Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

fısıldamadı zaten hain insan

İyi yapmış ohh dürüst insan işte adil eşitlikten yana Yarın görücez bakalım kimler neler yazmış. Benimki aceleye geldi aklımda olanları yazdım gitti katıldım yanii. Ben aday olmamışımdır sanmam da neysee

Keşke ben de olmasam..Keşke görmesem adımı en ısınamadığınız ve en muhalefet üye kısmında

Keşke ben de olmasam..Keşke görmesem adımı en ısınamadığınız ve en muhalefet üye kısmında

Ben seni yazdım sanırım bir yere ama sorma nereye yazdım inan hatırlamıyorum yetiştiricem diye aklıma gelen herkesi yazdım ama valla muhalefete filan yazmadımm

Uyanıkkkk eLmayRa'm yorgun savaşçım, Med'i kategorilere koyma, merakı yüzünden diskalifiye et bu kişiyi

Aaa mıhteşem bi fikirmiş bu

En ısınamadığınız kategorisinde bana oy verenleri pıçaklamak zorunda kalmam, stres yaşamamış olurum

Şimdi watsaptan fısıldadı dersem ben değil evmanya diskalifiye olur dimi:26:
Başka bi yol bulmak lazım

Isınamadığınıza yazdın dimi itiraf et

hayırr ona yazmadım kii biliyorum onlara kimi yazdığımı canımm vala liste yayınlanınca hatırlıcam seni nereye yazdığımı beni hatırlayan olmuş mudur acaba arkadaşlarımdan :26:

Uyanıkkkk eLmayRa'm yorgun savaşçım, Med'i kategorilere koyma, merakı yüzünden diskalifiye et bu kişiyi

bence de mune fazla merak iyi değildir. Ama yazık şimdi ya o kadar da merak ediyor bu seferlik affetsin

Eyvah vay haline oy verenlerin bence kimse cesaret edemeyecek zaten. Ya da sana oy verenler gözükmese iyi olur onların sağlığı açısından katliam çıkacak yoksa bir de asabilerde de çıkarsan

Dün aksam listeyi güncellerken uyuyakalmisim. Kullanıcı isimleri doğru olsun diye tek tek kontrol ederek yapıyorum. Sanırım ancak bu aksama bitireilecegim affedin.

Elmik listeleri açınca bi çağrı atar mısın bana :)

Annemdeyim internet paketi yaptırdın bana

Meraklı kedinin basına neler gelir bilir misin Halimi bi görsen sabahtan beri burdayım belime agrılar girdi. Kör oldu gözlerim

İlerde arkamdan bu listeleri hazırlayan kör oldu dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…