Tabiki bizim ergenusay çok sıkılıyorum ya, bi kilo çiğdem yedim, parmak uçlarım uyuştu
kim kazandı?
Kılavuzu bibi olanınAynen benim tavsiyem iyiydi onu kullanıcaktır belki anahtarıda sevgilicihine verir
Örgütcük kurmuşAdam toplama suçundan girdi mapusa
Ne üsümesi yav. Of yandik surda. Bi cam, bi bisey acin
Aaa enisten olur o. Bibicim libidona hakim ol
çokdanHee hiç
Bibi EN'lerini belirledin mi
Gıybet çekemiyollay beniTabiki bizim ergenus
Kılavuzu bibi olanın
Örgütcük kurmuş
Kimbilir kaçta kalkıyorsun sen,konuşmak kolayTabi geç oldu tavuklar yattı
Önceden akşam üstü 3 4 dü şimdi erken yatıp erken kalkıyorum ama bugün de geç yatıp geç kalkıcan oynadığımız oyunda etkinlik var mecburKimbilir kaçta kalkıyorsun sen,konuşmak kolay
Yaz tatili gelse de bende sabahları uyuyabilsemKimbilir kaçta kalkıyorsun sen,konuşmak kolay
Ben de sabah uykusunu seviyorum ama eşimi işe ,oğlumu okula göndereyim diye uyku kaçıyor.Hele bu havalarda uyumak gibisi var mıYaz tatili gelse de bende sabahları uyuyabilsemDaha çok bekleyeceğim
Aynen bende sabah uyukusunu çok seviyorum..Ama elime geçmiyor..Yat,kalk ;yat, kalk uyku kalmıyorBen de sabah uykusunu seviyorum ama eşimi işe ,oğlumu okula göndereyim diye uyku kaçıyor.Hele bu havalarda uyumak gibisi var mı
Sağol ablam iyiyim şükür sen nasılsın
Yanına ne yaptın?Bende iyiyim sağol sabah çayımı höpletiyorum:))
Yanına ne yaptın?
Piiiii sana.Kahvaltı yapmadım daha,bolcana cigaramı tüttürdüm
Piiiii sana.Ben de çay yaptım ,canım bir şey istemiyor ,ne yapsam diye düşünüyordum
Eşime ve oğluma yaptım yumurtalı ekmek.Hemide aç karnına yaniyumurtalı ekmek yapsana banada gönder
Eşime ve oğluma yaptım yumurtalı ekmek.Birini okula ,birini işe gönderdim.Canım onu istemedi,karışık tost yapıp göndersem olmaz mı?
Yumurtalı ekmeğe mi,tost ekmeğine mi süt?Ekmeği hazırlarken içşne biraz süt kat daha yumuşak ve hafif oluyor..
Olmazmı hiç sen yolla midede bil
Yumurtalı ekmeğe mi,tost ekmeğine mi süt?
Heee.Ben yoğurdu daha çok yakıştırıyorum.Sürahide ayran vardı ,bu sefer ayran koydum .Sen de bir daha ki sefere yoğurt dene.Yumurtalı ekmeğe süt koyacaksın,un su süt ve tuz sadece..
Çok hafif oluyor..