Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bir de hepimiz aktif olduğumuz bölümlere buranın linkini atsak daha çok katılımcı olur. Yarışmadan hiç haberi olmayanlar da olabiliyor çünkü.

Doğrudur şaşırmam link verip isteyenlere:KK14:

Yapılıyor maaleseff :KK14:

Komik miii çakma cem yılmazım ben :KK70:

Beni en mikemmel üye kategorisine yaz bebişim :KK70:

2013ten önce olmalı aslında, cünkü yılın üyesi yeni üye olacak. Mune abla bi baksın da uygun görmediklerini değiştiririz.

Saol okycim. O özel mesajların önüne pek gecemeyiz sanırım. Kazen hangi biriyle uğrassın.

Gizli oylama olduğunda da zor olmuştu önceden. Hepsini tek tek saymak, insanız hata yaparız hak yeriz fln. Bir de burda laf cok. Tutar biri bişi der, benim bir sürü oyum vardı yedin mi der :KK1:

En libidosu yüksek :KK70:

Neler yapmışlar ben de yeni duydum valla. Üşenmemiş ikinci üyelik almış :KK70:

Yicekler o kesin.

Olmasın canım ya ayıp yani okadrda olmaz :KK36:

En muhalefet kk üyesi tahminim var birinci olacak gözüyle bakıyorum. :KK53:

Benşmde favorim var :KK53:

hepsine oy vermesek oluyo mu? sadece istediğimiz bölümlere oy versek? ben hiç nakış örgü vb. bölümlerine uğramadım, sevmem bu tarz işleri oy vermem de pek mümkün olmaz bu sebeple :)

Beniii :KK70: ahahahahah carşı herseye karşı :KK70:

Öyle planlıyoruz ama yönetim aksini söylerse acık acık sayarım ben de.

Tamam canım. Hadi sana kolay gelsin.
Yine yardıma ihtiyacın olursa yardım ederiz.

Yok sen daha geri sıralardasın :KK1: Seni ben bahtsız ban yiyen üye ilan ediyorum. :KK1:

Bu yaz komple banlıydım :KK1: tatile cıkarıyolar :)

hepsine oy vermesek oluyo mu? sadece istediğimiz bölümlere oy versek? ben hiç nakış örgü vb. bölümlerine uğramadım, sevmem bu tarz işleri oy vermem de pek mümkün olmaz bu sebeple :)

Boş bırakabilirsin yanıt vermek istemediklerini

Tamam canım. Hadi sana kolay gelsin.
Yine yardıma ihtiyacın olursa yardım ederiz.

Saol minikkuşumm:KK19:

o zaman o bölüme de zıkkımın kökünü verirsin:KK70:
imzan geçen dikkatimi çekti de çok hoşuma gitti nobody. basit matematik kavramı nelere kadirmiş:KK1:

X