- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.495
Ben o iş olacağı zaman banyoda soyunup hızlıca koşarak yorganın altına giryor bazen de kocamın üstüne atlıyorum. Her zaman hedefi tutturamıyorum gerçi ama mühim olan beni çıplak görmemesi
Zengin oldugunuz kadar kustahsiniz da kucuk hanim
Kızım siz gardrobun tepesinden atlıyorsun napimmAdi gadın hemen sattın beni !
Kiroyum ama para bende diyo
Kızım siz gardrobun tepesinden atlıyorsun napimm
Koca da bunda para da. Çok kıskanıyorum. Kocayı buldum da para yok be şekerim
Süt ile mi?Ben süt ile yapıyorumEğer süt vermeyeceksen seni pinti seçelim
banlanacam, arkamdan iyi konuşun, beni iyi yerlere yazın gelince oyarım
Ne kadar pintisinSüt ile mi?Bayağı süt de gider koca topiğe,şeyyy kemm kümm, tamam kabul,(su katarım süte )
Madalya yoksa ,sütte yok
Ben süt bulurumMadalya yoksa ,sütte yok
Birbirimizi karşılıklı izlediğimize göre ben sizi tanıyorum ama nickiniz değişmiş sanırım. Siz nickinizi değiştirirken, beni artık tanıyamaz hale gelip başkalarıyla karıştırmaya başlamışsınız. Aslında mantıken siz nickinizi değiştirdiğinize göre benim sizi başkalarıyla karıştırmam gerekiyor. Niye böyle oldu ki şimdi...
Bibi hanım , az önce date dediğim için beni yadırgadınız şimdi neler diyorsunuz allaşkına? Bu hesabı iki kişi kullanıyor sanırım, yetkililer göreve.
Zengin oldugunuz kadar kustahsiniz da kucuk hanim
Koca da bunda para da. Çok kıskanıyorum. Kocayı buldum da para yok be şekerim
bak ya bide ayşeyi etiketle bari pess
buyrun benim
gördüm don isten mi bacım hastalarla uğraşmayalım litfenbanlanacam, arkamdan iyi konuşun, beni iyi yerlere yazın gelince oyarım
Noldu gene kız ?
evet 2. üyeliğim vardı ama banladılar onu efenim
siz de fakir ama çok gururlusunuz küçük bey
belkide burdaki en faucker benim ama kocam beni çok sevdiğinden zengin görüneyim diye proluk aldi bana
bak ya bide ayşeyi etiketle bari pess
buyrun benim
gördüm don isten mi bacım hastalarla uğraşmayalım litfen
kızım bütün hastalar mı beni bulurmanyak paratoneri gibi oldum yemin ederim ya.. neyse reklamımı iyi yapın artık don mon bişiler getirin kaç gün giderim bilinmez ühühühüh
kızım bütün hastalar mı beni bulurmanyak paratoneri gibi oldum yemin ederim ya.. neyse reklamımı iyi yapın artık don mon bişiler getirin kaç gün giderim bilinmez ühühühüh
Batı hayranlığından gidecek yine bizim kız
Sen bir şey yapmamışsın ki bence gitmezsin gitmemelisin