evet katılıyorum sana biri mesela konu sahibine haksızsın diyor ondan sonraki yorumlar hep o şekil devam ediyor...konu sahibinin istediği yorumları yapacaksın.
Mesela bizim kız sevişmiş, ayrılıyor " beni kullandı" diyor. "Bunun neresi kullanmak, çıkarken sevişirken aklın nerdeydi?" diyorsun, sonra "hep negatif yorum yapıyorsun" oluyor.
Önemli olan bence kendin olmak, çoğunluğun dediğine uymak değil.
Adımın ne olarak mimlendiği önemli değil bence.
boşver.Tamam canım sen bilirsin
Acele etme daha çok vaktimiz var
Sağlık konuları çok tenha oluyor.30+ bekar kızlar konusundayım
09-18 sohbetteyim
kitap okuma
dini konular
özlü sözler
migren
bu tarz konulardayım
BDV'de binde bir başlık dikkatimi çekerse üstten bakarım. Yanlış hatırlıyorsun bence. BDV'ye yorum falan yazmıyorum ben.
Dini konu derken yobaz dini sohbeti vs sevmem. Dua, işte tasavvufi sözler, hadisler falan gibiSağlık konuları çok tenha oluyor.
Hiç yorum almayan konular var.
O yüzden soracağın varsa soramıyorsun çoğu zaman.
Akıcı olmuyor sanki..
Dini konular da öyle bence.
Dua topikleri sinek avlıyor.
ya buna çok kızıyorum işte. Ya da ön plana çıkmış lafı dinlenir biri gerçekten kendine tezat olduğu için ya da diyelim gerçekten bekarete önem vermiyor diyelim. Herkes onu takip ediyor.evet katılıyorum sana biri mesela konu sahibine haksızsın diyor ondan sonraki yorumlar hep o şekil devam ediyor...
Sürü psikolojisievet katılıyorum sana biri mesela konu sahibine haksızsın diyor ondan sonraki yorumlar hep o şekil devam ediyor...
dua bölümü çok aktif aslında ipek..günlük mutlaka ilerliyor sayfalar bazı topiklerdeSağlık konuları çok tenha oluyor.
Hiç yorum almayan konular var.
O yüzden soracağın varsa soramıyorsun çoğu zaman.
Akıcı olmuyor sanki..
Dini konular da öyle bence.
Dua topikleri sinek avlıyor.
Seni nereye yazsam acabaaaTamam canım sen bilirsin
Acele etme daha çok vaktimiz var
ipek sen bilirsin bi hatun vardı...tütsülerle taşlarla uğraşan..konusundan beni kovmuştu nickini hatırlayamıyorum.baya yazışmıştık orda da sonra mune konuyu kapatmışmıydı neya buna çok kızıyorum işte. Ya da ön plana çıkmış lafı dinlenir biri gerçekten kendine tezat olduğu için ya da diyelim gerçekten bekarete önem vermiyor diyelim. Herkes onu takip ediyor.
ben rast gelemiyorum pek.dua bölümü çok aktif aslında ipek..günlük mutlaka ilerliyor sayfalar bazı topiklerde
bende iim.iş güç devam.arada kk.çok geçmiş olsun...ay tşk ediyorum o senin melekliğinEvet ya ben belli belirsiz gelebiliyorum kl ya .. İşlerde çok yoğun İyiyim diyelim.. üstüne kayınpederim bende kalıyor düşüp omzunu kırdı durumlar vahim yani;( sen nasıl oldunSeni yılın meleği seçicem
evet uzun zamandır yok.ipek sen bilirsin bi hatun vardı...tütsülerle taşlarla uğraşan..konusundan beni kovmuştu nickini hatırlayamıyorum.baya yazışmıştık orda da sonra mune konuyu kapatmışmıydı ne
1 Aralık son günAnketler ne zaman açıklanacak peki?
canım ben de bir şey demek istemedim sana hiç bu konuda. tickeri kaldırınca anladım. Sormak isterim ama seni üzmek de istemiyorum..bende iim.iş güç devam.arada kk.çok geçmiş olsun...ay tşk ediyorum o senin melekliğin
ha evet siyasette bir iki denemeye çalıştıkta konu dışı oluyordu.aslında güzel oluyor dini konular üzerinden sohpet etmek de..ben rast gelemiyorum pek.
Aslında duadan ziyade ben sohbet etmek istiyorum ama insanlar kontrolden çıkıyor.
Geçen sene Elmy açmıştı kulakları çınlasın.1 Aralık son günO gün açılabilir.
Ama bir aksilik olur vs diye tarih vermedim.Elimden geldiği kadar çabuk bir şekilde açacağım anketleri
Ben de isterim ama dediğin gibi iş başka yerlere gidiyor.ben rast gelemiyorum pek.
Aslında duadan ziyade ben sohbet etmek istiyorum ama insanlar kontrolden çıkıyor.
O-H-A ya...evet uzun zamandır yok.
Biraz sivri dilli biriydi.
Nickini vermeyeyim şimdi.
Hatta bir kere bir kadının kocası çok istiyormuş her gece falan da hatta gecede bir kaç, kk kadınları "aa nasıl dayanıyorsun olur mu her gece" gibi karşı çıkmışlardı. O kişi de gelip " niye kıskanıyor musunuz sizin kocalarınız istemiyor" diye demişti.
kesinlikle bilmeidğimiz ya da yanlış bildiğimiz o kadar çok şey var ki..ha evet siyasette bir iki denemeye çalıştıkta konu dışı oluyordu.aslında güzel oluyor dini konular üzerinden sohpet etmek de..
Dikkat et kendine öpüyorummbende iim.iş güç devam.arada kk.çok geçmiş olsun...ay tşk ediyorum o senin melekliğin