Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir selam da benden...
Neler kaynatıyorsunuz burada?
Hoş geldiniz.ben de geldim
ne dedikodular var kk da dökün bakalım
Aslında ben de fena konuşmam Türçe'yi de beni başka kategorilerde yazacaklar olacağı için bu kısım senindir canımHoş geldiniz.
EN leri seçiyoruz. Beni de bir yere yazarsınız değil mi kızlar?
Mesela TÜRKÇE'yi EN GÜZEL KULLANAN olabilir.
Canım yemek yarışmasında 1. olduğum için Ayın şefi oldumNevo ayın şefiyse benim de yılın şefi olmam lazım
nevoşa şu şarkıyı hedaaayyeee edip kacıyorummmmmmm
Dedikodular sende sen anlat birazben de geldim
ne dedikodular var kk da dökün bakalım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tavuk-yemekleri.705590/page-35#post-34759199
Al bak müdürüm bulmuş şaheserimi
Böyle bişey göremezsin dünya mutfağında
Lisebella bir iki arkadaş daha hangout yapmıştık hatırlıyor musun Kazen'de vardı Profil resmini görünce aklıma geldi böyle güzellik unutlmaz
Hatta framboğazlı pasta yapmıştın galibaLisebella bir iki arkadaş daha hangout yapmıştık hatırlıyor musun Kazen'de vardı Profil resmini görünce aklıma geldi böyle güzellik unutlmaz
Unutmam mümkün mü, güzel bir deneyim di..Teşekkür ederim .Lisebella bir iki arkadaş daha hangout yapmıştık hatırlıyor musun Kazen'de vardı Profil resmini görünce aklıma geldi böyle güzellik unutlmaz
Sen yazmadıysan beni yaz ADRA!Beni yazan var mı?
Hangi başlığa yazayım.Çok kimseyi tanımıyorum.Kendi halimde takılıyorum yıllardır.Sen yazmadıysan beni yaz ADRA!
Gelip konumu baltalayan üye yazabilirsin.
Sen bir diziye adam toplamaya çalışıyordun. Ben de gelip "uyyy bu Tarık'ı beğenmiyorum cart curt " bir şeyler yazmıştım hatırladın mı? O vesile ile tanışmıştık. : )))
Anlayışlı olgun bir insan olmasan şu anda birbirimizden nefret ediyor olabilirdik. Ben kötü niyetle yazmadım ama herkes senin kadar anlayışlı değil.
Bazı insanlar saldırmaya yer arıyor.Hangi başlığa yazayım.Çok kimseyi tanımıyorum.Kendi halimde takılıyorum yıllardır.
Zeytin Tepesi'ydi o dizi.Olgunumdur huyum kurusun. Herşeyi çok ciddiye almayacaksın.Kavga edecek mesele değil diziler.
Evet doğru.Gerçek hayatlarındaki mutsuzluğu başkalarından çıkarmaya çalışıyorlar.Bazı insanlar saldırmaya yer arıyor.
Beni "Türkçe'yi en güzel kullanan" üyeye yazabilirsin. Öyle olduğumu düşünüyorum.
Bu kadar da ağzınla istenmez ki! Arsızım ben.
Beni de yazan olurmu ki ?Pek kimse tanımıyor amaBeni yazan var mı?