Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

abla bence de müdürüm olmalı bu sene eli maşalı.@kazen'nin yaptığı şaka halaa aklımda..ne korkutmuştu milletii.gerekirse tektek kapı kapı dolaşıp müdüre oy toplicam

Son düzenleme:
abla bence de müdürüm olmalı bu sene eli maşalı.@kazen'nin yaptığı şaka halaa aklımda..ne korkutmuştu milletii.gerekirse tektek kapı kapı dolaşıp müdüre oy toplicam

Evet ya hatırladım hepimiz korkmuştuk isimleimizi görünce tırsmıştık..
Ülke çapında oy isteyeceğim hemen tv lere haber salacam ekranlara çıkacaz artık

Geçen sene en ısınamadığınız üye ve asabi üye dallarında adaydım topu topu birer oy aldım aşk olsun

ödülleri alaydım iyiydi olmuşken tam olaydıen olmayı severim de

bu sene bende liste yollayacağım ilk defa akşama kadar düşeneyimde kararlaştırayım bari.

HoşgeldinizListenizi bekliyorum

Evet ya hatırladım hepimiz korkmuştuk isimleimizi görünce tırsmıştık..
Ülke çapında oy isteyeceğim hemen tv lere haber salacam ekranlara çıkacaz artık

Bende o olayı hatırlıyorum benim listede ismim yoktu ona vermemiştim çünkü ama bu sene vereceğimi söylemiştim bir panik havası yaşanmıştı kkde

Themisim ben de seni yazdım. :) Umarım sen de en seçilirsin.

o nickin yokmu çok güzel ,kişiliğinde öyle

umarım canım bizim topiktente şampiyonlar çıkar inşallah, en iyi buluşma grubu ve en çok ses getiren topik bizim topik olmalı kesinlikle

o nickin yokmu çok güzel ,kişiliğinde öyle

umarım canım bizim topiktente şampiyonlar çıkar inşallah, en iyi buluşma grubu ve en çok ses getiren topik bizim topik olmalı kesinlikle
En çok ses getirene bizim topiği yazdım ben :)
Çok sağ ol canım senin de kişiliğini ve yorumlarını çok beğeniyorum benDün bayağı düşüne düşüne yaptım listeyi.

En çok ses getirene bizim topiği yazdım ben :)
Sağol canım senin de kişiliğini ve yorumlarını çok beğeniyorum benDün bayağı düşüne düşüne yaptım listeyi.

Bende çok düşündüm yav bazılarını unutmuşum sonradan ekledim liste çok uzun gerçekten uğraştırıcı düşündürücü, çok heycanlı aralık gelsede oylamaya başlasak.

Bende çok düşündüm yav bazılarını unutmuşum sonradan ekledim liste çok uzun gerçekten uğraştırıcı düşündürücü, çok heycanlı aralık gelsede oylamaya başlasak.
Aynen çok da uzun sürüyor zamanı.
Ben de arkadaş listeme baka baka yaptım, unuttuğum kişi olmasın diye. Hayırlısı bakalım.

elmy doğum yaptı çok şükür.minik kızı kucağında.40 çıksın foto gösterecek.enişte izin vermiyormuş şimdiden....
Görüşürsen çok selam söyle misk,çooook öpsün minik cadıyı benim için
Parkon'u en vazgeçilmez ablaya yazdım açıkça belirtmek isterim.
Muneye oy topluyorum,danışmanı olarak beni ablaya yazanları banlatcam
Bidaha düşün bence belissa

O zaman tüm oylar Parkon'a
Şimdi Parkon'u ve sitede ablalardan haberi olmayan üyeler Hımm Parkon abla varmış biz ona oy verelim yada seçelim diyeceklerBayağı reklamını yaptık
Evet sayenizde beni abla zannetcek burayı okuyanlar

Halbuki benim yaş daha 18Çıtır pıtır bir hatunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…