Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Evet cnm görünecek. Anket yapılacak.

Ama o zaman da insanı zan altında bırakırlar be abla. Ben vermemiştim vs diye.

Ben bileceğim ama kime oy verdiğimi,açık oylamada oluncada laf atamlar oluyor daha önce yaşanmıştı.
Mesela en muhalefette birini aday gösteriyorsun,o kişide aa ben hiç öyle değilim diyebiliyor mesela.

hanım abla o zaman açık oylama olur da biraz insanları baskı altında bırakmaz mı?
yani kapalı olsa ama sonuçlar açık olsa daha sağlıklı olur bence. şimdi insanlar birbirine kırılmasın diye hatır yapacaklar.

Açık oylamada oluyor zaten,beğenmeyen lafı atıyor hemen .
Onun için kapalı olsun diyorum.
Kim kime verdi gözğkmz hiç değilse.

Ben bileceğim ama kime oy verdiğimi,açık oylamada oluncada laf atamlar oluyor daha önce yaşanmıştı.
Mesela en muhalefette birini aday gösteriyorsun,o kişide aa ben hiç öyle değilim diyebiliyor mesela.

:KK1:
Ben kendimi yazdım :KK1: çünkü öyleyim çoğu zaman
Ama sadece eleştiri yapmıyorum öz eleştiriyi de seviyorum :KK6:

Açık oylamada oluyor zaten,beğenmeyen lafı atıyor hemen .
Onun için kapalı olsun diyorum.
Kim kime verdi gözğkmz hiç değilse.
birde en ısınamadığına, en muhalefete yazıyorsun o adı.
bütün kk dönemi boyunca sana tavra giriyor. bazen rahatsızlık veriyor.
biliyorum böyle şeyler oldu..

Son düzenleme:
kimin fikri peki açık olması yani kim kime ne oy verdi neden önemli. bu durumda hatır gönül mutlak girecek işin içine.
sonunda aa sen benim için böyle mi düşünüyordun bilmiyordum teesüf ederim vs gibi kırgınlar çok olacak.

:KK1:
Ben kendimi yazdım :KK1: çünkü öyleyim çoğu zaman
Ama sadece eleştiri yapmıyorum öz eleştiriyi de seviyorum :KK6:

Yafru balammm kendini aday yazamıyorsun,sen beni yaz en ısınamadığınız hattta muhalefete valla yazzzz :KK53::KK53:

Olsun hiç tavır alan olmadı bana :KK53::KK53: bu sene bekliyorum bakalım

kimin fikri peki açık olması yani kim kime ne oy verdi neden önemli. bu durumda hatır gönül mutlak girecek işin içine.
sonunda aa sen benim için böyle mi düşünüyordun bilmiyordum teesüf ederim vs gibi kırgınlar çok olacak.

Onun için kapalı olsun dyorum,tüm duygular içimizde kalır böylelikle

Mesela ben geçen yıl oyların açık olduğunu bilmeden en ısınamadığım üyeyi işaretledim ve bir baktım açık:KK30:Sonra çok üzüldüm:KK59: acaba neden verdi diye düşünür mü diye daha sonra hatta bayağı sonra özelden bir nedeni olmadığını açıkladım buzları çözdüğümü düşünüyorum:KK9:Kapalı olsa rahat olabilir:KK9:

Yafru balammm kendini aday yazamıyorsun,sen beni yaz en ısınamadığınız hattta muhalefete valla yazzzz :KK53::KK53:

Bilmiyordum ben
Muhalefete 3 kişi yazdım, biri ben diğer ikisi de arkadaşım :KK1:
Yani ama öyle konular oluyor ki gel de muhalefet olma :KK6:

Isınamadığımıza bişey yazmadım
Bi ekrandan kime nasıl ısınılır ki zaten el parmaklarını geçmez sanırım ısındım diyebildiklerim
Boş bıraktım o yüzden :KK6:

bu sene en asabi,muhalefet ve ısınamadığım kısmına tek kişiyi yazdım tavır alsada umrumda olmaz :KK53:

Mesela ben geçen yıl oyların açık olduğunu bilmeden en ısınamadığım üyeyi işaretledim ve bir baktım açık:KK30:Sonra çok üzüldüm:KK59: acaba neden verdi diye düşünür mü diye daha sonra hatta bayağı sonra özelden bir nedeni olmadığını açıkladım buzları çözdüğümü düşünüyorum:KK9:Kapalı olsa rahat olabilir:KK9:

Bu sefer adayım bellii hemde 2 yerde yazacam :KK53::KK53:

Bilmiyordum ben
Muhalefete 3 kişi yazdım, biri ben diğer ikisi de arkadaşım :KK1:
Yani ama öyle konular oluyor ki gel de muhalefet olma :KK6:

Isınamadığımıza bişey yazmadım
Bi ekrandan kime nasıl ısınılır ki zaten el parmaklarını geçmez sanırım ısındım diyebildiklerim
Boş bıraktım o yüzden :KK6:

Muhalaefete 1 kişi yazabiliyorsun 3 kişi mi yazdın yoksa :KK53:

kapalı olursa seve seve yazarım. ama açıksa başıma sorun olmam.kısaca bomboş bırakırım :KK53::KK53:

X