- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
Evet bütünleştinNiye ki?Ben o avarla bütünleştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bütünleştinNiye ki?Ben o avarla bütünleştim.
Beni seven avatarımla sevsin.Evet bütünleştin
Evet bütünleştin
O avatar Adra'nın alametifarikası.Beni seven avatarımla sevsin.
Beni seven avatarımla sevsin.
Avatara birşey demiyorum ama o sakalı erkek resmi pek kokoş durmuyor dedimO avatar Adra'nın alametifarikası.
O avatar olmaz ise Adra'yı tanıyamayız bence. : )))
Haaa, evet.Avatara birşey demiyorum ama o sakkalı erkek resmi pek kokoş durmuyor dedim
İlk zamanlar çok acayip geliyordu şimdi alıştım
Olmaz bu benim vermem kimselereBuna ben de aday olabilirdim.
Vaaayyy güzeldi bu, Harikasın beybi1. belli canım o nedenle gerek duymadık
Avatara birşey demiyorum ama o sakalı erkek resmi pek kokoş durmuyor dedim
Aynen öyle.Başka bir sitede daha bunu kullanıyordum.8 senedir forum alemi bu avatarla tanıyor beni.Bir de değişikliği pek sevmem.O avatar Adra'nın alametifarikası.
O avatar olmaz ise Adra'yı tanıyamayız bence. : )))
Bu kim ki? Hangi diziden?Aynen öyle.Başka bir sitede daha bunu kullanıyordum.8 senedir forum alemi bu avatarla tanıyor beni.Bir de değişikliği pek sevmem.
Adam hoş adam. Nevoş sen sakal sevmiyorsun anladım.Avatara birşey demiyorum ama o sakalı erkek resmi pek kokoş durmuyor dedim
Cansel Elçin.8 senedir var.Kırık Kanatlar adlı diziyle başladı.Fransa'dan geldi.Acayip fanatiğiydim.Gençlik işte.Menejeriyle bile konuşuyorduk.Kadın bize gıcık oluyordu o ayrı.Bu kim ki? Hangi diziden?
Sekiz senedir var mı?
Bence de değişiklik iyi değil, çünkü gerçekten birbirimizi buradan tanıyoruz. Bir yerde sanki bizim yüzümüz gibi oluyor avatarlar... Değişince garip geliyor...
Olmaz bu benim vermem kimselere
Yok sevmiyorumAdam hoş adam. Nevoş sen sakal sevmiyorsun anladım.
MED, seni çok tanımıyorum.
Sadece KAZEN sene başında bize oyun oynadığında çok yardımcı olmuştun bana. Allah razı olsun.
Hep gel artık, çok eğlenceli bir tipsin.
Bu arada geçmiş olsun.
Sahi bir ara ameliyat lafı vardı. Birileri yazmıştı.
Canım yemek yarışmasında 1. olduğum için Ayın şefi oldum
Benden bunu almak istiyorsan hazır makarna yarışmamız var katıl 1. olursan ayın şefi sen olursun
Yarışma Makarnalar
Ben de bulmuştum ama Mune ablambenden önce bulmuş şahaserini
Enler sonrası sana verilir o zaman merak etmeKazenin oyun oynadığı? Şu şikayet olayı mı?
Evet özel mesajla birine yardım ettim ama sen miydin hatırlayamadım :)
Rica ederim canım ne demek..
Katılmadan yılın aşçısı olmak isterim..Yani bilemiyorum eserim yukarıda..Araştırın bakın öylesi var mı dünyada
Avatar ve imzadaki aynı adam mı?Cansel Elçin.8 senedir var.Kırık Kanatlar adlı diziyle başladı.Fransa'dan geldi.Acayip fanatiğiydim.Gençlik işte.Menejeriyle bile konuşuyorduk.Kadın bize gıcık oluyordu o ayrı.
Evet alışınca farklı avatarla tanınmıyoruz.Hatta bir yemek yarışmasında bayanın biri benim adımı unutmuş ama avatarımdan tanımıştı.
Evet canım, o ödlek bendim.Kazenin oyun oynadığı? Şu şikayet olayı mı?
Evet özel mesajla birine yardım ettim ama sen miydin hatırlayamadım :)
Rica ederim canım ne demek..
Katılmadan yılın aşçısı olmak isterim..Yani bilemiyorum eserim yukarıda..Araştırın bakın öylesi var mı dünyada
Kız sen de bu dünyadan çok uzaksın.Hiç benziyor mu?İmzadaki Kerem Bursin.Orçun'u avatar yapacak kadar kafayı yemedim daha.Avatar ve imzadaki aynı adam mı?
ben şey sandım.
Yalan Dünya da bir çocuk var ya safça bir şey
he ORÇUN
Evet canım, o ödlek bendim. Çok da bir şey yazmamıştım.
Aslında imzadaki KEREM BURSİN sandım. Sonra "galiba ben yanıldım" dedim.Kız sen de bu dünyadan çok uzaksın.Hiç benziyor mu?İmzadaki Kerem Bursin.Orçun'u avatar yapacak kadar kafayı yemedim daha.
Evet çok iyi benzetiyormuşsun.Aslında imzadaki KEREM BURSİN sandım. Sonra "galiba ben yanıldım" dedim.
Ben işte insanları bu kadar benzetebiliyorum.
Bu çocuk aynı annesi dediğim çocuk genelde tıpatıp babasına benziyordur mesela
Benzetmede üstüme yoktur.Evet çok iyi benzetiyormuşsun.