O zaman yanlış kişiler aday olmuş olurOf şu listeye bakiyorum. Yazcagim kisiler var ama isimlerine bakmaya usendigimden yazmiyorum. Isimleri tam dogru yazmasak olmaz mi ya hepsinde alt cizgi ust cizgi rakam falan var.
Ofis gezegenden ne istiyorsun yazık değil mi insanlara
Seni en batici yapacagimyılın üyesi açıkta kaldı kızaam yakacam gezegeni
bana aday önerim yılın üyesine haydin
Seni en batici yapacagim
En dis mihrak.en kibirli, en ülkeyi gömen, en batı hayranısiyaset sağolsun yığınla yeni etiketim oldu
Sağol ablam iyiyim şükür sen nasılsınSelam canısı ne haber
Oyyy kıyamam napcan bea kocayı bak bulandfa şutlamaya çalışıyor zatiii :))
En libidolu üye iye bi kategori olsa kesin seni yazarım bibimEfsane geri döndü kızlar oylar bana bakim hadi devam
Dedim o kadar kıskanıyollay libidomu kategori koymuyorlarEn libidolu üye iye bi kategori olsa kesin seni yazarım bibim
Şu an bibi'nin kanayan yarasına parmak bastınEn libidolu üye iye bi kategori olsa kesin seni yazarım bibim
Herkeşlere küsüm zatenŞu an bibi'nin kanayan yarasına parmak bastın
Hep kıskançlıktan bu kategoriyi istemiyorlarHerkeşlere küsüm zaten
Bibi gecmis olsun kiz kac gindur yoksun. Butun aksiyonlu konulari kacirdinHerkeşlere küsüm zaten
4 5 gündür yokum heraldeBibi gecmis olsun kiz kac gindur yoksun. Butun aksiyonlu konulari kacirdin
Dun tam senlik bi konu vardi. Senin engin bilgilerine ihtiyac vardi. Biz hepimiz cok cahiliz bu konuda4 5 gündür yokum heraldeKaçırmadım da yazamadım diyelim eskiden ne güzel banlansak da gri gri gezerdik hiç sevmedim başından beri bu yeni site versiyonunu zatenb
Dun tam senlik bi konu vardi. Senin engin bilgilerine ihtiyac vardi. Biz hepimiz cok cahiliz bu konuda
Dimi :)Siz kaybediyorsunuz işte Bence ben hiç banlanmamalıyım ki faydalanabilesiniz benden