- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
sağol canım düzeldi şükürr.. ilaç kullanıyor ama kalbinin rahat olması için elbet baktır..Oğluna da çok geçmiş olsun, yok zaten doktorum ciddi olduğunu sanmıyorum ama sevk etcem baksın dedi. O da haklı birşey yok gibi geliyor diyor ama rahatlayıp çıksam, birşey olsa ona bela olcam
hımmm bişiyin yokmuş cicim senin yaa.. bilki doktorlar böyle diyorsa kesin yoktur bişii..oğlumdan gözü kayıyordu ara ara mr çekildi gözünün arkasında bir kitle gördüler bir görseydin doktorları kesin sonucu bulmak için hastaneden salmadılar bizi canımm.. şükür MEVLAYA bir şeyi çıkmadı oğlumun ne korkunç günlerdi o günler..eğer seninki çok önemli olsaydı senide salmazlardı canım merak etme..
Sen parayla mı almıştın? Onla alakalı olabilir. Yok sonraya bırakmadım sıra varsa yarın gitcem, Aynı gün gidecektim de burdaki polikinlikte bölüm yok, samatya ya sevk etti
üyeliği döndurmuştumya keleşim ondanmış bir daha geri verilmiyormuş az önce mune ile onu konuştum zaten.. yazıştık yani..
yeni gelmiş o uygulama bilmiyordumkii.. feracelide bilmiyormuş onunda gitti kırmızılığı.. keleşimm..
sağol RABBİMe çok şükür her hangi bir şeyi çıkmadı..olsun alırsam kii ücreti fazla değil keleşim ve o parada öğrencilere aktarılıyormuş bir nevi sevaba vesile oluyor burası..Oğluşuna çok geçmiş olsun..
Evet o zaman parayla almıştım,aman iyi yarın git bakalım dr ne diyecek..
O zaman boşa gitti yani neyse sağlık olsun..
Bende bilmiyordum bunu demekki değişmiş..
sağol RABBİMe çok şükür her hangi bir şeyi çıkmadı..olsun alırsam kii ücreti fazla değil keleşim ve o parada öğrencilere aktarılıyormuş bir nevi sevaba vesile oluyor burası..
Hiç dikkat etmedim asabi misinBenide aday gosteren okacak mi acep heralde en asabi de aday olurum
10 gün falan kalmış olması lazım. Az kaldı..ne zaman bu yarışmanın oylaması 1000 yıl oldu
10 gün falan kalmış olması lazım. Az kaldı..
Aslında bende öyleydim ama buradaki yarışmalardan sabırlı olmayı öğrendimay çatladım kim olcaksa olsun şu enler
ben sabırsız bi insanım herşey bi anda olup bitsin
darlandım he
Aslında bende öyleydim ama buradaki yarışmalardan sabırlı olmayı öğrendim
Yok ya en olcak kadar Değilim yinedeen sonradan sabırlı üye pink
Degilim ama asabi sert uslubum oldugumu soyleyenler oldu bir araHiç dikkat etmedim asabi misin
Sende kıramadın şutladın tabiHeyooooooo pampissssslerrrrrehain nevos antalyada geziyormus bana didiki tolincigim ben gelmiycem siteye artik beni bi sutlarmisin dedi bende tabiki seve seve nevoscum did ehehhehehehehhe
Yazı diliyle anlaşılmıyor pek, bazen gülerek yazdığımız şeyler, kavga ediyormuşuz gibi algılanıyor.Degilim ama asabi sert uslubum oldugumu soyleyenler oldu bir ara
Sutladim tabi artik gelmiycek siteye kazen onun ediligini bana vercekSende kıramadın şutladın tabi
Yemek bölümüne editör mü olcan? Ama sürekli yemek yapman gerekecek, o zaman ne yapcanSutladim tabi artik gelmiycek siteye kazen onun ediligini bana vercek
Sana yaptiririm ben yapmisim gibi ekleriz ehhehehheheYemek bölümüne editör mü olcan? Ama sürekli yemek yapman gerekecek, o zaman ne yapcan