arabayı arkadaşı kullanıcak yanında benin arkadaşım oturacak biz arkada el ele göz göze ve geyik muhabbetti eşliğinde bir yolculuk geçiricez inşallah:)

Son düzenleme:
Evet arkada kimseyi istemiyorum. Hep başkalarını düşünmekten bıktımmafoldumben

vallahi kimse kusura bakmasın çocukluğa gerek yok
yok ben oturucam hayır ben oturucam falan
gelim arabasına binince ne oluyor anlamam
önde damat yanında gelin oturur
yok damat ben jkullanmak istemiyorum derse şoför ayrlanır arabaya sadece o oturur
adet falan dinlemem vallahi :olmaz:

benim eşim o gün çok heyecanlıydı,,nasıl araba kullanırdı bilmiyorum,ama ben zatem benim yanımda otursun,elimi tutsun istedim arkada,nitekimde öyle oldu,biz arkaya kurulduk,kuzeni arabayı sürdü,önde de görümcem oturdu,bana inanılmaz yardımcı oldu,inip binerken,evden çıkarken,kuaförde vs.hep arkamdaydı.bütün bir gün nazımı çekti sağolsun :))

zemuszemuszemuszemus Sadece KOCACIGIM ve BEN kaydirigubbakcemile2

Spor bir araba kiralayacak in$allah, 2 ki$ilik..bu da benim i$ime yarar...guclubacismile

Back