Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

kızım bütün hastalar mı beni bulur :KK53: manyak paratoneri gibi oldum yemin ederim ya.. neyse reklamımı iyi yapın artık don mon bişiler getirin kaç gün giderim bilinmez ühühühüh :KK43:
oficeler ölmez kk bölünmez En Büyük KK oficein askerleriyiz :KK70:
Batı hayranlığından gidecek yine bizim kız :KK70: :KK70:
ahh ahh bu batı yaktı başını
Sen bir şey yapmamışsın ki bence gitmezsin gitmemelisin :KK43:
gider polemik olduğundan maalesef :KK43:

Siz bana şizofren mi demek istediniz arkadaşım ? Ben ki İngiltere viyadüğünün karısı üç senelik üye vivelamourum böyle hakaret duymadım :KK43:

Yaaa vivi hanım, üstümde pembe ayıcıklı pijamalarım varken böyle ağır bir ithamda nasıl bulunabilirim, üç kupa papatya çayı içmiş olsam bile.
Şu an ekran karşısında ayağa kalkıyor, öndeki ayağıma ağırlığımı vererek dizlerimi büküp sizi selamlıyorum.

Temsili ben ve siz;

camilla0001.jpg

Yaaa vivi hanım, üstümde pembe ayıcıklı pijamalarım varken böyle ağır bir ithamda nasıl bulunabilirim, üç kupa papatya çayı içmiş olsam bile.
Şu an ekran karşısında ayağa kalkıyor, öndeki ayağıma ağırlığımı vererek dizlerimi büküp sizi selamlıyorum.

Temsili ben ve siz;

camilla0001.jpg

ben burada düştüm mapus yollarına öğüt veren çok olur türküsünü seslendiriyorum sen ayucuk, picama, falan diyosun :KK43: o teyze neye gülüyo öyle :KK53:

Temsili ben ve siz;

camilla0001.jpg

Cınım ben bu fotoğrafta olsam olsam en sağdaki şebelek teyze olurum. Dur şimdi o da kesin kraliyettendir ben arkadaki lambader olurum koltuk olurum.

Sen var ya bir tanesin sen, KADININ DİBİSİN.

@office mune o kadar yazdıydı polemik olmasın diye, sen niye uzatıyorsun ki? Dön geri işte boşver.

şimdi cevap vermesem bundan yüz bulup başka bir konuda saracak belli, arkadaşın guyruk acısı var önceki konudan. o ban yinicek hacı :KK53:

X