Höhtürkçe öğretmeni oğluma bi kitap vermiş, hikayelerden birinin başlığı "jigolo" hadi bakalım, o aklıma geldi, bana jigolo ne demek diye soruyor
Konulu mu seviyorsun?Nası ya konusu ne hikayenin ?
Nası ya konusu ne hikayenin ?
Ben hiç sevmemHöh
Konulu mu seviyorsun?
Hayır bir de bu hola ve bibi kadınları ayıplı ayıplı konuşuyor da ben besbekar bir insanım, ayıptır, EDEP YAHU.
herkesin işi gücü var, diye bi aziz nesin kitabı, konusuna bakmadım valla ya, nasıl bilinçli veliyimhocamıza güveniyorum
Ben hiç sevmemgiriş gelişme sonuçla işim yok direk sonuca ulaşmak istiyorum
Ya bunların giyinme alanları da yok, kocalarının yanında soyunup giyiniyorlar edepsizlik diz boyu.Tuhaf gercekten.
Sorma kocam yıkanıyorken ayrı taciz ediyorum yıkandıktan sonra ayrı giyinirken hep yanındayım bütün fırsatları değerlendiriyorumYa bunların giyinme alanları da yok, kocalarının yanında soyunup giyiniyorlar edepsizlik diz boyu.Tuhaf gercekten.
Aaa oyun diye konuya giren nice genç dimağlar konuda masumiyetini yitirip zehirleniyor........
Sorma kocam yıkanıyorken ayrı taciz ediyorum yıkandıktan sonra ayrı giyinirken hep yanındayım bütün fırsatları değerlendiriyorumpembik kakalı olaydım böyle olmazdı tabi
Yavaş gel yavaş
Bacım sen hanımefendiliğini burda yitirme"Aa oyun" diye konuya giren nice genç dimağlar, konuda masumiyetini yitirip zehirleniyor........
yavaşla işim yokhizlı seviyorum
Bacım sen hanımefendiliğini burda yitirme
Gel sen benim yamacımaHayır bir de bu hola ve bibi kadınları ayıplı ayıplı konuşuyor da ben besbekar bir insanım, ayıptır, EDEP YAHU.
Bizim işimiz bu"Aa oyun" diye konuya giren nice genç dimağlar, konuda masumiyetini yitirip zehirleniyor........
Aa sen ! Siz ! ? Ya ben sizin nicki ismi lazım değil başka bir arkadaşla karışıtırıyorum onun da yorumları hiç sevmem her yorum gördüğümde bu kıza ne oldu diye dövünüyorum. Salak mıyım ben neyim
Bacım sen hanımefendiliğini burda yitirme
E napayım bu shot fakir gizli yerimize gelemiyorne ayinler yapıyoruz bir bilse
bi fakirdewitch hunt var bunları pro yapmadan bana rahat yok
Birbirimizi karşılıklı izlediğimize göre ben sizi tanıyorum ama nickiniz değişmiş sanırım. Siz nickinizi değiştirirken, beni artık tanıyamaz hale gelip başkalarıyla karıştırmaya başlamışsınız. Aslında mantıken siz nickinizi değiştirdiğinize göre benim sizi başkalarıyla karıştırmam gerekiyor. Niye böyle oldu ki şimdi...
Bibi hanım , az önce date dediğim için beni yadırgadınız şimdi neler diyorsunuz allaşkına? Bu hesabı iki kişi kullanıyor sanırım, yetkililer göreve.