Gelin Arabanıza Kim Oturacak?

kedikedi84

Başlangıç:100 Güncel:81 Fark:19 3.hedef:79
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2008
3.023
5.428
358
Kızlar benim bir sorunum var. Galin arabamın ön koltuğuna nişanlımın kardeşi oturmak istiyor ama ben ablam otursun istiyorum. Görümcem 17 yaşında çokta önem verir böyle şeylere meraklıdır yani. Kendi kuzeninin nişanında tepsiyi 12 yaşındaki başka kuzeni tuttu diye afra tafra yapmıştı alsanaalsanasmile , küser hemen huyudur. Onuda çok seviyorum ama ben yinede arabada ablam olsun istiyorum. Sonuçta inerken binerken bana yardım edecek biri lazım. Bi de zaten arabayı erkek tarafından biri kullanıcak bi de kız tarafından oturması gerekmez mi?
Sizce ben bunu görümceme ne zaman ve nasıl söylemeliyim kırmadan?
Sizin arabanızda önde kim vardı?

abimin düğününde önde ben vardımkaydirigubbakcemile3
arka tarafada gelinle damadın yanınada kız tarafından biri bindi. bizde gelinle damadın yanınada biri geçer o yüzden böyle oldu.
sende öle yapabilirsin arkada 3 kişi oturabilirsiniz. senin yanına senin ailenden biri oturabilir

Arkada tıkış tıkış olsun istemiyoruz. Nişanlıma söyledim sen kullan diye olmaz zaten o gün heyecenlı olucam bi de arabanın önüne atlıyan çocuklarla uğraşamam dedi. Kardeşin bozulur mu diye sordum biliyosun huyudur ben karışmam dedi. En sonunda ben binmiycem o olucak:sinifsinif:

canım biz nişanda önde oturmuştuk nişanlım arabayı sürdü bende yanındaydım arkada koltukta ise yanımızda bulunmalarını istediğimiz en yakın iki arkadaşımız birde görümcem var mutlaka ki bi kız tarafından bi erkek tarafından olur hem tıkış tıkış olmazsınız merak etme

biz arkada oturucaz müstakbel eşimle :) arabayı kardeşi kullanıcak önede eltim oturucak öle düşünüyoruz ama değişebilirde bu durum :)

Bizim gelin arabamızda kocamın 2 erkek kuzeni vardı. Biri arabayı kullandı diğeri yan koltukta biz de arkadaydık..
Kendi kız kardeşim de görümcem de düğün sahibi sayılır,davetlileri karşılamak için salonda bulunması gerekir diye düşünmüştük..kaydirigubbakcemile5

Benim gelin arabam şirkettendi.ılk çalıştığım şirket,oranın ilk bayan elemanıydım.Bekar olarak girmiştim evlenmem de büyük olaydı.. :)Araç satışta çalıştığım için patronumuz kendi jeepini vermişti.
Santa Fe:)
Arabayı kullananda şofördü,patronum kendi şoförünü kullanması için talimatlandırmıştı..
Bizim arabamızda sadece önde kızkardeşim vardı,bir de şoför:)

bizde şoför de önde oturan da kız tarafındandı.
şoförümüz halamdı ki kendisi benim diyen şoföre taş çıkartır. yanına da kızkardeşim oturdu.
bizde hiç sizin alieden bizim aileden konusu olmadı.
şoförümüzün halam olmasını zaten eşim istemişti, düğün günü arabaya binilirken de kardeşimi tutup arabaya bindirdi sen bizle gel diye..

Bence arabada kimse olmasın,damat arabayı kullansın öne de sen otur :))

Evet canım kesinlikle sana katılıyorum o ne ya öyle arabanın içinde 15 kişi kaydirigubbakcemile3 Ben öyle istiyorum mesela goncam arabayı kullanıcak bende ön tarafta yanında olucam ohhh zemuszemus Bizim yol uzun ama Bursa ya gidicez taaa

yol uzun değilse arkaya 3 kişi oturabilir... mesela bu durumda ön koltuğa ablan ; arkaya yanınıza görümcen oturabilir...

ama yok illa böyle olacak diyorsanız sen söylememelisin görümcene; daha pek olgun değil anlaşılan...
birisinin ona arabada kız tarafından birinin de olması gerektiğini söylemesi gerek... belki kayınvalidenden rica edebilirsin ; kırmak istemiyorum ben diye durumu anlatarak...

böyle bi derdin varsa kimseyi almayın arabanıza
damat arabayı kullansın :lepi:

bizim taraftan kimseyi almadık :1closedeyes: arkadasımızı aldık karı koca önde oturdular
yanımıza da küçük çocukları aldık onlarda küçük gelinle damat oldular zemuszemus

off bizde de olay olmuştu bu
hem de daha araba bile ayarlamadıkları halde kim oturacak derdine düşmüştü herkez
mok var sanki gelin arabaısna oturmakla baş göğe erecek ya
benim de kızkardeşim var o olsun istemiştim yanımda
eşimin taraftan da bekar görümcem olsun dedim genç heves eder diye
ama tutturdular evli bekar görümceler kocalarıyla çocuklarıyla takım halinde binecez diye
neymiş onlarda adetmiş sadıç madıç gel düğün günü keyfimin içine mıç hesabı
kafam öye bi attı ki dedim ben oturmuyorm arabaya buyrun isteyen herkes otursun:)))
sonuç ne mi...şöför olarak eşimin arkadaşı vardı önde de kızkardeşim..
sonuçta bu gelinin günü o ne istiyorca herşey gönlünce olmalı
birilerinin hevesi egosu gerçekleşecek diye sıkılmaya gerek yok bu kadar
ne istiyorsan nasıl istiyorsan öyle olsun bence kimsenin mutluluguna gölge düşürmesine de izin verme
mutluluklar..

ablan öne otursun görümceyi de yanınıza alın
arkada 3 kişi gayet rahat oturur sıkış tıkış olmaz ki
çok kilolu değillerse

bende istemiyorum kimseyi aşkım kullansın bende yanına oturayım ama eğer derse ben ogün strese giremem diye arkadaşlarından biri şöför olarak arabayı kullanır arkadada biz otururuz şakkıdı

dayımın düğününde dayımla yengem öndeydi arkada da yengemin 2 arkadaşıyla ben vardım.... bizde 2 taraftan da oturan olur... bizim ailede de kimse ben oturcam derdine düşmez bana bırakır... teyzemde de ben oturmuştum,küçük teyzemde de ben oturcam
eğer ki şöför erkek tarafındansa ablanızın oturması mantıklısı ama tabi görümceniz sorun çıkartabilir bu durumda...en iyisi açık açık konuşun.... ya da düğün salonuna giderken biri dönerken biri otursun....

nişanımda öne ben oturdum nişanlım kullandı arabayı. arkayada kızkardşim kuzenim ve nişanlımın kuzeni oturdu.
düğünde yine aynı düşünüyoz fakat bukez sadece biz olacaz arabada. başkalarını almayacaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…