Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Selamlar, adaylarımı hala tamamlayamadım ben:KK70: 3-5 isim var sadece aklımda neyse ki henüz zaman var. Gözlem başlasın:KK70:

Bugün En'ler yarışmasında yarışacağım mutlak olan kategori için çok çalıştım:KK59:
2014 yılı En Eli Maşalı Yöneticisi benim :KK70:Şimdiden tebrikleri alayım lütfen:cool:

Ölürüm de vermem Kazen'e bu yıl oy,geçen yıl öldürüyordu bizi. :KK70::KK70::KK70:
Sevdalinka, cidden korkudan ölüyordum ki ben o kadar siyasete falan da yazmam.
Bunu unutmuş olmalıyım ki ben "2014 Yılı En Eli Maşalı Yönetici"ye KAZEN'i yazdım. :KK22:
Mune ablaya kıyamadım galiba :-) O KAZEN kadar eli maşalı değil galiba. :-)

ama ama ama :110::110::110:

ben en yeni üyelerden biriyim bu yüzden beni tanıyan çok az kişi var :KK61::KK61::KK61::KK61:

ben bu kategorilerden hiçbirine aday olamam hatta aday adayı bile olamam :KK43::KK43::KK43:

galiba sanırım belki bilmem ki of ya ama bu haksızlıkkkk:KK42::KK42::KK42:

ama ama ama yaaaaaaaaaa....:mad::mad::mad:haksızlıkkkkkkkkkkkkk:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Ben de geçen sene senin durumundaydım.
Üye adın değişik belki oradan yazarlar...
Sen bu sene çok çalış aktif ol, 2015 enlerine gir. :KK66:

:-) :-) :-)

upload_2014-10-30_17-8-10.jpeg

yazık ya bana hafta içi saat:09:00 akşa:18:00 mesai yapıyorum burada :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ucundan köşesinden bende aday olurum herhalde :cool::cool::cool::cool:

En eli cımbızlıda bu sefer müdürüme vericem oyumu valla..Bütün sene cımbızıyla didikleye didikleye sağlam etim kalmadı..

Nevocum, en bölücü yönetici kategorisi olsaydı onda da kazene verirdik..
Hatırlayanlar bilir, kuru ve taze fasulyeler olarak ayrıştırmıştı bizi vakti zamanında :KK70:

En eli cımbızlıda bu sefer müdürüme vericem oyumu valla..Bütün sene cımbızıyla didikleye didikleye sağlam etim kalmadı..

Nevocum, en bölücü yönetici kategorisi olsaydı onda da kazene verirdik..
Hatırlayanlar bilir, kuru ve taze fasulyeler olarak ayrıştırmıştı bizi vakti zamanında :KK70:
Tüm oylar Mune'ye:KK9::KK9::KK9:
Müdürüm çok istiyor bu kayegoriyi o nedenle reklam yapıyorum:KK70:
Yoksa En Eli maşalı olduğunu düşünmüyorum:KK17:

ben yeni olduğum için çoğu arkadaşı da yeni yeni tanıyorum bir kaç kişi listede bunlardan en önemlisi Mune Mune liste tacı...En Büyük KK:KK66:

Merhaba tanışalım o zaman..
Ben mutfak bölümünde çok iyiyimdir..Harika tariflerim vardır, bu yüzden en marifetli kk aşçısında oylarını beklerim :KK70:

ben yeni olduğum için çoğu arkadaşı da yeni yeni tanıyorum bir kaç kişi listede bunlardan en önemlisi Mune Mune liste tacı...En Büyük KK:KK66:
Adaylarınızı bekliyorum:KK9:
Merhaba tanışalım o zaman..
Ben mutfak bölümünde çok iyiyimdir..Harika tariflerim vardır, bu yüzden en marifetli kk aşçısında oylarını beklerim :KK70:
Adayım sensin Med biliyorsun:KK9:
Kahka smile koysam olur mu:oops::KK70::KK70:
Düşünmezsin tabi..Hiç o cımbız etini didikledi mi acep:63:
Yok hiç didiklemedi:KK70:Pamuk gibi benimMune Ablam:KK11::rolleyes:

X