- 20 Mart 2008
- 140.612
- 210.801
- 60
Günaydın
Az kaldı hanım abla oylamaya
Her an herşey olabilirGünaydın pinkocum
Bakalım bu sene nasıl geçecek yeni adaylar olacakmı ekşın çıkacakmı acaba
Her an herşey olabilirben hastahaneye gidiyorum dönünce görüşürüz
Günaydınlar hanımlar niye bu kadar sessiz buralar hadi canlanın biraz
Eskden mesajlara yetişemezdik
yarin degilmiydi randevun cadimHer an herşey olabilirben hastahaneye gidiyorum dönünce görüşürüz
güzel haberlerle gel.. inşallahHer an herşey olabilirben hastahaneye gidiyorum dönünce görüşürüz
Tamam haber er gelince olurmu meraklanırım sonra
yarin degilmiydi randevun cadim
banada mutlaka yaz
güzel haberlerle gel.. inşallah
oh çok şükür norolojiyide ihmal etme kuzum etmeki kalbinde kafanda, ruhunda rahat etsinn..Yarın nöroloji varda MR da kulak kemiğiyle ilgili birşey çıkınca kendi KBB doktoruma görüneyim önden dedim, mr ı gösterdim benlik birşey yok, kulağının durumu çok iyi dedi, baş ağrılarının sebebi nörolojik sen yarın nörolojiye git dedi. Benim için kulak daha önemliydi birşey yokmuş, sıvı yoğunluğunu abartıyorlar sorun olmaz korkma dedi.
Çok şüküroh çok şükür norolojiyide ihmal etme kuzum etmeki kalbinde kafanda, ruhunda rahat etsinn..
herkesi toplayip kavga cikaralimbak ne actionler olur
nevos gidiyor pazartesiye kadar yok
Çok şükürYok yok etmem yarın onada gösterip bi kurtulayım şu hastahaneden Daral gelmeye başladı
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun pink ..
ben çok eski değilim burada ama eskiler gidince siyasetinde buralarında canlılığı gitti sanki.
herkesi toplayip kavga cikaralimbak ne actionler olur
nevos gidiyor pazartesiye kadar yok
Yarın nöroloji varda MR da kulak kemiğiyle ilgili birşey çıkınca kendi KBB doktoruma görüneyim önden dedim, mr ı gösterdim benlik birşey yok, kulağının durumu çok iyi dedi, baş ağrılarının sebebi nörolojik sen yarın nörolojiye git dedi. Benim için kulak daha önemliydi birşey yokmuş, sıvı yoğunluğunu abartıyorlar sorun olmaz korkma dedi.
Günaydın nasılda kendini biliyorGünaydınlar en asabiniz geldi buradayım
Günaydın nasılda kendini biliyor
Söyleye söyleye mi kabullendirdik acabaGünaydın pinkocan,nasıl ama biliyorum değilmi