Hepimizin en sevdiği yarışma AblacımEn sevdiğim yarışma başlıyor oleyyyybu sene nasıl geçecek acaba.
Meraklananüyesmileysi
En mikemmel sensin tescillemeye ne gerek varOoo başladı miiien mikemmel kk üyesi kategorisi de olsun nevos,ben secileyim de tescillensin mikemmelligim
Bak şimdiiiiBeklenen gün geldi
En mikemmel sensin tescillemeye ne gerek var
Hepimizin en sevdiği yarışma Ablacım
Hayırlı olsun hepimize
Ooo başladı miiien mikemmel kk üyesi kategorisi de olsun nevos,ben secileyim de tescillensin mikemmelligim
Beklenen gün geldi
En mikemmel sensin tescillemeye ne gerek var
Hanım ablammNeler olacak bakalım heyecanlan bekliyoruz
Başlamış bile harbicanen seksüüü diyom bendeee
Pinkocannnnn
Ahh benimm saf temiz ak pak ablammm kiyamam sanaaaNeler olacak bakalım heyecanlan bekliyoruz
Başlamış bile harbicanen seksüüü diyom bendeee
Pinkocannnnn
Hanım ablamm
Seni görünce bi gülme geliyor Cumartesi gecesinden beri
Ahh benimm saf temiz ak pak ablammm kiyamam sanaaa
Gördün mü sen onlariOlanlardan haberim var,takipteyim haberiniz olsunyok öyle laf atıp kaçmak
Ben görünce aha eceline susamış dedimOlanlardan haberim var,takipteyim haberiniz olsunyok öyle laf atıp kaçmak
Gördün mü sen onlaribula bula seni buldular ablam en olmayacak kişi
Ben görünce aha eceline susamış dedimSöyleyenin yerine ben tırstım yapacaklarından
Yok artık seni ablaya mı yazıyorlar, vur bence debeni ablaya yazanı bu sefer fururum,cidden!
evet geçmişte hamın ablayı dahi sollayıp birinci oluyordum neredeyseYok artık seni ablaya mı yazıyorlar, vur bence de
Aday göstereni geçtim, oy verenler de fenaymışevet geçmişte hamın ablayı dahi sollayıp birinci oluyordum neredeyse
beni ablaya yazanı bu sefer fururum,cidden!
evet geçmişte hamın ablayı dahi sollayıp birinci oluyordum neredeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?