Yupiiii nevresteden kurtulduk
Yok ya nevoşsuz forum mu olurYupiiii nevresteden kurtulduk
10 numara 5 yildiz olurYok ya nevoşsuz forum mu olur
Sinirden hop oturup hop kalkıyorum, benim gibi hanım efendi kişiliği yoldan çıkarıyor bu kargo firmaları10 numara 5 yildiz olur
Napiim ya benimde laptopum bozuldu ona canim skkinSinirden hop oturup hop kalkıyorum, benim gibi hanım efendi kişiliği yoldan çıkarıyor bu kargo firmalarıSürekli arıyorum açsa fena çemkircem
Sen ne ediyon?
Aaa kötü olmuşNapiim ya benimde laptopum bozuldu ona canim skkin
Tolin'cim çok geç kaldınHeyooooooo pampissssslerrrrrehain nevos antalyada geziyormus bana didiki tolincigim ben gelmiycem siteye artik beni bi sutlarmisin dedi bende tabiki seve seve nevoscum did ehehhehehehehhe
Sen izin versende vermesende sutlayacagim seni hain nevosTolin'cim çok geç kaldınBen dün evime döndüm
Beni şutlamana izin vermeyeceğim
Keşke ben yokken çalışma yapsaydın fırsatı kaçırmışsınSen izin versende vermesende sutlayacagim seni hain nevos
Bilgisayarim bozuk ondan yapamadimKeşke ben yokken çalışma yapsaydın fırsatı kaçırmışsın
Vahhh vahhhBilgisayarim bozuk ondan yapamadim
Tamam haber et mutlakaVahhh vahhhBir daha gidecek olursam sana haber veririm
Mune ile beni atmak için çok uğraşıyorFakat sadece sözde kalıyor
Aman kadrolu olmayın önümüzdeki yıl atanıp gidinbiz buraya kpss ile kadrolu edi olcaz
aminnnnnnnnnnnnnnnnAman kadrolu olmayın önümüzdeki yıl atanıp gidinİyi birşey söyledim istemiyorum zannetmeyin
Evet onların hiçbiri yokaminnnnnnnnnnnnnnnn
yok yaa gelmem zaten
ssk yok- yol yok -yemek yok -mayiş yok