Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

herkesin işi gücü var, diye bi aziz nesin kitabı, konusuna bakmadım valla ya, nasıl bilinçli veliyim :KK70: :KK70: hocamıza güveniyorum:KK53::KK53:

Aziz Nesin mi ? Zehirliyorlar çocukların dimağlarını bunlarla :KK43: Bana da annem okuturdu :KK43: Versene Pepe versene Cin Ali :KK70:

Ya bunların giyinme alanları da yok, kocalarının yanında soyunup giyiniyorlar edepsizlik diz boyu.Tuhaf gercekten.

Ben o iş olacağı zaman banyoda soyunup hızlıca koşarak yorganın altına giryor bazen de kocamın üstüne atlıyorum. Her zaman hedefi tutturamıyorum gerçi ama mühim olan beni çıplak görmemesi :deli:

Aaa oyun diye konuya giren nice genç dimağlar konuda masumiyetini yitirip zehirleniyor........

Aa sen ! Siz ! ? Ya ben sizin nicki ismi lazım değil başka bir arkadaşla karışıtırıyorum onun da yorumları hiç sevmem her yorum gördüğümde bu kıza ne oldu diye dövünüyorum. Salak mıyım ben neyim :KK70:

Aa sen ! Siz ! ? Ya ben sizin nicki ismi lazım değil başka bir arkadaşla karışıtırıyorum onun da yorumları hiç sevmem her yorum gördüğümde bu kıza ne oldu diye dövünüyorum. Salak mıyım ben neyim :KK70:

Birbirimizi karşılıklı izlediğimize göre ben sizi tanıyorum ama nickiniz değişmiş sanırım. Siz nickinizi değiştirirken, beni artık tanıyamaz hale gelip başkalarıyla karıştırmaya başlamışsınız. Aslında mantıken siz nickinizi değiştirdiğinize göre benim sizi başkalarıyla karıştırmam gerekiyor. Niye böyle oldu ki şimdi...

Bacım sen hanımefendiliğini burda yitirme :KK70:

Bibi hanım , az önce date dediğim için beni yadırgadınız şimdi neler diyorsunuz allaşkına? Bu hesabı iki kişi kullanıyor sanırım, yetkililer göreve.

Birbirimizi karşılıklı izlediğimize göre ben sizi tanıyorum ama nickiniz değişmiş sanırım. Siz nickinizi değiştirirken, beni artık tanıyamaz hale gelip başkalarıyla karıştırmaya başlamışsınız. Aslında mantıken siz nickinizi değiştirdiğinize göre benim sizi başkalarıyla karıştırmam gerekiyor. Niye böyle oldu ki şimdi...

Bibi hanım , az önce date dediğim için beni yadırgadınız şimdi neler diyorsunuz allaşkına? Bu hesabı iki kişi kullanıyor sanırım, yetkililer göreve.

Siz bana şizofren mi demek istediniz arkadaşım ? Ben ki İngiltere viyadüğünün karısı üç senelik üye vivelamourum böyle hakaret duymadım :KK43:

X