- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Şansına küs beni aday gösteremiyeceksinBende aynen hiç sevmediğim kişi giçık kategorisinde sen varsın ve yaşlı ve cirkin soba getiriyimm ısınırsın
Soba bile işe yaramaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şansına küs beni aday gösteremiyeceksinBende aynen hiç sevmediğim kişi giçık kategorisinde sen varsın ve yaşlı ve cirkin soba getiriyimm ısınırsın
Bahanen çok tabikii..Hadi oradan onlar benim için çok değerliMadalyayı ben vermiyorum..Kazen veriyor
Korktun dimi seni her olumsuz kategoride ekleyecem . diyeeŞansına küs beni aday gösteremiyeceksin
Soba bile işe yaramaz
Evet çok korktumKorktun dimi seni her olumsuz kategoride ekleyecem . diyee
İhahhahaEvet çok korktum
hoşbuldum minnoşum bu ara biraz yoğunum buralar sana emanet muneyle nevrestenın canını oku hadı goreyım senı aşkitommmMune teyzeee Nevreste sana nene dedi kategoride sana da yer verecekmiş benden duymuş olma @HanimKelesimiGetir ablamı da ekleyecekmis kendi çok genç yaaa yaşlı Nevreste önce kendine bak..takma dişli seni tolin im bidanemmmmm hoşgeldin goslerim seni arar durur
Ayyyy çok korktum HAbibte bu mesaja 3 ay sonra ancak cevap verirhoşbuldum minnoşum bu ara biraz yoğunum buralar sana emanet muneyle nevrestenın canını oku hadı goreyım senı aşkitommm
habibtom yapmaz oyle şeyler sen kendınle karıştırdın herhalAyyyy çok korktum HAbibte bu mesaja 3 ay sonra ancak cevap verir
Ne demek beybisi bu yaşlılar bizim hızınıza yetişemez. .ikisi bende sen rahat ol..hoşbuldum minnoşum bu ara biraz yoğunum buralar sana emanet muneyle nevrestenın canını oku hadı goreyım senı aşkitommm
Sen kendinle karıştırma beni git örgü or sobanın yanında ne iş var burda çene vermiş Rabbim. .Ayyyy çok korktum HAbibte bu mesaja 3 ay sonra ancak cevap verir
Sen çok şeysin yaaa tatli giskaniyor beni Nevrestehabibtom yapmaz oyle şeyler sen kendınle karıştırdın herhal
saolasın datttlummmmmNe demek beybisi bu yaşlılar bizim hızınıza yetişemez. .ikisi bende sen rahat ol..
kıskanır tabı habıbtom onun senınle benım gıbı tatlış kankılerı yok dıye kıskanıyor kıskanc gadın
Sen çok şeysin yaaa tatli giskaniyor beni Nevreste
Ben hergün buradayım conemhabibtom yapmaz oyle şeyler sen kendınle karıştırdın herhal
Evet birbirlerine hep dozer takma dişli diyorlar bak bize askilotam benim pamik sekerimkıskanır tabı habıbtom onun senınle benım gıbı tatlış kankılerı yok dıye kıskanıyor kıskanc gadın
Ne sobasıÖrgü örmediğimi kim söyledi..Sen beni kendin gibi beceriksiz zannettin galibaSen kendinle karıştırma beni git örgü or sobanın yanında ne iş var burda çene vermiş Rabbim. .
Ben hergün buradayım conem
Mune 'nin bana dozer dediği doğrudur..Ama ben ona takma dişli demedimEvet birbirlerine hep dozer takma dişli diyorlar bak bize askilotam benim pamik sekerim