- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
3. adayım bensem beni sec boşver o 2adayıen yaramaza 2 adayım vardı onlar arasında kararsızdım..nickler ortaya çıktıkça aklımıza geliyor aslında....konunun ilerlemesini bekliyorum bi kaç katagori için...
baklava kesmez benii3. adayım bensem beni sec boşver o 2adayı
yanında kömürde künefeye nedersinbaklava kesmez benii
antakya usulüyse oluryanında kömürde künefeye nedersin
yavaş yavaş oluşuyor benimde kafamda...eğlence var dediler geldikbenimde aklımdaki üyeler hemen hemen oturmaya başlıyor....bakalım enler kimler olacak
banada bi tokat patlatır benceantakya usulüyse olurayy bir künefeye oyumu satacam...babam yüzüme tükürür...ben senin için güzel bi katagori buldum kar kraliçesi
AYNEN miskyavaş yavaş oluşuyor benimde kafamda...eğlence var dediler geldik
bende ortaya karşık bişey yapıcam artıkAYNEN misk
valla bu sene çok renkli geçecek yeni üyelerden pek tanımasamda yenileride düşünüyorum yani
Oo benim çok önerim var migren için.Gene migrenim tuttu.
En çok migreni tutan diye bir katagori olsa cidden birinci sıradaydım ya.
İpek, benim de yıllardır uyguladığım pek farklı yöntem var ama belli mi olur senin yöntemlerinden birisi tutar belki. Lütfen yazar mısın?Oo benim çok önerim var migren için.
İlaçsız..
İlaca karşıyım ben.
Yarın sana çoook uzun anlatacağım bunları. Umarım faydam olur.
İpek, benim de yıllardır uyguladığım pek farklı yöntem var ama belli mi olur senin yöntemlerinden birisi tutar belki. Lütfen yazar mısın?
Ben de ilaç içmiyorum artık zorda kalmadıkça.
Parkon'u en vazgeçilmez ablaya yazdım açıkça belirtmek isterim.
O zaman tüm oylar Parkon'a
Şimdi Parkon'u ve sitede ablalardan haberi olmayan üyelerHımm Parkon abla varmış biz ona oy verelim yada seçelim diyecekler Bayağı reklamını yaptık
Başladım çalışmalara müdürüm,seçimler bitince Kazen gibi bir şaka yap sende listedekilere
En cımbızlı müdür olarak beni ablada aday gösterenleride cımbızlasan pek bi sevineceğim
Bak abla anlaşalım,benim ne kadar minik olduğumu anlat burda,senin içinde seçim çalışmalarına başlayayım.
Beni rakip olarak görmek istemezsin bence
Parkoncum en adaylarında şimdilik tek abla sen görünüyorsun
Ablam senin için teyzeler kategorisi ekledik o yüzden bu yıl Ablalar kategorisini Parkon'a bırakıyoruzGördümkü en ablada parkon teyzeyi bana rakip gösteriyorsunuzöpecem hepinizi bittinizz varya