En kendini beğenmiş üye kategorisi var..Sayın yöneticiler
Bence en kibirli ve en sempatik üye kategorileri de olmalı
Değerlendirirseniz sevinirim :d
Adaylarım elimde patlayacak
En kendini beğenmiş üye kategorisi var..Sempatik içinde bir sürü benzer kategori var:)
Çok fazla canımızı sıkmayalımAma onun adı üstünde kendini beğenmiş kulaga sevimli geliyor :d
Sevimli olmayan kibirli diye bir şey var ahahahah
Neyse
Şansımı denemek istedim
Günaydın ablaGünaydınlar şekerler
Talebim var,en onur üyesi adaylığı istiyorum
Çok merak ettim kibirli adayınızı bence oda olsunŞaka yapıyorum canım yaa
Isınamadığınız üye kategorisine bile aday çıkarmadım
Öyle yufka yürekliyim
Ama kibirli kabul edilirse şak diye yapıştırıcam
Çok merak ettim kibirli adayınızı bence oda olsun
Görüşmeyeli çok havalı olmuşsunuz, bizler fakirler sanırım sizde deri koltuğunda arkası dönük purosunu içen zengin fabrika sahibisiniz, memnun oldum
Neredesiniztantanis hanımcığım epeydir göremiyorduk, gözümüz yollarda kaldı, gelse de yazsa, yazsa da banlasak ups pardon tecrübelerinden yararlansak diyorduk
Ayıp değil mi arkamdan konuşmuşsunuz? Hadi bu şat kadınını anladım da sana ne oldu namişim kıyamazdın sen tantine.Aynı şeyi yazcaktım
Sana küsüm benAyıp değil mi arkamdan konuşmuşsunuz? Hadi bu şat kadınını anladım da sana ne oldu namişim kıyamazdın sen tantine.
HanimKelesimiGetir abla sana bir şey söyleyemiyorum zaten. Üzdün bu hanım kızı. Koca da yok zaten.
Ahaha otobüste uyurken üstünü ört açık kalmasınNasıl da hemen anladın abla parayı buldum sizi tanımıyorum artık.Sıradaki hedefim kkyı satın alıp hepinizi banlamak ups pardon tecrübelerinizden yararlanmak. At koşturcam burda.
(tabii ki yalan, gariban öğrenci hayatı yaşıyorum, dersten derse koşmaktan buralara fırsat bulamıyorum.)
Yüzüne de söylüyorum kızım arkadanı mı kalmış?Ayıp değil mi arkamdan konuşmuşsunuz? Hadi bu şat kadınını anladım da sana ne oldu namişim kıyamazdın sen tantine.
HanimKelesimiGetir abla sana bir şey söyleyemiyorum zaten. Üzdün bu hanım kızı. Koca da yok zaten.
Boşver namem, nar tanem, nur tanem... Gençliğine, cahilliğine ver tantan kişisinin.Sana küsüm ben
Anladın sen
Otobüsteyse gönder birşeylerde aklı başına gelsinBoşver namem, nar tanem, nur tanem... Gençliğine, cahilliğine ver tantan kişisinin.
Sen istersin de göndermez miyim?Otobüsteyse gönder birşeylerde aklı başına gelsin