Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Oğluna da çok geçmiş olsun, yok zaten doktorum ciddi olduğunu sanmıyorum ama sevk etcem baksın dedi. O da haklı birşey yok gibi geliyor diyor ama rahatlayıp çıksam, birşey olsa ona bela olcam
sağol canım düzeldi şükürr.. ilaç kullanıyor ama kalbinin rahat olması için elbet baktır..

Oğluşuna çok geçmiş olsun..

Sen parayla mı almıştın? Onla alakalı olabilir. Yok sonraya bırakmadım sıra varsa yarın gitcem, Aynı gün gidecektim de burdaki polikinlikte bölüm yok, samatya ya sevk etti

Evet o zaman parayla almıştım,aman iyi yarın git bakalım dr ne diyecek..

üyeliği döndurmuştumya keleşim ondanmış bir daha geri verilmiyormuş az önce mune ile onu konuştum zaten.. yazıştık yani..

O zaman boşa gitti yani neyse sağlık olsun..

yeni gelmiş o uygulama bilmiyordumkii.. feracelide bilmiyormuş onunda gitti kırmızılığı.. keleşimm..

Bende bilmiyordum bunu demekki değişmiş..

Oğluşuna çok geçmiş olsun..

Evet o zaman parayla almıştım,aman iyi yarın git bakalım dr ne diyecek..

O zaman boşa gitti yani neyse sağlık olsun..

Bende bilmiyordum bunu demekki değişmiş..
sağol RABBİMe çok şükür her hangi bir şeyi çıkmadı..olsun alırsam kii ücreti fazla değil keleşim ve o parada öğrencilere aktarılıyormuş bir nevi sevaba vesile oluyor burası..

Heyooooooo pampissssslerrrrre hain nevos antalyada geziyormus bana didiki tolincigim ben gelmiycem siteye artik beni bi sutlarmisin dedi bende tabiki seve seve nevoscum did ehehhehehehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…