- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Bence öylesin sakin, olgun ve de saygılısınsağol canım öyleyim değil mi
sakince ve saygılı cevaplar yazdığımı düşünüyorum çoğu kez
Sana asabi diyeni karışlarım hııııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence öylesin sakin, olgun ve de saygılısınsağol canım öyleyim değil mi
sakince ve saygılı cevaplar yazdığımı düşünüyorum çoğu kez
Bence öylesin sakin, olgun ve de saygılısın
Sana asabi diyeni karışlarım hııııııı
Şu saydığın enlerde adımı göreceğimi düşünüyorumOlmazEn fazla 2 kategoride aday gösterebilirsin
Teşekkür ederim
En asabi ,En ısınamadığın,En kendini beğenmiş adaylarımızda var.Onlara aday gösterebilirsin
Teşekkür ederim canım benim , bende akşam teslim etmeyi düşünüyorum hazırlıyorum şuan =)sağol böyle düşünmen beni mutlu etti sende çok yapıcı yorum yapan saygılı birisin.
Pek sanmıyorumŞu saydığın enlerde adımı göreceğimi düşünüyorum
Görcez görcez görcezPek sanmıyorum
Çok istiyorsan ben yazarımGörcez görcez görcez
evet biri tolin diğeride malum albümlerde yaramazlık yapan biskremBiri tolin olabilir mi ondan yaramazını göremedim daha
çoğu kişi uzaun zamandır girmiyor yada işte sitenin son halinden dolayı karşılaşamadığım çok arkadaş var..nicklerini unutuklarımda....ben muhtemelen pazartesi verecem listemiTeşekkür ederim canım benim , bende akşam teslim etmeyi düşünüyorum hazırlıyorum şuan =)
tam bi bomba asmu..en birikimci üyede istiyoruz
ahaha ben onu görmemişim....kim ne örüyooo acebaaaaahiç denk gelmedim ben orayaÖren Bayan Bölümünden
kpss bölümümün suçuu ne. yönetim istifa
tam bi bomba asmu..
ya bi üye vardı sürekli kızdığı kişilere topiğimden git falan gibi sapsa sapan sataşmalarda bulunuyordu nickini neydi puffff...
sen çok kitap okuyorsun asmu çokkkkk birikim seni bozar.....tek geçerimm adayımsın vesselamkendimi birkimci hatunlar bölümden aday gösteriyorum
desteklerinizi bekliyorum. eğer beni seçerseniz maaşlarınızı kendi kartıma akratıp her ay düzenli birikim yapmanızı sağlayacağım hemşehhhriilerimmm