• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Söyleye söyleye mi kabullendirdik acaba:KK70: İyiyim çok şükür ablacım sen nasılsın?

Yok bebişim ben kendimi biliyorum nasılsa :KK70:diyorum ya yazın asabiye elinizi korkak alıştırmayın diye.
İyiyim sağol,pazara gideceğim bende bugün

Ooo başladı miii:rolleyes: en mikemmel kk üyesi kategorisi de olsun nevos,ben secileyim de tescillensin mikemmelligim:KK70:
Hahha bir şu katagorilerde kendimi göremedim yıllardır :) ne boş insanım la:))) harbiiiiiiii en tatlı en geveze en çılgın kk üyesi puhahahha

İyiler çok şükür bugün doğum günleri 2 yaşına girdiler sıpalar. Sen nasılsın ablam

Nice yaşlarına olsun inşallah,sağlıkla huzurla dolu olsunlar anne babalarıyla :nazar::nazar:
Bende iyiyim ne olsun,bu arada k.valide oldum Hoppa

Ooo valide sultan olsun yani. Hayırlı olsun inşallah. Bizde öğünleri görebilecekmiyiz acaba:)

Sorma hanım ağadan sonra valide sultan oldum.:KK48:
Sağol hayatım darısı evlatlarına olsun,görrüsün merak etme yıllar geçip gidiyor bile..

Yarın nöroloji varda MR da kulak kemiğiyle ilgili birşey çıkınca kendi KBB doktoruma görüneyim önden dedim, mr ı gösterdim benlik birşey yok, kulağının durumu çok iyi dedi, baş ağrılarının sebebi nörolojik sen yarın nörolojiye git dedi. Benim için kulak daha önemliydi birşey yokmuş, sıvı yoğunluğunu abartıyorlar sorun olmaz korkma dedi.
neyse sükür :KK60::KK60:
bugünde gitcektin gittinmi cadim

Eskisi gibi değil artık,o zamanlarda çok hareketli olurdu bu enler,sayfalar dolardı resmen..

Diyorsun yani hemen çeteyi toplayıp ekşınlara dalalım rabiş :KK53:

Kulağının iyi olmasına çok sevindim pinkocum,ama nörolojiyi ihmal etme sakın mutlaka dr'a gidip onada danış çok geçmiş olsun şimdiden :KK74:
senden korkarlar abla benzet hepsini bi güzel :KK70:

Back