Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

benimde bir önerim var , benim başım kel mi:KK53: birincilerin profil alanına taç takılsın, kürkün üstüne:KK53: her defasında hatırlatmak zorunda kalmayız:KK53:içimizde kabaran nefis aşkına:KK53:

Evet enlerimi göndermiş bulunuyorum :124: Boş bıraktığım da var:KK14:
Vatana millete hayırlı olsun.:KK6:

Eline sağlık cnm
Hayırlı uğurlu olsun:KK3::KK3::KK3:Çok eğlenceli güzel geçer inşaallah:KK54::KK54::KK54:

tertemiz bir yarışma olsun inşallah cnm
toptan gülebilirmiyim:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Bunlar habire benle uğrasıyolar :KK70:
benimde bir önerim var , benim başım kel mi:KK53: birincilerin profil alanına taç takılsın, kürkün üstüne:KK53: her defasında hatırlatmak zorunda kalmayız:KK53:içimizde kabaran nefis aşkına:KK53:

İyi fikir aslında, patrona söyleyelim de birincilere 3 aylık bir güzellik yapsın

başkasına oy verecekken, o istedi ,kırılmasın diye düşünerek isteyene oy veriyor.
birde olayın kimin arkadaşı çoksa o oy alır durumuna düşmemesi şart.
bütün bunları göze alarak oylamanında gizli olması gerektiğini düşünüyorum.hiç olmazsa arkadaşım kırılmasın oy istedi diye oy kullanmak zorunda kalanlar rahatça istediklerine oylarını verirler..

Buna katılıyorum oky..İnsan şöyle yayıla yayıla, özgür özgür oy veremiyor..Bence açık oylama insanı kısıtlıyor ve aklındaki insandan başka bir insana oy vermeye yönlendiriyor.

Kesinlikle gizli oylama yapılmalı.

Saol okycim. O özel mesajların önüne pek gecemeyiz sanırım. Kazen hangi biriyle uğrassın.

Gizli oylama olduğunda da zor olmuştu önceden. Hepsini tek tek saymak, insanız hata yaparız hak yeriz fln. Bir de burda laf cok. Tutar biri bişi der, benim bir sürü oyum vardı yedin mi der :KK1:

Sana bir elmanya derim görürsün:KK14:

Yönetime bu anlamda güvenmeye oylamaya katılmasın o zaman bebişim..Burada yönetimin bazı dedikodulara maruz kalma ihtimalinden çok, üyelerin özgür iradeleriyle oy vermesi gözetilmeli...

Bizim bu anlamda yönetime güvenimiz tamdır, tam olmayan katılmasın bence.

Offf hep itiraz hep itiraz :KK70: nickin anarşik olsun senin :KK1:

Elmanya geliyo pıçak:KK14::KK1:

Konu duyulması için link verelim mi:KK34:

Lütfen canım, siz yardım ederseniz bölümlerinizde daha cok duyulur.
sende onlarla uğraş arkanadayım:KK19: uğraş uğraş çekinme:KK53: (kaldı 348 üye:KK47:)

vaayyy beni zehirlemek haaaa nerde pıcaaam :KK70:

Buna katılıyorum oky..İnsan şöyle yayıla yayıla, özgür özgür oy veremiyor..Bence açık oylama insanı kısıtlıyor ve aklındaki insandan başka bir insana oy vermeye yönlendiriyor.

Kesinlikle gizli oylama yapılmalı.

Sana bir elmanya derim görürsün:KK14:

Yönetime bu anlamda güvenmeye oylamaya katılmasın o zaman bebişim..Burada yönetimin bazı dedikodulara maruz kalma ihtimalinden çok, üyelerin özgür iradeleriyle oy vermesi gözetilmeli...

Bizim bu anlamda yönetime güvenimiz tamdır, tam olmayan katılmasın bence.

Elmanya geliyo pıçak:KK14::KK1:

Ay yine yazmış anarşik med :KK70: kızım senin aleyhine calıscam hep :KK70:

anaaa enler başlamış :KK1:

bu sene hanım ablamı dahi rakip olarak görmüyor en abla seçiminde oylarınızı bekliyorum :KK60:

Ben daha bir iki gün önce konusmustum bunun hakkinda Rengina ile. Acilmis bileeeeee :)
Bir sey soracagim; "En muhalefet" deyince olumlu mu olumsuz mu düsünmemiz gerekiyor?

Bence o kategori biraz celiskili. Bazi insanlara göre, muhalefet olmak korkunc bir sey iken, bazilari icin onur verici bir durum da o sebepten soruyorum. :KK16:

Son düzenleme:

bu sene hanım ablamı dahi rakip olarak görmüyor en abla seçiminde oylarınızı bekliyorum :KK60:

Kadesa ben seni bu sene de yazdım ama ablaya değil:KK1:
Ay söylemek istiyorum kimleri yazdığımı ya tutamıyorum çenemi:KK9:

Tahtımı yedirmem ona göreee ,bir sen bide parkon teyzem bana rakip olursunuzzz rüyanızda görürüsnünüz ancakkk :KK53::KK53: ayağınıızı kaydırırım orada :KK55::KK55:

Ben daha bir iki gün önce konusmustum bunun hakkinda Regina ile. Acilmis bileeeeee :)
Bir sey soracagim; "En muhalefet" deyince olumlu mu olumsuz mu düsünmemiz gerekiyor?

Bence o kategori biraz celiskili. Bazi insanlara göre, muhalefet olmak korkunc bir sey iken, bazilari icin onur verici bir durum da o sebepten soruyorum. :KK16:

Gel Lambcım:KK54:
Ben en muhalefete olumsuz diye düşünerek yazdım.
Geçen yıl da öyle yazmıştım çünkü.:26:

Ben daha bir iki gün önce konusmustum bunun hakkinda Rengina ile. Acilmis bileeeeee :)

Aslında haklısın, kişiye göre değişiyor. Ben pe olumsuz bakmıyorum, vardır ya çarşı herşeye karşı tipler :KK70:

X