Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

En eli cımbızlıda bu sefer müdürüme vericem oyumu valla..Bütün sene cımbızıyla didikleye didikleye sağlam etim kalmadı..

Nevocum, en bölücü yönetici kategorisi olsaydı onda da kazene verirdik..
Hatırlayanlar bilir, kuru ve taze fasulyeler olarak ayrıştırmıştı bizi vakti zamanında :KK70:

Oylar@Mune'ye bu sene,reklamlarını ben yapıyorum pamuk eller klavyeye hadiiii:KK50::KK50:
Yaş olarak bölünmüştük resmen :KK70::KK70:bizler kuru fasukye idik herhalde :KK70::KK70:

Med seni En Vazgeçilmez Abla kategorisine yazmışlaro_OBen de Abla diyebilir miyim:KK70:

Neyyyyy diyecektimmm neysekişaka imişşş :KK58::KK58: ben varken kimin haddine medi ablaya yazmak yığarım nannn yazanı ona göree :63::63:

günaydınlar......

Günaydınnn miskimm :KK54:

Oylar@Mune'ye bu sene,reklamlarını ben yapıyorum pamuk eller klavyeye hadiiii:KK50::KK50:
Yaş olarak bölünmüştük resmen :KK70::KK70:bizler kuru fasukye idik herhalde :KK70::KK70:Neyyyyy diyecektimmm neysekişaka imişşş :KK58::KK58: ben varken kimin haddine medi ablaya yazmak yığarım nannn yazanı ona göree :63::63:
Günaydınnn miskimm :KK54:
günaydın abla...valla benimde maşalıda adayım 'gestepo mune'.....

Olsun elimden geleni yapmam lazım,bu sene patrona oy yok,her sene şampiyon oluyor..
Bu senede müdürüm olsun demi :KK50:
Ablada rakiplerim çoğalıyor,bertaraf etmem lazım herkesi,hain planlar kurmam gerek şimdiden :KK59:
:KK70:hahahaha senden korkulur valla evet bu sene kazene oy yok mune müdür alsın birazda dimi

X