Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Profil resmine kendi resmini koy mesajalrın da biraz cicimli canımlı olsun cık su abla kategorisinden :KK70: hadi parkun olsa neyse :KK70:

avatarım zaten bana çok benziyo ama hala abla diyolar :KK47: canım yerine datlum desem olmazmı aceba :KK9:

NEVOŞ kutunda büyük hissediyorum :KK53:

avatarım zaten bana çok benziyo ama hala abla diyolar :KK47: canım yerine datlum desem olmazmı aceba :KK9:

NEVOŞ kutunda büyük hissediyorum :KK53:

Hadi be ben gördüm seni o avatarındaki hatundan cok cok gencsin.

Ciğerparem de :KK70: Canışım da diyebilirsin :KK70:

Elmy ya mesela diyelim ki biri aklimizda var ama ismini tam hatirlamiyoruz. Nasil aratabilirim ya? Kullanici isminden aratma nasil oluyor? :)

canım ara butonu var ya ben onu kullanıyorum, acılmış konusu yoksa bile illa bir konuya yorum yapmıştır. Ordan bakıyorum ben.

$guzellik-sirlari-300x275.jpg

İvet
Kadesa şöyle güzelik sabunu reklamlarındaki kızlar gibi bi kerem :nazar:

Sizsiniz apla :KK53:

Hadi be ben gördüm seni o avatarındaki hatundan cok cok gencsin.

Ciğerparem de :KK70: Canışım da diyebilirsin :KK70:

Eki Görüntüle 848715

İvet
Kadesa şöyle güzelik sabunu reklamlarındaki kızlar gibi bi kerem :nazar:

Sizsiniz apla :KK53:

sizde olmasanız burnlar beni iyice yaşlı yapıp helvamı yiyecek nerdeyse :KK14:

sağ olun bacişkolarım :KK16:

LAMB öyle isim falan arama en akıllı en güzel yorum yapan yılın üyesi kısımlarına falan hep beni yazabilirsin uzaklara gitme :21:

sizde olmasanız burnlar beni iyice yaşlı yapıp helvamı yiyecek nerdeyse :KK14:

sağ olun bacişkolarım :KK16:

LAMB öyle isim falan arama en akıllı en güzel yorum yapan yılın üyesi kısımlarına falan hep beni yazabilirsin uzaklara gitme :21:

Kadisim sana daha daha güzel yerleri layik gördüm mesela, en isinamadiginiz, en itici :) :KK15::KK15::KK15::KK15:
Oyy kiyamam ne cok seviyorum size satasmayi ben ya :) :KK52:

Merak etme canim, hic uzaklara gitmiyorum zaten, o uzaklara gidip arama yapacaklarim zaten kötü basliklar icindi. :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Hala oy vermedim :)) Seçemedim "en"lerimi o kadar çok en adayım var ki gelen pastalarıma göre karar vermeye çalışıyorum :)

Ben bunu erken göndermişim yahu... Arada "aaa o da vardı" diyiveriyorum. :26:

Neyse...

Oooo şimdien oy toplamalar başlanmış, durun önce adaylar belli olsun, sabırsız şirineler sizi:KK60::KK60::KK60:

Bu sene cok güzel olacak hissediyorum :) ben organize ediyorum diye değil :KK70:

X