abla bence de müdürüm olmalı bu sene eli maşalı.@kazen'nin yaptığı şaka halaa aklımda..ne korkutmuştu milletii.gerekirse tektek kapı kapı dolaşıp müdüre oy toplicamParkon teyzecim sen kadişe kategori bul bence,kendi dedi 85 yaşında diyebiz demedik
Sen gelde öpecem orada seniinadına seni yazacm bak görr
Tek rakibim kendim nevoşum
Bacım bu sene Kazeni tahtından indirmemiz lazım imece usulü çalışmamız gerekpropaganda çalışmalarıma başlamam lazım merak etme oy isterim vermeyen olursa ayağını kaydırır anında kiblerim her yerde
Kaç misikim kaç bittin sennn
abla bence de müdürüm olmalı bu sene eli maşalı.@kazen'nin yaptığı şaka halaa aklımda..ne korkutmuştu milletii.gerekirse tektek kapı kapı dolaşıp müdüre oy toplicam
2- İsmini yazmak istediğiniz üyeyi (adayınızı) en fazla iki kategoride aday gösterebilirsiniz.
HoşgeldinizGeçen sene en ısınamadığınız üye ve asabi üye dallarında adaydım topu topu birer oy aldım aşk olsun
ödülleri alaydım iyiydi olmuşken tam olaydıen olmayı severim de
bu sene bende liste yollayacağım ilk defa akşama kadar düşeneyimde kararlaştırayım bari.
Evet ya hatırladım hepimiz korkmuştukisimleimizi görünce tırsmıştık..
Ülke çapında oy isteyeceğim hementv lere haber salacam ekranlara çıkacaz artık
HoşgeldinizListenizi bekliyorum
Şimdi gönderdim listemi ben de. Hayırlı olsun.
Themisim ben de seni yazdım. :) Umarım sen de en seçilirsin.2 dalda seni aday düşünüyorum belissa umarım aday çıktığın dallarıda kazanırsın.
Themisim ben de seni yazdım. :) Umarım sen de en seçilirsin.
En çok ses getirene bizim topiği yazdım ben :)o nickin yokmu çok güzel ,kişiliğinde öyle
umarım canım bizim topiktente şampiyonlar çıkar inşallah, en iyi buluşma grubu ve en çok ses getiren topik bizim topik olmalı kesinlikle
En çok ses getirene bizim topiği yazdım ben :)
Sağol canım senin de kişiliğini ve yorumlarını çok beğeniyorum benDün bayağı düşüne düşüne yaptım listeyi.
Aynen çok da uzun sürüyor zamanı.Bende çok düşündüm yav bazılarını unutmuşum sonradan ekledim liste çok uzun gerçekten uğraştırıcı düşündürücü, çok heycanlı aralık gelsede oylamaya başlasak.
Helvan fıstıklı mı olsun,cevizli miParkon'u en vazgeçilmez ablaya yazdım açıkça belirtmek isterim.
Parkon bana bir şey yapmaz bence.Helvan fıstıklı mı olsun,cevizli mi
O zaman tüm oylar Parkon'aParkon bana bir şey yapmaz bence.
Görüşürsen çok selam söyle misk,çooook öpsün minik cadıyı benim içinelmy doğum yaptı çok şükür.minik kızı kucağında.40 çıksın foto gösterecek.enişte izin vermiyormuş şimdiden....
Parkon'u en vazgeçilmez ablaya yazdım açıkça belirtmek isterim.
Evet sayenizde beni abla zannetcek burayı okuyanlarO zaman tüm oylar Parkon'a
Şimdi Parkon'u ve sitede ablalardan haberi olmayan üyelerHımm Parkon abla varmış biz ona oy verelim yada seçelim diyecekler Bayağı reklamını yaptık
Ooo siz listeleri hazırlamışsınız bile, ben daha başlamadım hazırlamayaBende çok düşündüm yav bazılarını unutmuşum sonradan ekledim liste çok uzun gerçekten uğraştırıcı düşündürücü, çok heycanlı aralık gelsede oylamaya başlasak.