- 20 Mart 2008
- 140.609
- 210.795
- 60
Söyleye söyleye mi kabullendirdik acabaİyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın?
Oo süper, ben çok uykusuzum gözüm yatakta her an kayabilirimYok bebişim ben kendimi biliyorum nasılsadiyorum ya yazın asabiye elinizi korkak alıştırmayın diye.
İyiyim sağol,pazara gideceğim bende bugün
Oo süper, ben çok uykusuzum gözüm yatakta her an kayabilirim
Hahha bir şu katagorilerde kendimi göremedim yıllardır :) ne boş insanım la:))) harbiiiiiiii en tatlı en geveze en çılgın kk üyesi puhahahhaOoo başladı miiien mikemmel kk üyesi kategorisi de olsun nevos,ben secileyim de tescillensin mikemmelligim
Hahha bir şu katagorilerde kendimi göremedim yıllardır :) ne boş insanım la:))) harbiiiiiiii en tatlı en geveze en çılgın kk üyesi puhahahha
Eylulummm nerdesin sen yaaaHahha bir şu katagorilerde kendimi göremedim yıllardır :) ne boş insanım la:))) harbiiiiiiii en tatlı en geveze en çılgın kk üyesi puhahahha
Tam sana özelden yazdımmm laaan çok mutlu oldummmmmEylulummm nerdesin sen yaaabaakkk ben hamileyimmm
Hanım abla evet ya uzun bir aradan sonra geldim gayriiiNerdesin sen epeydir yoksun gözükmüyorsun hiç
Bende seni görünce çok mutlu oldummTam sana özelden yazdımmm laaan çok mutlu oldummmmm
Hanım abla evet ya uzun bir aradan sonra geldim gayriii
İyiler çok şükür bugün doğum günleri 2 yaşına girdiler sıpalar. Sen nasılsın ablamİyi ettin gelmekle ikizler nasıllar iyilermi
İyiler çok şükür bugün doğum günleri 2 yaşına girdiler sıpalar. Sen nasılsın ablam
Ooo valide sultan olsun yani. Hayırlı olsun inşallah. Bizde öğünleri görebilecekmiyiz acaba:)Nice yaşlarına olsun inşallah,sağlıkla huzurla dolu olsunlar anne babalarıyla
Bende iyiyim ne olsun,bu arada k.valide oldum
Ooo valide sultan olsun yani. Hayırlı olsun inşallah. Bizde öğünleri görebilecekmiyiz acaba:)
İnşallah ablacımSorma hanım ağadan sonra valide sultan oldum.
Sağol hayatım darısı evlatlarına olsun,görrüsün merak etme yıllar geçip gidiyor bile..
neyse sükürYarın nöroloji varda MR da kulak kemiğiyle ilgili birşey çıkınca kendi KBB doktoruma görüneyim önden dedim, mr ı gösterdim benlik birşey yok, kulağının durumu çok iyi dedi, baş ağrılarının sebebi nörolojik sen yarın nörolojiye git dedi. Benim için kulak daha önemliydi birşey yokmuş, sıvı yoğunluğunu abartıyorlar sorun olmaz korkma dedi.
insan 7 neyse 70 oymusRabia seni ekşında bıraktım ekşında buldum kuzum ya
senden korkarlar abla benzet hepsini bi güzelEskisi gibi değil artık,o zamanlarda çok hareketli olurdu bu enler,sayfalar dolardı resmen..
Diyorsun yani hemen çeteyi toplayıp ekşınlara dalalım rabiş
Kulağının iyi olmasına çok sevindim pinkocum,ama nörolojiyi ihmal etme sakın mutlaka dr'a gidip onada danış çok geçmiş olsun şimdiden