Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Gösterdim ama birşey söylemedi, Beyin Cerrahiye sevk etti, o kistlere baksın bana sonra gel dedi. Hastahanelere de giriş var çıkış yok Bi birşeyin yok diyecekler nazlanıyorlar
hımmm bişiyin yokmuş cicim senin yaa.. bilki doktorlar böyle diyorsa kesin yoktur bişii..oğlumdan gözü kayıyordu ara ara mr çekildi gözünün arkasında bir kitle gördüler bir görseydin doktorları kesin sonucu bulmak için hastaneden salmadılar bizi canımm.. şükür MEVLAYA bir şeyi çıkmadı oğlumun ne korkunç günlerdi o günler..eğer seninki çok önemli olsaydı senide salmazlardı canım merak etme..

Hemen git bence sonra gideceğim dersen gitmenda uzar yani..
Öyle oluyorda,geri geldi nasılsa,bir ara bende üyelik iptali yaptırmıştım geri gelince kırmızı devam etti ama..
Sen parayla mı almıştın? Onla alakalı olabilir. Yok sonraya bırakmadım sıra varsa yarın gitcem, Aynı gün gidecektim de burdaki polikinlikte bölüm yok, samatya ya sevk etti

Oğluna da çok geçmiş olsun, yok zaten doktorum ciddi olduğunu sanmıyorum ama sevk etcem baksın dedi. O da haklı birşey yok gibi geliyor diyor ama rahatlayıp çıksam, birşey olsa ona bela olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…