- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
Ooo siz listeleri hazırlamışsınız bile, ben daha başlamadım hazırlamaya
Başladım çalışmalara müdürüm,seçimler bitince Kazen gibi bir şaka yap sende listedekilereHepinizi ayıplıyorum
Nevreste, sen nasıl editörsün? İnsan müdürüne arkandan dedikodu yapıyorlar der
Bu sene beni Kazen'e mahçup etmeyin, eli cımbızlı müdirenizi oylarınızla destekleyin, parkon seni seçim danışmanım yapıyoeum, kampanyamı yürütürsün, sloganlar Hanım'dandanışmanım olarak bana oy vermeyenleri listele bacım, hepsinin etini çimdireceğim
Bak abla anlaşalım,benim ne kadar minik olduğumu anlat burda,senin içinde seçim çalışmalarına başlayayım.Parkon teyzecim sen kadişe kategori bul bence,kendi dedi 85 yaşında diyebiz demedik
Tek rakibim kendim nevoşum
Ben acele etmezsem unutur giderim vallahidaha çok var canım yaparsın biz aceleciyiz
Ben acele etmezsem unutur giderim vallahi
Demek seni geçen sene en asabi üyeye aday gösterdiler hee, inanamadım okuyunca dikkat etmemişim ben
Kesin yorum yapmışımdır zaten, şaşılmayacak gibi değil kievet hatta sende yorum yapmıştın şaşırdım diye bide ısınılmayan bu senede aynı katogorilere beklemiyorum değil olabilir herkes herkese ısınmak zorunda değil.
Aynen bizden görenler de Parkon'u yazar.O zaman tüm oylar Parkon'a
Şimdi Parkon'u ve sitede ablalardan haberi olmayan üyelerHımm Parkon abla varmış biz ona oy verelim yada seçelim diyecekler Bayağı reklamını yaptık
Yazdım bile geç kaldınGörüşürsen çok selam söyle misk,çooook öpsün minik cadıyı benim için
Muneye oy topluyorum,danışmanı olarak beni ablaya yazanları banlatcam
Bidaha düşün bence belissa
Evet sayenizde beni abla zannetcek burayı okuyanlar
Halbuki benim yaş daha 18Çıtır pıtır bir hatunum.
Aaa seni ısınılmayana mı yazmışlardı.evet hatta sende yorum yapmıştın şaşırdım diye bide ısınılmayan bu senede aynı katogorilere beklemiyorum değil olabilir herkes herkese ısınmak zorunda değil.
Aaa seni ısınılmayana mı yazmışlardı.Şeker gibi kızsın.
Ben de ısınılmayana siyasetten birini yazdım bu yıl.
Parkoncum en adaylarında şimdilik tek abla sen görünüyorsunGörüşürsen çok selam söyle misk,çooook öpsün minik cadıyı benim için
Muneye oy topluyorum,danışmanı olarak beni ablaya yazanları banlatcam
Bidaha düşün bence belissa
Evet sayenizde beni abla zannetcek burayı okuyanlar
Halbuki benim yaş daha 18Çıtır pıtır bir hatunum.
Evet En abla seçiyoruz daha ne istiyorAynen bizden görenler de Parkon'u yazar.
Değerimizi bil Parkon el birliğiyle en seçeceğiz seni
Yazdım bile geç kaldın
Her sene seni aday göstermezsem rahat edemiyorum
Hmm anladım. Pek hatırlamıyorum geçen yılı ben.geçen sene biri bana takıktıda onun marifeti zoruna gitti demek ki
bazıları şeker hastası olduğundan dokundum onlara
kendi çaldı kendi oynadı zaten topu topu birer oy aldım
güldüm geçtim komiğime bile gitti
ben tahmin ediyorum siyaset deyince kimi yazdığını
Ne yapsak yaranamıyoruz.Evet En abla seçiyoruz daha ne istiyor
Hmm anladım. Pek hatırlamıyorum geçen yılı ben.
Zaten beni bilenler kimi yazdığımı da tahmin eder.Neyse biraz daha durursam bu topikte listemin hepsini açıkarım ben, en iyisi kaçayım.
Ben de Parkon'u yazacağımNe yapsak yaranamıyoruz.
Seni asabi üyelere mi aday gösterdilerevet hatta sende yorum yapmıştın şaşırdım diye bide ısınılmayan bu senede aynı katogorilere beklemiyorum değil olabilir herkes herkese ısınmak zorunda değil.
Biri tolin olabilir mi ondan yaramazını göremedim dahaen yaramaz üye için 2 adayım var.ikisi arasında gidip geliyorum karar veremiyorum
Seni asabi üyelere mi aday gösterdileryok artık ya
Ne kadar sakin bir üyesin halbuki..
Sen bence en iştahlı üyesisinBenide kk nin en uslu uyesine aday yapin...
Bida banla ne olur sikayetciyim...
Abla tolinle tanışmadan önce bir kere daha düşüntolin'in avatar süper, kızla reelde tanışmak istesem avatarı olmazsa tanışmam o kadar bağlandım o avatara