- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
laaaaaaaaağğğğğn ben daha enlerimi vermedim beni en güzel yerlere kondurdunuz demi hatunlar kendimi kötü bir yerde bulursam yakarım bu gezegeni yakarım ahaa büle :
Sana kuş kondurcam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
laaaaaaaaağğğğğn ben daha enlerimi vermedim beni en güzel yerlere kondurdunuz demi hatunlar kendimi kötü bir yerde bulursam yakarım bu gezegeni yakarım ahaa büle :
Günaydın abla
Ayıp değil mi arkamdan konuşmuşsunuz? Hadi bu şat kadınını anladım da sana ne oldu namişim kıyamazdın sen tantine.
HanimKelesimiGetir abla sana bir şey söyleyemiyorum zaten. Üzdün bu hanım kızı. Koca da yok zaten.
Name geri dön name çok ıssızım katıksızım viraneyimSana küsüm ben
Anladın sen
Yine napmışım acabasıSana küsüm ben
Anladın sen
Çok istiyorsan alayım göndereyim ben sana?Ahaha otobüste uyurken üstünü ört açık kalmasın
Otobüste misin sana bir şey göndereceğim
Yüzüne de söylüyorum kızım arkadanı mı kalmış?
Anla artık hepsi seviyor beni, ben de onları tabii ki
Hanım Abla'yı bari bu işlere alet etme ya.
Fazla mal aman adam göz çıkarmaz ablaSelam canısı ne haber
Oyyy kıyamam napcan bea kocayı bak bulandfa şutlamaya çalışıyor zatiii :))
Fazla fazla seversin zaten bilirizFazla mal aman adam göz çıkarmaz abla
Fazla mal aman adam göz çıkarmaz abla
Çok olsun +4 olsun demi tantiFazla mal aman adam göz çıkarmaz abla
Sen sevmiyorsun mu kardeş?Fazla fazla seversin zaten biliriz
KesinlikleHahahaaa cepte olsun diyon yani
Benim yaşım +4 yaş olsun. Bi tane yeter harem kurmaya gerek yok kalanları şata veririzÇok olsun +4 olsun demi tanti
Sen sevmiyorsun mu kardeş?
Kesinlikle
Benim yaşım +4 yaş olsun. Bi tane yeter harem kurmaya gerek yok kalanları şata veririz
Şat sever de senden kalanları niye alsın be elini sallasa ellisi. Sen hele bir tane canlı buldaSen sevmiyorsun mu kardeş?
Kesinlikle
Benim yaşım +4 yaş olsun. Bi tane yeter harem kurmaya gerek yok kalanları şata veririz
Name geri dön name çok ıssızım katıksızım viraneyim
Yine napmışım acabası
Çok istiyorsan alayım göndereyim ben sana?
Çok olsun +4 olsun demi tanti
Sen sevmiyorsun mu kardeş?
Kesinlikle
Şat sever de senden kalanları niye alsın be elini sallasa ellisi. Sen hele bir tane canlı bulda
Bir patlıcan olsun ama büyük olsun şatçım. Bende gelmek isterdim ama evde patlıcanım varMazlumum bir tanem gerekenleri yazmis sana tantan kisisi. +4 isteklerini biz biliriz.
Mazlum aksama Ali nazik yapayim diyorum kac patlican yeter?
Tamam canim ona gore halledeyim ben madem.Bir patlıcan olsun ama büyük olsun şatçım. Bende gelmek isterdim ama evde patlıcanım var