Gelin Arabanıza Kim Oturacak?

Evet arkada kimseyi istemiyorum. Hep başkalarını düşünmekten bıktımmafoldumben

aynenn yaa istediigm bişiyi bile solemekten korkuom artık yanliş anlıolar die şimdi kmseyi istemıom dicem onada darılcakalr anlaysla karsılamıcaklar biliom :gitme:

bende bu yaz evlendim.ilk olarak kına düğün tarzında benim memleketimde bi düğün oldu.eşim kuaföre beni almaya tek başına geldi,tabi benim kızkardeşim olmadığı için iki kuzenim vardı.sonra eve gittik ve düğün salonuna gitmek için evden çıkarken tabi cimri ve uyuz kayınpeder para vermemek için bizim delikanlılara ki verdiği de iki delikanlıya pazarlık yaparak 100 lra verdiklava:sonra ben diyordum ki eşime kardeşin arabayı kullansın öne de benim kuzen otursun!tabi bilin bakalım ne oldu kayınpeder öne kayınvalide yanına kuruldusonra araba çalışmadı.ve kayınpeder bişey mi yaptılar acaba para almak için dedisinir oldum sinirsonra tabi eşim önceden orduevinden yer ayarlamıştı ve bizde gece arabamıza binip bastık gittik:jeyyar:sonraki gün değil ertesi gün eşimle başbaşa yola çıktık ve onun memleketine gittik.tabi ilk günden beni zırıl zırıl ağlattılar.neymiş komşularının evinden gelin çıkacakmışımneyse ben tabi itiraz ettim,ertesi gün annemlerde gelince annem benim kızım teliyle duvağıyla babasının evinden çıktı eğer bi yerden gelin çıkacaksa şimdi de o da burasıdır diyebilmiş:dance:sonra çok bozuldular.bi de gününden önce yok efendim falancanın jeepi var o gelin arabası olacak diye emri vaki yaptılar.neyse dedik bizde eşimle ki ikimizde o kişiyi tanımıyoruz.sonra tabi jeep dedikleride arazi aracı çıktı eski modeltabi koca gelinlikle öldüm binip inerkenklava:bu seferde hani o hiç tanımadığımız adamla karısı oturdu ve tabi ben delirdimmmmmm.
onun için sürprizlere açık ol derim.bazen elinde olmuyor,çünkü aman şimdi konuşup gnümü mahvetmeyeyim,değmez diyorsun.tabi kızıyor musun?hem de çooooookkkkkk....

cnm bu işlerin küsmesi darılması falan olmaz sonuçta bir gün yaşayacaksın o günü tekrar tekrar evlenmeyeceksin ya bence kimse olmasın.. bi şöför bide arkada eşinle sen ol ben öle yapmayı düşüyorum çünkü öteki türlü sorun oluyo kız tarafından binseler erkek tarafı laf yapıyo erkek tarafından binseler kız tarafı alınıyo ee her iki taraf da binerse araba otobüs moduna dönüyo zaten gelinlikle rahat oturulmuyo bide yanda biri daha olunca hepten çekilmez oluyo bence sadece ikini olun güzel bi dille de söle görümcene bi gün surat yapar sonra geçer düzelir ama senin düğün günün geri gelmez tatlım

İki düğünüm oldu iki kez gelin arabası oldu doğal olarak.
Kesin kararım vardı ve iki düğün arabasında da sadece ikimiz olduk.
Eşim arabayı kullandı bende yanında oturdum
İkimizin günüydü bu,başka kimseye gerek yok bence..

başka dert mı kalmadı madem sorun olacak kımseyı almayın ıkınız bının olsun bıtsın :)

ben kimse kırılmasın diye kimseyi istemem diye düşünüyorum :kedi:
hatta rabayı da iki kişilik spor bi araba düşünmüyo değiliz sırf bu yüzden kaydirigubbakcemile3

o günler bi gelsinde boshayallersmile

Valla benim eşim arabayı kullanır ben yanına kurulurum birisi olunca hoşuma gitmiyor benim sanki velisi gibi delikafadulden
Zaten biz konvoyu motorculardan oluşturucaz gelinliğimide siyah derimi yaptırsam kızlar nasıl olur delikafadulden aşkımla ben motor hastasıyızz

lütfen kimseyi oturtmayın içerde de dişardanda hiç güzel bir manzara oluşmuyo gelinle damat rarat edeceğine milletin kucağinda, arabayı kullanan olsun yeter gelinle damatda başbaşa arkada otursun şahsen ben öyle düşünüyorum inşAllah

kızlar ben de eşimin kullanmasını istiyorum arabaya başka kimseye almayı düşünmüyorum :teytey: düğün telaşında yalnız kalıp iki kelime konuşabiliriz diye düşünüyorum arabamız var normalde ama akrabalara verip kendimiz inşallah olur cip kiralamayı istiyorum gelinlikle binip inmesi kolay olur hem de havamız olur biraz yaa bir kere evleniyoruz hayatta

Canım görümcen öne otursun ablan yanında olsun o halde ? Canını sıkmasına müsade etme, her durum için pozitif düşün, herkesin gözü senin üzerinde olacak o gün.
İnsanların aklında asık suratla değil gülümsemenle kal bence opuyorumnanaktan

Bende gelin arabasında kimseyi istemiyorum, ancak sözlüm ben heyecan yaparım, hem çocuklar yola fırlar falan diyo.
O zaman ben kullanayım diyorum. Ya sen ya ben kullanıcaz 3. kişileri istemiyorum diyorum, Smart kiralayalım diyo henüz mutabık kalamadık. :smiley-cool:

kimseyi istemiyorum arabada.kızkardeşim var,onunda erkek kardeşi var.ama ikisi de binmeyecek.kimse binmeyecek hatta.nişanlımla öyle kararlaştırdı.arabayı müstakbel eşim kullanacak,bende yanına kurulcam :) hatta kuaförde de öyle tavuk cücük kimseyi istemiyorum.yalnızca kızkardeşim...

kullanan biri olması iyi oluyo damat kullandı bide gelinde yanında idi ama sıtresli oluyolar tabi doğal olarak sonra para isteyen çocuklar arabanın önüne atladı hata biri çivi göstermiş damat arabadan indi trafiğin otasında çocuğa bağırıyor daha çok stres oldu tabi

Hiç kusura bakmasın arkada gelinlikle 3 kişi oturamam. Zaten o bana trip yaparsa intikamım kötü olur. Gün gelecek o da evlenecekaklinialirimsmile

Hiç kusura bakmasın arkada gelinlikle 3 kişi oturamam. Zaten o bana trip yaparsa intikamım kötü olur. Gün gelecek o da evlenecekaklinialirimsmile

aynen canım benımde ıntıkamım fena olur kımseyı o özel günümüzde çekemem valla aşkımla ne kararlaştrmışsak onu yaparız kimse burnunu sokamaz guclubacismile

kardeşim arabayı süürcek görümcemi falan istemiyorum zaten aşkımın sağdıcı kardeşim ben bide kardeşimn sevgilisi olursa o oturucak:):)

canım arkadaşımında yanına bende oturcam damat ben ve gelinnn arkadakaydirigubbakcemile3 önede arkadaşımın kız kardeşi ve damat beyin sağdıcı bunlar sevgili ayrıcakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…