- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
kesin giderim akşam akşam aldım başıma artık dönüşü yok :/
batı olmazsa mapıs var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesin giderim akşam akşam aldım başıma artık dönüşü yok :/
oficeler ölmez kk bölünmez oficein askerleriyizkızım bütün hastalar mı beni bulur manyak paratoneri gibi oldum yemin ederim ya.. neyse reklamımı iyi yapın artık don mon bişiler getirin kaç gün giderim bilinmez ühühühüh
ahh ahh bu batı yaktı başınıBatı hayranlığından gidecek yine bizim kız
gider polemik olduğundan maalesefSen bir şey yapmamışsın ki bence gitmezsin gitmemelisin
Hindiyi hazırlarım ben sen çıkana kadarkesin giderim akşam akşam aldım başıma artık dönüşü yok :/
kızım bütün hastalar mı beni bulur manyak paratoneri gibi oldum yemin ederim ya.. neyse reklamımı iyi yapın artık don mon bişiler getirin kaç gün giderim bilinmez ühühühüh
Hindiyi hazırlarım ben sen çıkana kadar
Siz bana şizofren mi demek istediniz arkadaşım ? Ben ki İngiltere viyadüğünün karısı üç senelik üye vivelamourum böyle hakaret duymadım
Ay şimdi baktım konuya. Muneye hesap sormalarına ne demeli? Sen benim banlanmamı mı istiyorsun mune demiş bir de ahahaha
Sen var ya bir tanesin sen, KADININ DİBİSİN.Gel sen benim yamacıma
içini de doldur, chess e de kırmızı yolla, kımızımızı da al şunu her seferinde ne zor yazıyorum ha
bari mapısın batı yakasını verseler doğuya sırt çevirdim yakarım bu gezegeni yakarım
Hindiyi hazırlarım ben sen çıkana kadar
bari mapısın batı yakasını verseler doğuya sırt çevirdim yakarım bu gezegeni yakarım
Yaaa vivi hanım, üstümde pembe ayıcıklı pijamalarım varken böyle ağır bir ithamda nasıl bulunabilirim, üç kupa papatya çayı içmiş olsam bile.
Şu an ekran karşısında ayağa kalkıyor, öndeki ayağıma ağırlığımı vererek dizlerimi büküp sizi selamlıyorum.
Temsili ben ve siz;
Yaaa vivi hanım, üstümde pembe ayıcıklı pijamalarım varken böyle ağır bir ithamda nasıl bulunabilirim, üç kupa papatya çayı içmiş olsam bile.
Şu an ekran karşısında ayağa kalkıyor, öndeki ayağıma ağırlığımı vererek dizlerimi büküp sizi selamlıyorum.
Temsili ben ve siz;
Sen var ya bir tanesin sen, KADININ DİBİSİN.
@office mune o kadar yazdıydı polemik olmasın diye, sen niye uzatıyorsun ki? Dön geri işte boşver.
komutan logar bir cisim yaklaşıyor
ooo hindi mindi kafirrr seni sen crismista kutluyorsundir
Olmaz helvanın babası sütçü değil ben olmalıyımBen süt bulurum Gidip bit pazarına konu açayımSütçü aranıyor diye
Ay şimdi baktım konuya. Muneye hesap sormalarına ne demeli? Sen benim banlanmamı mı istiyorsun mune demiş bir de ahahaha
Japanisler doğuda oldukları için hicap duyuyorlar deme öyle. Ortadoğu de