Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adaylarınızı bekliyorumSelamlar, adaylarımı hala tamamlayamadım ben 3-5 isim var sadece aklımda neyse ki henüz zaman var. Gözlem başlasın
beni aday gösterin gelmiyim oraya
Bugün En'ler yarışmasında yarışacağım mutlak olan kategori için çok çalıştım
2014 yılı En Eli Maşalı Yöneticisi benim Şimdiden tebrikleri alayım lütfen
Sevdalinka, cidden korkudan ölüyordum ki ben o kadar siyasete falan da yazmam.Ölürüm de vermem Kazen'e bu yıl oy,geçen yıl öldürüyordu bizi.
Ben de geçen sene senin durumundaydım.ama ama ama
ben en yeni üyelerden biriyim bu yüzden beni tanıyan çok az kişi var
ben bu kategorilerden hiçbirine aday olamam hatta aday adayı bile olamam
galiba sanırım belki bilmem ki of ya ama bu haksızlıkkkk
ama ama ama yaaaaaaaaaa....haksızlıkkkkkkkkkkkkk
Aday olarak KAZEN'i gösterdim. Fakat oyumu Mune'ye vereyim bari. :)Eli maşalıda oylar Mune'ye,yoksa cımbızıyla yolar hepimizi
Aday olarak KAZEN'i gösterdim. Fakat oyumu Mune'ye vereyim bari. :)
Tüm oylar Mune'yeEn eli cımbızlıda bu sefer müdürüme vericem oyumu valla..Bütün sene cımbızıyla didikleye didikleye sağlam etim kalmadı..
Nevocum, en bölücü yönetici kategorisi olsaydı onda da kazene verirdik..
Hatırlayanlar bilir, kuru ve taze fasulyeler olarak ayrıştırmıştı bizi vakti zamanında
Tüm oylar Mune'ye
Müdürüm çok istiyor bu kayegoriyi o nedenle reklam yapıyorum
Yoksa En Eli maşalı olduğunu düşünmüyorum
ben yeni olduğum için çoğu arkadaşı da yeni yeni tanıyorum bir kaç kişi listede bunlardan en önemlisi Mune liste tacı...
Tüm oylar Mune'ye
Müdürüm çok istiyor bu kayegoriyi o nedenle reklam yapıyorum
Yoksa En Eli maşalı olduğunu düşünmüyorum
Merhaba tanışalım o zaman..
Ben mutfak bölümünde çok iyiyimdir..Harika tariflerim vardır, bu yüzden en marifetli kk aşçısında oylarını beklerim
tamam anlaşıldı merkez
bende en yeni üye ama böyle bir seçenek yok sen neye yazarsan kabul
Adaylarınızı bekliyorumben yeni olduğum için çoğu arkadaşı da yeni yeni tanıyorum bir kaç kişi listede bunlardan en önemlisi Mune liste tacı...
Adayım sensin Med biliyorsunMerhaba tanışalım o zaman..
Ben mutfak bölümünde çok iyiyimdir..Harika tariflerim vardır, bu yüzden en marifetli kk aşçısında oylarını beklerim
Yok hiç didiklemediPamuk gibi benimMune AblamDüşünmezsin tabi..Hiç o cımbız etini didikledi mi acep
Med seni En Vazgeçilmez Abla kategorisine yazmışlarBen de Abla diyebilir miyimTamam mesaj alındı..Yılın üyesine yazıcaz demek
Adaylarınızı bekliyorum
Adayım sensin Med biliyorsun
Kahka smile koysam olur mu
Yok hiç didiklemediPamuk gibi benimMune Ablam