- 20 Ocak 2010
- 45.315
- 154.351
- 43
Güzel didişirim didişmek diyince aklıma yiyişmek geldi nedenseDimi :)
Sen de bi daha guzel hanimlarla didisme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel didişirim didişmek diyince aklıma yiyişmek geldi nedenseDimi :)
Sen de bi daha guzel hanimlarla didisme.
COLIN sorması ayıp olmasın da üşümüyor musun ,cıbıldak durma ,üstüne bir şeyler giyDun tam senlik bi konu vardi. Senin engin bilgilerine ihtiyac vardi. Biz hepimiz cok cahiliz bu konuda
Hehehe ben de soracaktım bu cıbıl şahsiyet kim diyeCOLIN sorması ayıp olmasın da üşümüyor musun ,cıbıldak durma ,üstüne bir şeyler giy
Senden kaçar mı hiçHehehe ben de soracaktım bu cıbıl şahsiyet kim diye
Ooo en libidolu ban kraliçesi gelmişGüzel didişirim didişmek diyince aklıma yiyişmek geldi nedense
Nooo libidom izin vermezSenden kaçar mı hiç
ösledin mi beni bakimOoo en libidolu ban kraliçesi gelmiş
Bowlingden geldimnabıyonuz yea
Özlemem mi gözüm seni aradı libidolu konulardaösledin mi beni bakim
Ne yiyip ne içiyosun bacım senNooo libidom izin vermez
Kesin öyledir yalançi hep okudum beni hiç anmıyorsunuzÖzlemem mi gözüm seni aradı libidolu konularda
Maalesef doğuştan öyle olmasa eşime yedirirdim ben ne yiyorsamNe yiyip ne içiyosun bacım sen
Hakkat bibi sen neden gittinösledin mi beni bakim
Hakkat bibi sen neden gittin
Bunlar işte hep iyi niyetS shot M e g g AdAm_OLaCaK_KIZ arkadaşa bi yardımcı olun kızçeler
Şu msjdan banlanmışım oysa arkadaş yardım istiyordu halbusi
Bowlingden geldim
Sen napıyosun? Sıkılıyosun inşallah
Aynen benim tavsiyem iyiydi onu kullanıcaktır belki anahtarıda sevgilicihine verirBunlar işte hep iyi niyet
Bari yardımcı olmuşlar mı ?
Adam toplama suçundan girdi mapusaBunlar işte hep iyi niyet
Bari yardımcı olmuşlar mı ?
sankim birtek ben etiket yapıyorumAdam toplama suçundan girdi mapusa
Ne üsümesi yav. Of yandik surda. Bi cam, bi bisey acinCOLIN sorması ayıp olmasın da üşümüyor musun ,cıbıldak durma ,üstüne bir şeyler giy
Aaa enisten olur o. Bibicim libidona hakim olHehehe ben de soracaktım bu cıbıl şahsiyet kim diye
Hee hiçsankim birtek ben etiket yapıyorum