Valla canım kk da çok değişik insanlar var/vardı.Ben de isterim ama dediğin gibi iş başka yerlere gidiyor.
O-H-A ya...
Edep ya hu!
En fazla 2 kategori olmak üzere istediğin her kategoriye yazabilirsinSeni nereye yazsam acabaaaEn çok şeyyyy ımmm
özelden atsana bana onun nickini...ona uygun bir en bulmak istiyorumda..gün intikam alma günüdürevet uzun zamandır yok.
Biraz sivri dilli biriydi.
Nickini vermeyeyim şimdi.
Hatta bir kere bir kadının kocası çok istiyormuş her gece falan da hatta gecede bir kaç, kk kadınları "aa nasıl dayanıyorsun olur mu her gece" gibi karşı çıkmışlardı. O kişi de gelip " niye kıskanıyor musunuz sizin kocalarınız istemiyor" diye demişti.
Elmy doğum yaptı canımGeçen sene Elmy açmıştı kulakları çınlasın.
Şimdi bebesini doğurmuştur. En son patlamak üzereyim diyordu.
Bu sene bakalım nasıl olacak
Bana müsaade canlar...Valla canım kk da çok değişik insanlar var/vardı.
Demokratik hakkın.özelden atsana bana onun nickini...ona uygun bir en bulmak istiyorumda..gün intikam alma günüdür
Özelden bana yollayacaksın canım istediğin adaylarıyaa en en seçerim de hakaret diye banlanırımo yüzden hiç karışmayayım
Görüşürüz canım yine beklerizBana müsaade canlar...
Demokratik hakkın.
Kim olduğunu bilmiyorum ama kullan bence de hakkını.
Attım.Avatarı da aklımda. Serenay Sarıkaya’ya benzeyen bir avatarı vardı.özelden atsana bana onun nickini...ona uygun bir en bulmak istiyorumda..gün intikam alma günüdür
öyle işte ipek gitti meleğim beni bırakıp..Rabbim sağlık sıhhat versin herkese...canım ben de bir şey demek istemedim sana hiç bu konuda. tickeri kaldırınca anladım. Sormak isterim ama seni üzmek de istemiyorum..
doğurdu elmy...geyik topiğine gelip yazdı bir iki cümle...Geçen sene Elmy açmıştı kulakları çınlasın.
Şimdi bebesini doğurmuştur. En son patlamak üzereyim diyordu.
Bu sene bakalım nasıl olacak
sende canım dikkat et...görüşürüzDikkat et kendine öpüyorumm
tabiki kullanacam yanına kar kalmamalı yaptığı densizliklerrBana müsaade canlar...
Demokratik hakkın.
Kim olduğunu bilmiyorum ama kullan bence de hakkını.
tmmdır ipek çok saol.çok makbule geçti.. evet benimde avatar aklımdaydıda nicki bi türlü hatırlayamamıştımAttım.Avatarı da aklımda. Serenay Sarıkaya’ya benzeyen bir avatarı vardı.
öyle işte ipek gitti meleğim beni bırakıp..Rabbim sağlık sıhhat versin herkese...
göz diktiğin bi katagori varmı..bilelimkimlerin enleri oldum ben
En Yaramaz KK Üyesi;göz diktiğin bi katagori varmı..bilelim
en yaramaza 2 adayım vardı onlar arasında kararsızdım..nickler ortaya çıktıkça aklımıza geliyor aslında....konunun ilerlemesini bekliyorum bi kaç katagori için...En Yaramaz KK Üyesi;
En Yazamadan Duramayan KK Üyesi;
sanki beni cagrıştırıo