Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

benimde bir önerim var , benim başım kel mi birincilerin profil alanına taç takılsın, kürkün üstüne her defasında hatırlatmak zorunda kalmayıziçimizde kabaran nefis aşkına

Evet enlerimi göndermiş bulunuyorum :124: Boş bıraktığım da var
Vatana millete hayırlı olsun.

Eline sağlık cnm
Hayırlı uğurlu olsunÇok eğlenceli güzel geçer inşaallah

tertemiz bir yarışma olsun inşallah cnm
toptan gülebilirmiyim

Bunlar habire benle uğrasıyolar
benimde bir önerim var , benim başım kel mi birincilerin profil alanına taç takılsın, kürkün üstüne her defasında hatırlatmak zorunda kalmayıziçimizde kabaran nefis aşkına

İyi fikir aslında, patrona söyleyelim de birincilere 3 aylık bir güzellik yapsın

Buna katılıyorum oky..İnsan şöyle yayıla yayıla, özgür özgür oy veremiyor..Bence açık oylama insanı kısıtlıyor ve aklındaki insandan başka bir insana oy vermeye yönlendiriyor.

Kesinlikle gizli oylama yapılmalı.

Sana bir elmanya derim görürsün

Yönetime bu anlamda güvenmeye oylamaya katılmasın o zaman bebişim..Burada yönetimin bazı dedikodulara maruz kalma ihtimalinden çok, üyelerin özgür iradeleriyle oy vermesi gözetilmeli...

Bizim bu anlamda yönetime güvenimiz tamdır, tam olmayan katılmasın bence.

Offf hep itiraz hep itiraz nickin anarşik olsun senin

Elmanya geliyo pıçak

Konu duyulması için link verelim mi

Lütfen canım, siz yardım ederseniz bölümlerinizde daha cok duyulur.
sende onlarla uğraş arkanadayım uğraş uğraş çekinme (kaldı 348 üye)

vaayyy beni zehirlemek haaaa nerde pıcaaam

Ay yine yazmış anarşik med kızım senin aleyhine calıscam hep

anaaa enler başlamış

bu sene hanım ablamı dahi rakip olarak görmüyor en abla seçiminde oylarınızı bekliyorum

Ben daha bir iki gün önce konusmustum bunun hakkinda Rengina ile. Acilmis bileeeeee :)
Bir sey soracagim; "En muhalefet" deyince olumlu mu olumsuz mu düsünmemiz gerekiyor?

Bence o kategori biraz celiskili. Bazi insanlara göre, muhalefet olmak korkunc bir sey iken, bazilari icin onur verici bir durum da o sebepten soruyorum.

Son düzenleme:
anaaa enler başlamış

bu sene hanım ablamı dahi rakip olarak görmüyor en abla seçiminde oylarınızı bekliyorum

Kadesa ben seni bu sene de yazdım ama ablaya değil
Ay söylemek istiyorum kimleri yazdığımı ya tutamıyorum çenemi

anaaa enler başlamış

Tahtımı yedirmem ona göreee ,bir sen bide parkon teyzem bana rakip olursunuzzz rüyanızda görürüsnünüz ancakkk ayağınıızı kaydırırım orada

Gel Lambcım
Ben en muhalefete olumsuz diye düşünerek yazdım.
Geçen yıl da öyle yazmıştım çünkü.:26:

Aslında haklısın, kişiye göre değişiyor. Ben pe olumsuz bakmıyorum, vardır ya çarşı herşeye karşı tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…