Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

evet katılıyorum sana biri mesela konu sahibine haksızsın diyor ondan sonraki yorumlar hep o şekil devam ediyor...

Sağlık konuları çok tenha oluyor.
Hiç yorum almayan konular var.
O yüzden soracağın varsa soramıyorsun çoğu zaman.
Akıcı olmuyor sanki..
Dini konular da öyle bence.
Dua topikleri sinek avlıyor.

Akıcı olmuyor sanki..
Dini konu derken yobaz dini sohbeti vs sevmem. Dua, işte tasavvufi sözler, hadisler falan gibi

evet katılıyorum sana biri mesela konu sahibine haksızsın diyor ondan sonraki yorumlar hep o şekil devam ediyor...
ya buna çok kızıyorum işte. Ya da ön plana çıkmış lafı dinlenir biri gerçekten kendine tezat olduğu için ya da diyelim gerçekten bekarete önem vermiyor diyelim. Herkes onu takip ediyor.

Akıcı olmuyor sanki..
dua bölümü çok aktif aslında ipek..günlük mutlaka ilerliyor sayfalar bazı topiklerde

ya buna çok kızıyorum işte. Ya da ön plana çıkmış lafı dinlenir biri gerçekten kendine tezat olduğu için ya da diyelim gerçekten bekarete önem vermiyor diyelim. Herkes onu takip ediyor.
ipek sen bilirsin bi hatun vardı...tütsülerle taşlarla uğraşan..konusundan beni kovmuştu nickini hatırlayamıyorum.baya yazışmıştık orda da sonra mune konuyu kapatmışmıydı ne

bende iim.iş güç devam.arada kk.çok geçmiş olsun...ay tşk ediyorum o senin melekliğin

ipek sen bilirsin bi hatun vardı...tütsülerle taşlarla uğraşan..konusundan beni kovmuştu nickini hatırlayamıyorum.baya yazışmıştık orda da sonra mune konuyu kapatmışmıydı ne
evet uzun zamandır yok.
Biraz sivri dilli biriydi.
Nickini vermeyeyim şimdi.
Hatta bir kere bir kadının kocası çok istiyormuş her gece falan da hatta gecede bir kaç, kk kadınları "aa nasıl dayanıyorsun olur mu her gece" gibi karşı çıkmışlardı. O kişi de gelip " niye kıskanıyor musunuz sizin kocalarınız istemiyor" diye demişti.

ben rast gelemiyorum pek.
Aslında duadan ziyade ben sohbet etmek istiyorum ama insanlar kontrolden çıkıyor.
ha evet siyasette bir iki denemeye çalıştıkta konu dışı oluyordu.aslında güzel oluyor dini konular üzerinden sohpet etmek de..

1 Aralık son gün O gün açılabilir.
Ama bir aksilik olur vs diye tarih vermedim.Elimden geldiği kadar çabuk bir şekilde açacağım anketleri
Geçen sene Elmy açmıştı kulakları çınlasın.
Şimdi bebesini doğurmuştur. En son patlamak üzereyim diyordu.
Bu sene bakalım nasıl olacak

ben rast gelemiyorum pek.
Aslında duadan ziyade ben sohbet etmek istiyorum ama insanlar kontrolden çıkıyor.
Ben de isterim ama dediğin gibi iş başka yerlere gidiyor.
O-H-A ya...
Edep ya hu!

ha evet siyasette bir iki denemeye çalıştıkta konu dışı oluyordu.aslında güzel oluyor dini konular üzerinden sohpet etmek de..
kesinlikle bilmeidğimiz ya da yanlış bildiğimiz o kadar çok şey var ki..
Hemen insanlar ayet hadis vermeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…