Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Kazen en sakin degil valla az once sinirine denk geldim.kurallari siraladi uyeyi banladi konuyu kitledi.hepsi bir anda oldu esti gurledi.sakin degil gibi...buraya yazdigimi okumaz dimi bakin dogruyu soyleyin lutfen ne olur
Biz burda o kadar uğraşıyoruz senin yazdığın bu mesaj oldu mu şimdiYanlış görmüşsün
Orasını bilmiyorum

Kazen en sakin degil valla az once sinirine denk geldim.kurallari siraladi uyeyi banladi konuyu kitledi.hepsi bir anda oldu esti gurledi.sakin degil gibi...buraya yazdigimi okumaz dimi bakin dogruyu soyleyin lutfen ne olur
Ayy çok korkmuşsun su verip damağını kaldıralım mı? Bu gece üyelerde uçuk çıkmazsa iyidir
Günlerce uğraşıyorum bir korku imparatorluğu oluşturuyorum, Kazen bir geliyor saniyesinde benim imparatorluğu yıkıp geçiyor

Eski uye yeni uye ne kadar fark ediyor.tolin rahat rahat yaziyor ya ben ne yazicagimi bilemedim.elim titriyor .basima ne gelicek bilmeden kelle giderde olsa maşalar imparotorlugunun kralicesine cevap yaziyorum...aman allahim ben ne yapiyorum...

Eski uye yeni uye ne kadar fark ediyor.tolin rahat rahat yaziyor ya ben ne yazicagimi bilemedim.elim titriyor .basima ne gelicek bilmeden kelle giderde olsa maşalar imparotorlugunun kralicesine cevap yaziyorum...aman allahim ben ne yapiyorum...
Eskilikten değil, Ban tolinde bağımlılık yaptı, aranıyor

Müdürüm bu sene ipi sen göğüsleyeceksin kısmetse çalışmalara çoktan başladım bile,çeteyi toplayıp güzelcene örgütledik nasılsa müdürüme oy vermeyenin topuğuna sıkarım dedim

Kazen'nin K sı yetiyor bea müdürümmm gören duyan anında kaçıyor,nasıl bir korku salıyorsa artık

Cidden çok sinirli,arada tırsmıyorum değil yani

Nevresteeeee böyle yazma oylarımı bölüyorsun, uçtu benim oylar
Kazeeeennn hiç korkutucu değildir, Mune eli maşalıdır, herkes bunu tekrar etsin içinden

Kendisiyle tanışan birisi olarak,çok merhametli yufka yürekli birisi.
Burada da asabi olması normal, b kadar kadınla uğraşmak zor,biz bile anında saç başa girecek hale geliyoruz..

Kazen'i kızdırmaya gelmiyor ama sahiden..
Bir sabah açıyorum KK'yi, bir bakıyorum ismim kıpkırmızı olmuş
Siniri geçince gene yeşilleniyorum allahtan

Valllahamı megimm

Ben de bir selam vereyim
Aralığa kadar zaman var diye yayıldım
Çorbada tuzumuz olsun hesabı hala yazmadım isimleri
Beni nereye yazacaksın Just?

Abla nereye reklam yaptın?

Ben "Eli maşalı"ya Kazen Bey Ağabey'i yazdım.
Hiç BAN'ım yok (belki bu mesajdan sonra olur Zira eli maşalıya seni yazmadım diye ) ama bence sen korkunç değilsin, KAZEN daha korkunç!
Eli Maşalı olmanın bu kadar iyi bir şey olduğunu bilsem seni yazardım.
Seni yazmadım ama oylama başlayınca oyum sana, emin ol!
Aynen,
Kazen, ürkütücü

(bu mesajdan sonra cidden banlanacağım galiba )

Nevresteeeee böyle yazma oylarımı bölüyorsun, uçtu benim oylar
Kazeeeennn hiç korkutucu değildir, Mune eli maşalıdır, herkes bunu tekrar etsin içinden
Bilinçaltımıza baskı ha.

En gicik a yazicam

Gecen yil kazen, en eli masali yonetici kategorisinde kendisine oy verenlere ne yapmisti bilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…