Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet enlerimi göndermiş bulunuyorum :124: Boş bıraktığım da var
Vatana millete hayırlı olsun.
Hayırlı uğurlu olsunÇok eğlenceli güzel geçer inşaallah
toptan gülebilirmiyim
benimde bir önerim var , benim başım kel mi birincilerin profil alanına taç takılsın, kürkün üstüne her defasında hatırlatmak zorunda kalmayıziçimizde kabaran nefis aşkına
benimde bir önerim var , benim başım kel mi birincilerin profil alanına taç takılsın, kürkün üstüne her defasında hatırlatmak zorunda kalmayıziçimizde kabaran nefis aşkına
Bunlar habire benle uğrasıyolar
başkasına oy verecekken, o istedi ,kırılmasın diye düşünerek isteyene oy veriyor.
birde olayın kimin arkadaşı çoksa o oy alır durumuna düşmemesi şart.
bütün bunları göze alarak oylamanında gizli olması gerektiğini düşünüyorum.hiç olmazsa arkadaşım kırılmasın oy istedi diye oy kullanmak zorunda kalanlar rahatça istediklerine oylarını verirler..
Saol okycim. O özel mesajların önüne pek gecemeyiz sanırım. Kazen hangi biriyle uğrassın.
Gizli oylama olduğunda da zor olmuştu önceden. Hepsini tek tek saymak, insanız hata yaparız hak yeriz fln. Bir de burda laf cok. Tutar biri bişi der, benim bir sürü oyum vardı yedin mi der
Offf hep itiraz hep itiraz nickin anarşik olsun senin
Çok güzel fikir
Konu duyulması için link verelim mi
sende onlarla uğraş arkanadayım uğraş uğraş çekinme (kaldı 348 üye)
Buna katılıyorum oky..İnsan şöyle yayıla yayıla, özgür özgür oy veremiyor..Bence açık oylama insanı kısıtlıyor ve aklındaki insandan başka bir insana oy vermeye yönlendiriyor.
Kesinlikle gizli oylama yapılmalı.
Sana bir elmanya derim görürsün
Yönetime bu anlamda güvenmeye oylamaya katılmasın o zaman bebişim..Burada yönetimin bazı dedikodulara maruz kalma ihtimalinden çok, üyelerin özgür iradeleriyle oy vermesi gözetilmeli...
Bizim bu anlamda yönetime güvenimiz tamdır, tam olmayan katılmasın bence.
Elmanya geliyo pıçak
Ay yine yazmış anarşik med kızım senin aleyhine calıscam hep
Konu duyulması için link verelim mi
Lütfen canım, siz yardım ederseniz bölümlerinizde daha cok duyulur.
vaayyy beni zehirlemek haaaa nerde pıcaaam
Ay yine yazmış anarşik med kızım senin aleyhine calıscam hep
anaaa enler başlamış
bu sene hanım ablamı dahi rakip olarak görmüyor en abla seçiminde oylarınızı bekliyorum
Ohooo sana gelene kadar kimler çalışcak aleyhimde kuzum
anaaa enler başlamış
bu sene hanım ablamı dahi rakip olarak görmüyor en abla seçiminde oylarınızı bekliyorum
anaaa enler başlamış
Ben daha bir iki gün önce konusmustum bunun hakkinda Regina ile. Acilmis bileeeeee :)
Bir sey soracagim; "En muhalefet" deyince olumlu mu olumsuz mu düsünmemiz gerekiyor?
Bence o kategori biraz celiskili. Bazi insanlara göre, muhalefet olmak korkunc bir sey iken, bazilari icin onur verici bir durum da o sebepten soruyorum.
Ben daha bir iki gün önce konusmustum bunun hakkinda Rengina ile. Acilmis bileeeeee :)
Bir sey soracagim; "En muhalefet" deyince olumlu mu olumsuz mu düsünmemiz gerekiyor?
Bence o kategori biraz celiskili. Bazi insanlara göre, muhalefet olmak korkunc bir sey iken, bazilari icin onur verici bir durum da o sebepten soruyorum.
Yok artık temizsin :) Kimse yazmaz
kadesa senin bu abla muhabbeti ciddi ciddi aldı basını gitti
Elmiş dedim demiiii sabahleyinnnn