Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

benimde aklımdaki üyeler hemen hemen oturmaya başlıyor....bakalım enler kimler olacak:KK49:

Bakalım bu sene de oyun kurdunda aday olacak mıyım :KK68::KK31:Ya da çıkış yapan üye :KK45:

Oo benim çok önerim var migren için.
İlaçsız..
İlaca karşıyım ben.
Yarın sana çoook uzun anlatacağım bunları. Umarım faydam olur.
İpek, benim de yıllardır uyguladığım pek farklı yöntem var ama belli mi olur senin yöntemlerinden birisi tutar belki. Lütfen yazar mısın?
Ben de ilaç içmiyorum artık zorda kalmadıkça. :KK43:

Anam sanki Uzak Doğu’dan ihraç etmiş beni diyorum bazen. Yoksa babam bir Uzak Doğulu mu diyorum bazen. Uzak Doğu teknikleri baş ağrısında çok etkili.. Bilirsen.. Filozof yarın mutlaka yazacağım sana ama hangi taraftaysa ağrı o elinin üst kısmının bileğe bağlanan yeri ve üstten baş parmak eklemine masaj yap. Kulaklarını ovala. Çok faydasını görürsün.

İpek, benim de yıllardır uyguladığım pek farklı yöntem var ama belli mi olur senin yöntemlerinden birisi tutar belki. Lütfen yazar mısın?
Ben de ilaç içmiyorum artık zorda kalmadıkça. :KK43:

Elinde ve ayak tabanında akupunktur noktaları var.
Bende kronik boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı var. Bir gün ayağımın üstüne tesadüf otururken boynum peynir gibi yumuşadı saniyeler içinde. Ben o noktayı keşfettim. Ve sonra daha derin bir araştırma yaptım. Hani düz taban olur ya insanlar ayak oyununun olduğu yere diğer ayağın alta gelecek şekilde..
Mesela başının sağ tarafı ağrıyor diyelim. Sağ ayağının ayak boşluğu altta kalacak üstüne diğer ayağını koy ve otur. Noktayı yakalarsan mucizeyi gör.

Parkon'u en vazgeçilmez ablaya yazdım açıkça belirtmek isterim. :rolleyes:

O zaman tüm oylar Parkon'a:KK9:
Şimdi Parkon'u ve sitede ablalardan haberi olmayan üyeler :-)Hımm Parkon abla varmış biz ona oy verelim yada seçelim diyecekler:KK70:Bayağı reklamını yaptık:KK71:

Başladım çalışmalara müdürüm,seçimler bitince Kazen gibi bir şaka yap sende listedekilere:KK53:
En cımbızlı müdür olarak beni ablada aday gösterenleride cımbızlasan pek bi sevineceğim:KK53:

Bak abla anlaşalım,benim ne kadar minik olduğumu anlat burda,senin içinde seçim çalışmalarına başlayayım.:KK76:

Beni rakip olarak görmek istemezsin bence:63:

Parkoncum en adaylarında şimdilik tek abla sen görünüyorsun:KK30::KK70:

Gördümkü en ablada parkon teyzeyi bana rakip gösteriyorsunuz :cool::cool::cool:öpecem hepinizi bittinizz varya :KK11::KK11::KK11:

X