çocuklarına falan zorla bal kabağı çorbası içiriyormuş ya, resmen asimile ediyor yavrularınıda
vah vah vah napsak bunlar nasıl batı aşığı çıktılarçocuklarına falan zorla bal kabağı çorbası içiriyormuş ya, resmen asimile ediyor yavrularınıda
vah vah vah napsak bunlar nasıl batı aşığı çıktılarmis gibim tarihimiz oyumuz buyumuz varken
vah vah vah napsak bunlar nasıl batı aşığı çıktılarmis gibim tarihimiz oyumuz buyumuz varken
Ben kutlamıyom töbe haşa batı hayranıkomutan logar bir cisim yaklaşıyor
ooo hindi mindi kafirrr seni sen crismista kutluyorsundir
ben burada düştüm mapus yollarına öğüt veren çok olur türküsünü seslendiriyorum sen ayucuk, picama, falan diyosuno teyze neye gülüyo öyle
Cınım ben bu fotoğrafta olsam olsam en sağdaki şebelek teyze olurum. Dur şimdi o da kesin kraliyettendir ben arkadaki lambader olurum koltuk olurum.
Asimilasyon ve dejenerasyon varsa ben de ofisin karşısında güçlü bir adayım senelerdir Cadılar Bayramı partilerine kostümle iştirak ederek.
Hakkım yenmesin!
Asimilasyon ve dejenerasyon varsa ben de ofisin karşısında güçlü bir adayım senelerdir Cadılar Bayramı partilerine kostümle iştirak ederek.
Hakkım yenmesin!
Hakkım yenmesin!
O zaman biraz paraya kıyman gerekecekOlmaz helvanın babası sütçü değil ben olmalıyım
Office' i bir odaya kapatıp 1837361 bölüm Diriliş Ertuğrul izleticem belki vazgeçer bu batı hayranlığından
Office' i bir odaya kapatıp 1837361 bölüm Diriliş Ertuğrul izleticem belki vazgeçer bu batı hayranlığından
Bir sene Harry Potter'dan giyindim, bir sene süpürgeli cadı, bir sene Kırmızı Başlıklı Kız, başka bir sene kötü cadı... arada başka bir kostüm partisi vardı onda Ortaçağ köylüsü olmuştumNe giyiyordun ? Ben direkt balkabağı olarak katılıyorum hem zahmetsiz hem body type ıma uygun.
valla baksana yönetmen oyuncular falan izlemeyenlere atar yapıyor
yaa bende çok isterdim cadilar bayramı kutlamayı çok eglencesiz bir memeleketiz poffAsimilasyon ve dejenerasyon varsa ben de ofisin karşısında güçlü bir adayım senelerdir Cadılar Bayramı partilerine kostümle iştirak ederek.
Hakkım yenmesin!
olmadı ama oyumuz buyumuz derken, yapmacıktan olmuyor demekki
Çok korktum ben o atardan. Gittim osmanlı tuğrası aldım yapıştırdım arabaya
Çok korktum ben o atardan. Gittim osmanlı tuğrası aldım yapıştırdım arabaya