Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Başladım çalışmalara müdürüm,seçimler bitince Kazen gibi bir şaka yap sende listedekilere
En cımbızlı müdür olarak beni ablada aday gösterenleride cımbızlasan pek bi sevineceğim

Parkon teyzecim sen kadişe kategori bul bence,kendi dedi 85 yaşında diye biz demedik

Tek rakibim kendim nevoşum

Bak abla anlaşalım,benim ne kadar minik olduğumu anlat burda,senin içinde seçim çalışmalarına başlayayım.

Beni rakip olarak görmek istemezsin bence

Ben acele etmezsem unutur giderim vallahi
Demek seni geçen sene en asabi üyeye aday gösterdiler hee, inanamadım okuyunca dikkat etmemişim ben

evet hatta sende yorum yapmıştın şaşırdım diye bide ısınılmayan bu senede aynı katogorilere beklemiyorum değil olabilir herkes herkese ısınmak zorunda değil.

O zaman tüm oylar Parkon'a
Şimdi Parkon'u ve sitede ablalardan haberi olmayan üyeler Hımm Parkon abla varmış biz ona oy verelim yada seçelim diyeceklerBayağı reklamını yaptık
Aynen bizden görenler de Parkon'u yazar.
Değerimizi bil Parkon el birliğiyle en seçeceğiz seni
Yazdım bile geç kaldın
Her sene seni aday göstermezsem rahat edemiyorum

evet hatta sende yorum yapmıştın şaşırdım diye bide ısınılmayan bu senede aynı katogorilere beklemiyorum değil olabilir herkes herkese ısınmak zorunda değil.
Aaa seni ısınılmayana mı yazmışlardı. Şeker gibi kızsın.
Ben de ısınılmayana siyasetten birini yazdım bu yıl.

Aaa seni ısınılmayana mı yazmışlardı. Şeker gibi kızsın.
Ben de ısınılmayana siyasetten birini yazdım bu yıl.

geçen sene biri bana takıktıda onun marifeti zoruna gitti demek ki

bazıları şeker hastası olduğundan dokundum onlara

kendi çaldı kendi oynadı zaten topu topu birer oy aldım

güldüm geçtim komiğime bile gitti

ben tahmin ediyorum siyaset deyince kimi yazdığını

Parkoncum en adaylarında şimdilik tek abla sen görünüyorsun

Hmm anladım. Pek hatırlamıyorum geçen yılı ben.
Zaten beni bilenler kimi yazdığımı da tahmin eder. Neyse biraz daha durursam bu topikte listemin hepsini açıklarım ben, en iyisi kaçayım.

Son düzenleme:
Her sene olduğu gibi bu sene de hiç değişmeyecek olan enlerim var
En en en hamarat üye gibi
Adı lazım değiş baş harfini de bilmiyorum görmedim duymadım
Sülemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…