bende bu yaz evlendim.ilk olarak kına düğün tarzında benim memleketimde bi düğün oldu.eşim kuaföre beni almaya tek başına geldi,tabi benim kızkardeşim olmadığı için iki kuzenim vardı.sonra eve gittik ve düğün salonuna gitmek için evden çıkarken tabi cimri ve uyuz kayınpeder para vermemek için bizim delikanlılara ki verdiği de iki delikanlıya pazarlık yaparak 100 lra verdi
klava:sonra ben diyordum ki eşime kardeşin arabayı kullansın öne de benim kuzen otursun!tabi bilin bakalım ne oldu kayınpeder öne kayınvalide yanına kuruldu
sonra araba çalışmadı.ve kayınpeder bişey mi yaptılar acaba para almak için dedi
sinir oldum sinir
sonra tabi eşim önceden orduevinden yer ayarlamıştı ve bizde gece arabamıza binip bastık gittik:jeyyar:sonraki gün değil ertesi gün eşimle başbaşa yola çıktık ve onun memleketine gittik.tabi ilk günden beni zırıl zırıl ağlattılar.neymiş komşularının evinden gelin çıkacakmışım
neyse ben tabi itiraz ettim,ertesi gün annemlerde gelince annem benim kızım teliyle duvağıyla babasının evinden çıktı eğer bi yerden gelin çıkacaksa şimdi de o da burasıdır diyebilmiş:dance:sonra çok bozuldular.bi de gününden önce yok efendim falancanın jeepi var o gelin arabası olacak diye emri vaki yaptılar.neyse dedik bizde eşimle ki ikimizde o kişiyi tanımıyoruz.sonra tabi jeep dedikleride arazi aracı çıktı eski model
tabi koca gelinlikle öldüm binip inerken
klava:bu seferde hani o hiç tanımadığımız adamla karısı oturdu ve tabi ben delirdimmmmmm.
onun için sürprizlere açık ol derim.bazen elinde olmuyor,çünkü aman şimdi konuşup gnümü mahvetmeyeyim,değmez diyorsun.tabi kızıyor musun?hem de çooooookkkkkk....