Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

yidin mi sen de:KK1:
bence yer gibi yaptın:KK1:

Yok be elmayra o kadar kötü değil sadece sabrı çabuk taşıyor :KK53::KK53:
Haklı ama bazı konularda insanı çileden çıkaran yorumlar yapılıyor dilini tutamayınca da ban kaçılmaz oluyor. :KK53:

Eneeee kaşla göz arasında açılmış konu:KK6:

Yalnız listede bir eksik var, "en azimli üye" kategorisini ekle elmi rica ediciim:63:

Ona adayım işte:KK14:

Yok be elmayra o kadar kötü değil sadece sabrı çabuk taşıyor :KK53::KK53:
Haklı ama bazı konularda insanı çileden çıkaran yorumlar yapılıyor dilini tutamayınca da ban kaçılmaz oluyor. :KK53:

Namkör bunlar işte :KK70: Dost diye nicesine sarıldım yılan cıktı :KK1:
Eneeee kaşla göz arasında açılmış konu:KK6:

Yalnız listede bir eksik var, "en azimli üye" kategorisini ekle elmi rica ediciim:63:

Ona adayım işte:KK14:

Duvar kategorisi de eklim mi :KK70:

Hayırlı olsun yeni En'ler canım. ..
Geçen yıl birçok kategoride 1. Olan biri olarak bende fikrimi söylemek istiyorum...
Son 6 ayda sitede faal olmayan üyelerin oylamaya katılmaması taraftariyim...Böylelikle yeni Üyelikler oy kullanamayacak ve dolayisi ile ortalik karismayacak...Bizde her uyenin profiline tek tek girip acaba ne zaman uye olmus diye ajanlik yapmaktan kurtulacagiz:KK1:
fikir verildimi bilmiyorum gecmisi okumadim disaridayim ve telden baglaniyorum.
kolay gelsin Elmayra:KK16:

Oylama konusunda üyelik tarihi ve mesaj sayısı kısıtlaması getirilmeli.
Bu kriterlerin dışında kalan üyeler anket konusuna tıkladığında, konuya giremeyip uyarıyla karşılaşmalı.

Nasıl ki 100 mesajı olmayan bir üye özel mesaj yollayamıyor bunda da öyle bir kısıtlama getirilebilir.

Oy'um kıymetli benim, ofise pasta gönderenlere ayrı bi özen göstererek oylama yapacağım :) :KK9::KK33::KK51:

Son düzenleme:
Hayırlı olsun yeni En'ler canım. ..
Geçen yıl birçok kategoride 1. Olan biri olarak bende fikrimi söylemek istiyorum...
Son 6 ayda sitede faal olmayan üyelerin oylamaya katılmaması taraftariyim...Böylelikle yeni Üyelikler oy kullanamayacak ve dolayisi ile ortalik karismayacak...Bizde her uyenin profiline tek tek girip acaba ne zaman uye olmus diye ajanlik yapmaktan kurtulacagiz:KK1:
fikir verildimi bilmiyorum gecmisi okumadim disaridayim ve telden baglaniyorum.
kolay gelsin Elmayra:KK16:

Canımm teşekkür ederim. Kavgasız gürültüsüz olsun. Bu önerilerinizin ehpsini yönet,me ileteceğim. Hakkaniyet icin önlem sart.

Komiksin işte ha cem yolmaz haa elmayra ne farkeder sadece cinsşyet farkı var :KK1:

yerim seni, güzel bakıyosun güzel görüyosun.

Oylama konusunda üyelik tarihi ve mesaj sayısı kısıtlaması getirilmeli.
Bu kriterlerin dışında kalan üyeler anket konusuna tıkladığında, konuya giremeyip uyarıyla karşılaşmalı.

Nasıl ki 100 mesajı olmayan bir üye özel mesaj yollayamıyor bunda da öyle bir kısıtlama getirilebilir.

Offf hep itiraz hep itiraz :KK70: nickin anarşik olsun senin :KK1:
Ben oylarımı verdim, hadi hayırlı olsun herkes için. :KK16:

hayırlı olsun cnm. tabloma ekledim bile

Oy'um kıymetli benim, ofise pasta gönderenlere ayrı bi özen göstererek oylama yapacağım :) :KK9::KK33::KK51:

Çek kabul ediyo musun :KK1:

Evet enlerimi göndermiş bulunuyorum :124: Boş bıraktığım da var:KK14:
Vatana millete hayırlı olsun.:KK6:

X